Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξανά επεισόδια στο Πολυτεχνείο: αναρχοκομμουνιστές πέταξαν βόμβες μολότοφ κατά Αστυνομικών – ΒΙΝΤΕΟ

Ξανά επεισόδια στο Πολυτεχνείο: αναρχοκομμουνιστές πέταξαν βόμβες μολότοφ κατά Αστυνομικών - ΒΙΝΤΕΟ

Στην καθιερωμένη επαναστατική γυμναστική του Σαββατόβραδου επιδόθηκαν οι προστατευόμενοι του πολιτικού συστήματος.

Στο ίδιο έργο θεατές για μια ακόμη φορά οι κάτοικοι της περιοχής. Χθες το βράδυ ομάδα 50 κουκουλοφόρων με ορμητήριο το Πολυτεχνείο ξεκίνησαν επιθέσεις με βόμβες μολότοφ κατά αστυνομικών δυνάμεων, ενώ προκάλεσαν υλικές ζημιές σε ΙΧ αυτοκίνητα και κάδους απορριμμάτων.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε τρεις προσαγωγές ατόμων ενώ έκαναν χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης. Κλειστή για περισσότερες από 3 ώρες παρέμεινε η οδός Πατησίων.

Μία σύλληψη για τα επεισόδια στα Εξάρχεια – Γνωστός και σεσημασμένος ο δράστης: Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή για ένα από τα τρία άτομα που προσήγαγαν στη ΓΑΔΑ το βράδυ του Σαββάτου, αστυνομικοί για τα επεισόδια στο Πολυτεχνείο.

Πρόκειται για έναν 24χρονο ο οποίος είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοιες επιθέσεις κατά αστυνομικών. Από τις βόμβες μολότοφ που εκτόξευσαν οι αναρχικοί, τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά, ένας αστυνομικός.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/jana-epeisodia-sto-polutechneio-anarchokommounistes-petajan-bombes-molotof#ixzz4LItwKqZW

Exit mobile version