Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Είναι τουλάχιστον ευτυχές να βλέπεις νεολαίους να διαδίδουν την φωνή του ελληνισμού την ίδια ώρα που άλλοι συνομήλικοί τους έχουν υπνωτιστεί από τον σύγχρονο τρόπο ζωής και έχουν ξεχάσει αξίες και ιδανικά αιώνων. Παρακολουθώ την σελίδα σας και βλέπω συνεχείς αγώνες από νέα παιδιά, που μόνο το διήμερο που πέρασε ήταν έξω για να μοιράσουν την εφημερίδα της Χρυσής Αυγής, ήταν έξω στους δρόμους του Πειραιά για να τιμήσουν την μνήμη του Νικηταρά του Τουρκοφάγου. Τι το πιο θαυμαστό να βλέπεις ανθρώπους οι οποίοι αφήνουν κατά μέρους την προσωπική τους καλοπέραση και αφιερώνουν τον ελάχιστο ελεύθερό τους χρόνο αγωνιζόμενοι να αφυπνίσουν τον ελληνικό λαό.

Κ.Κ.

Αποτελέσματα από την αναδάσωση της Χρυσής Αυγής Ζακύνθου: Αναγεννάται ο πνεύμονας πρασίνου χάρη στους Εθνικιστές

Ένα από τα μεγαλύτερα ψεύδη που έχω ακούσει, απ’ την μεριά της κυβέρνησης, είναι τα ασυνόδευτα παιδιά που περνούν παράνομα από τα σύνορα μας. Λένε ότι πάνε να συναντήσουν συγγενείς στα Βαλκάνια. Τα κλεμμένα αυτά παιδιά όμως δεν πάνε σε κανένα συγγενή. Σιγά μην τρέξει ο δουλέμπορος χωρίς να βγάλει κέρδος. Και τι κέρδος βγάζει; Βγάζει κέρδος απ’ το νεφρό του παιδιού, απ’ το συκώτι, τα μάτια και ότι άλλο χρήσιμο βρουν μέσα του. Εκτός και αν το πουλήσουν ολόκληρο σε κάποιον ανώμαλο. Αυτοί είναι οι συγγενείς των ασυνόδευτων παιδιών. Κι έχουν περάσει εκατοντάδες. Η κυβέρνηση και οι ΜΚΟ απ την άλλη τολμούν να αποκαλούν τους Έλληνες που αντιδρούν σαν ρατσιστές. Και να μας καταδεικνύουν ως τα τέρατα της εποχής. Για να κερδίζουν τα αφεντικά σας μέσα από την δυστυχία και τον θάνατο. Συνένοχοι ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης και οι ψευτοανθρωπιστές. Που τολμάτε να μιλάτε για παιδιά που πνίγονται ενώ είσαστε συνένοχοι σε όλα αυτά τα αίσχη. Εσείς και οι αντιφασίστες φίλοι σας.

Ευάγγελος  Χ.

«Κατατρεγμένος» αλβανός έβαζε φωτιές στην Μάνδρα Αττικής και τώρα… το παίζει τρελός

Στην καθεστωτική ΕΡΤ του πρώην κνίτη Τσακνή και του πρώην πράσινου Ταγματάρχη, στην εκπομπή της πρώην δημοσιογράφου του Μπόμπολα Έλενας Κατρίτση, ήταν καλεσμένος ο Μουζάλας ένας εκ των υπαιτίων της εισβολής των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα. Τι να πει ο άνθρωπος αυτός που μαζί με τους ανθέλληνες Τσίπρα, Καμμένο, Χριστοδουλοπούλου, Κατριβάνου και τα άλλα υπαλληλάκια του Σόρος, καταδίκασαν την χώρα μας να είναι το μεγαλύτερο στρατόπεδο λαθρομεταναστών της Ε.Ε; Οι ερωτήσεις της Κατρίτση προς τον Μουζάλα ήταν προβλέψιμες. Ο φόβος για την άνοδο των Εθνικιστικών και των πατριωτικών κινημάτων είναι μεγαλύτερος από τον κίνδυνο ισλαμοποίησης της Ευρώπης και της Ελλάδας.

Η Διεθνής Αμνηστία προχθές ανέφερε ότι οι παράνομοι μετανάστες θα μείνουν τα επόμενα δέκα οκτώ χρόνια στην Ελλάδα που σημαίνει κόλαση για τους Έλληνες. Πιστεύω ότι με την άνοδο της Χρυσής Αυγής στην εξουσία θα μείνουν πολύ λιγότερο, πρωτίστως για το καλό των Ελλήνων. Η μόνη πολιτική δύναμη ανάχωμα στα σχέδια του Σόρος και των εδώ πιστών υπαλλήλων του είναι η Χρυσή Αυγή. Ότι είναι καλό για την Ελλάδα και τους Έλληνες το πολεμά η Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Με Τιμή
Γεωργία Κ.Π.

Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Ραγδαία η άνοδος της Χρυσής Αυγής – Το κλίμα μοιάζει με το 2012!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-27-septembriou-2016#ixzz4LRNc8xpX

Exit mobile version