Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διώκουν με τον “αντιρατσιστικό” νόμο τον Μητροπολίτη Μαντινείας, Αλέξανδρο για τις αλήθειες που είπε για το σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλοφίλων

Διώκουν με τον “αντιρατσιστικό” νόμο τον Μητροπολίτη Μαντινείας, Αλέξανδρο για τις αλήθειες που είπε για το σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλοφίλων

Την ίδια ώρα που οι παρακρατικοί του βοθρότοπου Indymedia και οι συνοδοιπόροι του “μαχητικού αντιφασισμού” απειλούν ανοιχτά, αλλά μονίμως ανενόχλητοι τις ζωές όλων όσοι δεν ενσωματώνονται στον κορμό του εθνομηδενισμού και του πολυπολιτισμού, οι εισαγγελείς εξακολουθούν να έχουν στραμμένη αλλού την προσοχή τους και να ασχολούνται αποκλειστικά με (ανύπαρκτα) “εγκλήματα ρατσισμού”, τα οποία στην πραγματικότητα αποτελούν έκφραση άποψης χωρίς την παραμικρή προτροπή προς βία.

Μετά τον Μητροπολίτη Χίου Μάρκο, ήρθε τώρα η σειρά του Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας Αλεξάνδρου, ο οποίος κατηγορείται κι αυτός με βάση τον περιβόητο “αντιρατσιστικό νόμο”. Οι απόψεις που εξέφρασε τον προηγούμενο Δεκέμβριο για το σύμφωνο συμβίωσης οδήγησαν τον εισαγγελέα Τρίπολης στην απόφαση να καλέσει τον Μητροπολίτη Αλέξανδρο σε απολογία.

Σε χθεσινή του συνέντευξη είπε τα εξής για την κλήση του από τον εισαγγελέα: “Το θέμα είναι και φαιδρό και σοβαρό. […] Όταν ετοιμάσω το κείμενο της απολογίας μου θα είμαι σε θέση να σας πω περισσότερα. Κι άλλοι ιεράρχες μίλησαν και μάλιστα ήταν σκληρότεροι, αλλά δεν ξέρω να τους απήγγειλε κανείς κατηγορία. […] Το γεγονός της κατηγορίας σε μένα το ερμηνεύω ως εκφοβισμό των ανθρώπων ώστε να μην αντιλέγουν σ’ αυτά που η Πολιτεία θέλει να επιβάλει. Είναι μια απλή υπόθεση αυτό, το κατά πόσον είναι γεγονός δεν το ξέρω. Κάντε την προσευχή σας για να με ελεήσει ο Θεός, τον ίδιο αλλά και την κοινωνία γενικότερα”.

Ενδιαφέρον έχει ο σχολιασμός του σχετικού θέματος από την “Εφημερίδα των Συντακτών”, η οποία ανάμεσα σ’ άλλα έγραψε και τα εξής: “Για τον μητροπολίτη Αλέξανδρο Βασιλόπουλο οι χαρακτηρισμοί “ανώμαλοι”, “άρρωστοι”, “κουσούρι” που απευθύνει σε ομοφυλόφιλους πολίτες αποτελούν γνώμη και η εφαρμογή του αντιρατσιστικού νόμου, σύμφωνα με τον οποίο κατηγορείται απ’ τον εισαγγελέα, είναι εκφοβισμός”.

Για την Εφημερίδα των εθνομηδενιστών, των τρομοκρατών και των κατηγορουμένων για παιδεραστία, φαίνεται ότι οι χαρακτηρισμοί των παρακρατικών ομάδων των οποίων σε τακτική βάση φιλοξενεί τις ανακοινώσεις, όπως “φασιστικά σκουλήκια”, “ασπόνδυλα”, “δίποδα κτήνη”, “ανθρωποειδή”, καθώς και οι ξεκάθαρες προτροπές για δολοφονία όλων όσων υπάγονται στους προαναφερθέντες χαρακτηρισμούς, είναι απλή άποψη γνώμης και δεν αποτελούν προαναγγελία εγκληματικών ενεργειών.

Όσο περνάει ο καιρός τόσο το ανθελληνικό κράτος των εθνομηδενιστών θα δείχνει ολοένα και πιο συχνά το βίαιο και κατασταλτικό πρόσωπό του.

Εκεί που θα αποτυγχάνει η εγκληματική βία των προστατεύομενων από το κράτος ακροαριστερών παρακρατικών, θα αναλαμβάνει ο “αντιρατσιστικός νόμος” να προειδοποιεί, να φοβερίζει, να συνετίζει, να προειδοποιεί ότι οποιοσδήποτε εκτροχιασμός από την επιβαλλόμενη άποψη που προωθεί η ατζέντα της “πολιτικής ορθότητας” θα ποινικοποιείται άμεσα, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την φίμωση κάθε δικαιώματος έκφρασης διαφορετικής γνώμης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/thuma-tou-antiratsistikou-nomou-kai-o-mhtropoliths-mantineias-kai-kunourias#ixzz4LUN0Cogu

Exit mobile version