Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σοβαρές ανησυχίες για την Εθνική ασφάλεια και την κοινωνική ειρήνη από την ανεξέλεγκτη δράση των λαθρομεταναστών

Σοβαρές ανησυχίες για την Εθνική ασφάλεια και την κοινωνική ειρήνη από την ανεξέλεγκτη δράση των λαθρομεταναστών

Εξωφρενικά γεγονότα συμβαίνουν αυτή την περίοδο στην περιοχή του Έβρου, δηλαδή σε μια περιοχή που ο συνοριακός έλεγχος θα μπορούσε να λειτουργεί με πλήρη αποτελεσματικότητα εναντίον της λαθρομετανάστευσης λόγω του φράκτη και της γενικότερης μορφολογίας του εδάφους. Αντιθέτως περιοχές του φράχτη έχουν καταστραφεί από την υπερχείλιση του ποταμού χωρίς καμία απολύτως πρόβλεψη για την αποκατάσταση τους και η δύναμη των συνοριακών φρουρών χρειάζεται απαραίτητη και επείγουσα ενίσχυση.

Δυστυχώς υπάρχει μια πλήρως ανεξέλεγκτη κατάσταση όπου λαθρομετανάστες μπαίνουν στα Ελληνικά εδάφη αλλά και βγαίνουν κατά βούληση πίσω στην Ανατολική Θράκη. Αν αυτό δεν μαρτυρεί μόνο λαθρεμπόριο ναρκωτικών και όπλων και ανεξέλεγκτη διέλευση ισλαμιστών τρομοκρατών αλλά και κάθε άλλου είδους κακοποιού στοιχείου, άραγε τι άλλο θα μπορούσε να σηματοδοτεί για το μέλλον;

Ακόμη πιο ανυπόφορη για τους Έλληνες έχει γίνει πια η ανεξέλεγκτη κατάσταση με τους  λαθρομετανάστες που στην πλειονότητα τους έχουν εξελιχτεί και σε λαθρέποικους, ειδικότερα στα νησιά του Αιγαίου αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Εγείρονται πια πολύ σοβαρές ανησυχίες εθνικής ασφάλειας και εσωτερικής κοινωνικής γαλήνης. Επειδή σε περιπτώσεις όπως την περασμένη εβδομάδα στην Μόρια, οι λαθρέποικοι εξελίχθησαν και σε στασιαστές που έκαψαν μέρη του νησιού και περιφέρονταν ως μαινόμενος όχλος στα περίχωρα της πόλης της Μυτιλήνης ώσπου να αντιμετωπιστούν από τα ΜΑΤ. Έφτασαν ακόμη και σε σημείο να προσπαθήσουν να αποτρέψουν την υποστολή της Ελληνικής Σημαίας στο λιμάνι της Μυτιλήνης, χαρακτηριστικό παράδειγμα αμφισβήτησης της Ελληνικής κυριαρχίας και του Ελληνικού πολιτεύματος, γεγονός που είναι ο ορισμός της στάσης και της εξέγερσης, δηλαδή της αμφισβήτησης της κάθε νόμιμης εξουσίας και αρχής.

Και αντί να συλληφθούν, φυλακιστούν και απελαθούν άμεσα βρήκαν την συμπονετική στις αλλότριες ισλαμικές κουλτούρες λανθάνουσα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που με δεκανίκι την συνένοχο Νέα Δημοκρατία προτιμά να υπερφορολογεί και να κατάσχει, να ξεπουλάει την δημόσια περιουσία και να κόβει μισθούς και συντάξεις από τους Έλληνες με απώτερο ξεκάθαρο σχέδιο να μπορεί να συντηρήσει τους μουσουλμάνους λαθρέποικους. Δηλαδή αυτούς που κατά τα σχέδια τους σκοπεύουν να αντικαταστήσουν τους Έλληνες στο σύντομο μέλλον. Και όποιος Έλληνας δεν δέχεται αδιαμαρτύρητα την καταστροφή της υπόστασης του ως άνθρωπος και ως νόμιμος πολίτης στην Πατρίδα του την Ελλάδα θα αντιμετωπίζεται ως κοινός κακοποιός βάσει του “αντιρατσιστικού” νόμου. Ενός νόμου καθαρά εναντίον των Ελλήνων που ζουν στην χώρα τους. Ενός νόμου καθαρά εναντίον της Ελλάδος.

