Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άγριο «κράξιμο» από την εφημερίδα «Δημοκρατία» στους εν Ελλάδι φανατικούς υποστηρικτές της Χίλαρι Κλίντον

Στην Κυριακάτικη Δημοκρατία ο δημοσιογράφος Γιώργος Χαρβαλιάς κάτω από τον τίτλο: «Οι εντιμότατοι φίλοι της κυρίας Χίλαρι Κλίντον» γράφει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα για την υποψήφια των Δημοκρατικών και τους υποστηρικτές της. Μεταξύ άλλων, αναφέρει και τα εξής για τους υποστηρικτές της Χίλαρι Κλίντον:

«Σε όλη αυτή τη ζοφερή εικόνα, που πρώτη φορά στην ιστορία συγκεντρώνει υποψήφιος των Δημοκρατικών, προστίθενται και οι φωνές των φανατικών υποστηρικτών της. Πες μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι… Σύσσωμο το γερμανικό πολιτικό κατεστημένο προμηνύει παγκόσμια καταστροφή αν δεν εκλεγεί η Χίλαρι. Ο εθνομηδενιστής κερδοσκόπος Σόρος, στο πλευρό της, προσφέρει αφειδώς τα εκατομμύριά του. Ο ελληνικής καταγωγής ναύαρχος Σταυρίδης (πιο τουρκόφιλος…πεθαίνεις!) κλαίει στην ποδιά της. Ακόμα, ο απίθανος Τόνι Μπλερ, που αμείβεται ως περιφερόμενη μαϊμού για να «συμβουλεύει» δικτάτορες. Η προκάτοχος της, Μαντλίν Ολμπράιτ. Ο χασάπης του ΝΑΤΟ Ουέσλεϊ Κλαρκ. Κοινώς, άνθρωποι που αποφάσισαν τον στρατιωτικό στραγγαλισμό των Σέρβων και τον τελικό διαμελισμό των Βαλκανίων για να αποδειχθεί εκ των υστέρων ότι ο Μιλόσεβιτς δεν ήταν και τόσο εγκληματίας πολέμου…

Όσο για τους Έλληνες φίλους της κυρίας; Τι να λέμε τώρα; Σύμπαν το πολιτικό κατεστημένο της χώρας, συμπεριλαμβανομένου βεβαίως βεβαίως και του ΣΥΡΙΖΑ, που «λουκιάστηκε» για τα καλά με το ζεύγος Κλίντον, μέσω της γνωστής εθνικής… ευεργέτου. Εσχάτως στο κλαμπ προστίθενται και κάποιες «αριστερές», αγωνιστικές φωνές κονδυλοφόρων που διαμαρτύρονται για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών και εκπονούν μελέτες με γερμανικά κομματικά think tanks, πληρωμένες βεβαίως από το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών. Λογικό είναι. Ό,τι πει το αφεντικό.

Το ερώτημα είναι όμως τι έχει να πει επ’ αυτού η ταλαίπωρη Νέα Δημοκρατία, η οποία, ιδεολογικά τουλάχιστον, έπρεπε να συμπορεύεται με την εκλεγμένη υποψηφιότητα των Ρεπουμπλικάνων, όποια κι αν είναι αυτή. Της πέφτει βαρύς ο λόγος του Τραμπ στο θέμα των μεταναστών; Πιθανότατα, αν κρίνουμε από το ότι ο υπαρχηγός στο επιτελείο της Χίλαρι, ο γνωστός ανθέλληνας πρώην πρέσβης (ανθύπατος) Νίκολας Μπερνς, είναι αυτός που ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Κυριάκο για ομιλία στο Χάρβαρντ. Όλα καλά λοιπόν, αλλά αν την επόμενη μέρα βρεθεί στον προεδρικό θώκο ο «τρελο-Τραμπ», θα μιλάει μόνο με την άκρα Δεξιά σε αυτή τη χώρα. Προς μεγάλη ασφαλώς τέρψη του Βερολίνου, που θα έχει πιστοποιήσει τη μετατροπή της Ελλάδας σε αμιγώς γερμανική αποικία…»

Πολύ ενδιαφέροντα τα όσα αναφέρει ο Χαρβαλιάς. Ανάμεσα σ’ αυτά, και τα όσα αναφέρει για «κάποιες “αριστερές”, αγωνιστικές φωνές κονδυλοφόρων που διαμαρτύρονται για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών και εκπονούν μελέτες με γερμανικά κομματικά think tanks, πληρωμένες βεβαίως από το γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών. Λογικό είναι. Ό,τι πει το αφεντικό.»

Είναι ολοφάνερο ότι με το συγκεκριμένο απόσπασμα «φωτογραφίζει» τον εθνομηδενιστή δημοσιογράφο Δημήτρη Ψαρρά, ο οποίος πριν από λίγο καιρό είχε γράψει ένα κείμενο για τους «Έλληνες του Τραμπ» με σαφή σκοπό και ως γνωστόν, το λιβελλογράφημά του κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ χρηματοδοτήθηκε από το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών της Μέρκελ.

Πολύ εύστοχη είναι και η παρατήρηση του Χαρβαλιά για την στάση της ΝΔ, η οποία λόγω της κοσμοπολίτικης συμπεριφοράς της, που αποπνέει από τον αντεθνικό φιλελευθερισμό που την διέπει, τίθεται επί της ουσίας στο πλευρό της Κλίντον, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την μετέπειτα απομόνωσή της από έναν εκλεγμένο στην Προεδρία των ΗΠΑ Τραμπ.

Δεν μπορούμε, βεβαίως, να γνωρίζουμε την πορεία του Τραμπ στην περίπτωση κατά την οποία εκλεγεί. Αν δηλαδή, θα φανεί συνεπής στις προεκλογικές του υποχρεώσεις ή θα διολισθήσει κι αυτός στην «πολιτική ορθότητα». Γνωρίζουμε, όμως, πολύ καλά τι θα συμβεί εάν εκλεγεί η Κλίντον, η οποία θα αποτελέσει τον (πραγματικό) παγκόσμιο κίνδυνο, όπως φυσικά και την πλήρη εγγύηση για την αρνητική τροπή σ’ όλα τα Εθνικά μας θέματα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/agrio-krajimo-apo-thn-efhmerida-dhmokratia-stous-fanatikous-uposthriktes-th#ixzz4LSMiyRgH

Exit mobile version