Αντιθέτως η Βρετανική κυβέρνηση για να αποτρέψει ακριβώς τις λαθρομεταναστευτικές ροές από τη Γαλλία αποφάσισε την ανέγερση τείχους στο Καλαί! Δηλαδή την προστασία του Ηνωμένου Βασιλείου σε γαλλικό έδαφος! Ένα πανάκριβο έργο συνέχεια των φρακτών που υψώνουν πολλές χώρες στην Ευρωπαϊκή ήπειρο, όπως η Ουγγαρία στα σύνορα με την Σερβία και την Κροατία, για την προστασία των συνόρων τους και των πολιτών τους και την διατήρηση της εσωτερικής ασφάλειας και γαλήνης τους. Ακόμη και ο αρχικός σκοπός και χρησιμότητα του Σινικού Τείχους στην Κίνα του 7ου αιώνα π.Χ. ήταν η αποτροπή της εισόδου στις περιοχές του Αυτοκράτορα των νομαδικών φύλων του Ασιατικού Βορρά.

Όπως και όλοι οι άλλοι λαοί, έτσι και οι Έλληνες επιθυμούν να ζουν σε μία γεωγραφική περιοχή που δε θα διαταράσσεται η ασφάλεια και η σταθερότητα. Αυτό το αγαθό όμως κερδίζεται και δεν είναι αυτονόητο. “Si vis pacem para bellum” όπως έλεγαν και οι Ρωμαίοι, “αν θέλεις να ζήσεις εν ειρήνη να είσαι προετοιμασμένος για πόλεμο“.

Με την πολιτική των ανοικτών συνόρων που άρχισε επί Σαμαρά εδώ και δεκαετίες σε όλη την Ελλάδα έχουμε απανωτά κρούσματα βίας λαθρομεταναστών. Είχαμε την απάνθρωπη κακοποίηση από τον λαθρομετανάστη πακιστανό Αχμέτ Βακάς ενός ανήλικου κοριτσιού, της Μυρτώς Παπαδομιχελάκη. Άραγε όλοι αυτοί που προσπαθούν να στριμώξουν τους ανήλικους λαθρομετανάστες στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, τι έχουν να πουν στην απαρηγόρητη μητέρα της; Και βίαιες ληστείες με θύματα ιδιαίτερα υπέργηρους πολίτες μετά ειδεχθούς διάπραξης φόνου όπου τα συστημικά κανάλια είχαν και έχουν πάρει ρητή εντολή μετά αδρής αμοιβής από ποταπά υποκείμενα όπως ο Σόρος να μην απασχολούν τις οθόνες τους.

Οι Έλληνες πολίτες θα έπρεπε να έχουν πίστη στην αποτελεσματικότητα του κράτους τους για την προστασία της ζωής τους, της υγείας τους και της περιουσίας τους. Να έχουν εμπιστοσύνη ότι το κράτος που έχουν εκλέξει προστατεύει και αναπτύσσει το Έθνος τους στην Πατρίδα τους. Μόνο με μια αμιγώς Εθνική Κυβέρνηση του Λαϊκού Σύνδεσμου – Χρυσή Αυγή μπορούν οι Έλληνες να ζήσουν ελεύθεροι στην Πατρίδα τους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/egeirontai-sobares-anhsuchies-ethnikhs-asfaleias-kai-eswterikhs-koinwnikhs#ixzz4LDhSoEsz

Exit mobile version