Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Αητός” ο Μάρδας! Απάντησε σοβαρά σε φαρσέρ που παρίστανε τον επενδυτή από την Συρία…

“Αητός” ο Μάρδας! Απάντησε σοβαρά σε φαρσέρ που παρίστανε τον επενδυτή από την Συρία...

Το μόνο πράγμα το οποίο μπορεί να συναγωνιστεί την απίστευτη ανικανότητα των συριζαίων είναι η αστείρευτη γελοιότητα που τους διέπει. Μια ακόμη απόδειξη των παραπάνω αποτελεί και το παρακάτω δημοσίευμα από την, κάθε άλλο από εχθρικά διακείμενη προς τον ΣΥΡΙΖΑ, “Εφημερίδα των Συντακτών”, το οποίο υπό τον τίτλο “Θαύματα!” λέει τα εξής:

“Θυμάστε την προ καιρού δήλωση του υφυπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Μάρδα περί προσφύγων-επενδυτών; Φίλος του τη θυμήθηκε και αποφάσισε να του κάνει πλάκα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Του έστειλε μήνυμα στο προσωπικό του ταχυδρομείο, εις άψογον αγγλικήν, παρουσιάστηκε ως Mohsen Abdullah from Syria και δήλωσε διατεθειμένος “για μια πιθανή συνεργασία με μια επιχείρηση ή άτομο στη χώρα σας, ώστε να μπορώ να κάνω κάποιες επενδύσεις και να μου επιτραπεί επενδυτική βίζα στη χώρα σας”.

Το καλύτερο είναι ότι ο κ. Μάρδας του απάντησε, στα ελληνικά, ότι τα σχετικά στοιχεία επικοινωνίας για το συγκεκριμένο θέμα απεστάλησαν στο προσωπικό ταχυδρομείο του αποστολέα. Όταν ο άνθρωπος έχει… όραμα, πιστεύει και στα θαύματα!”.

Αυτό ακριβώς είναι οι συριζαίοι: Άτομα τα οποία το μόνο που τους αξίζει είναι να “σπας πλάκα” μαζί τους, λόγω της φαιδρότητας που εκπέμπει ο πολιτικός τους λόγος και πολύ περισσότερο οι ανάλογες κινήσεις τους.

Εάν αναλογιστούμε, όμως, ότι αυτοί οι άξιοι μόνο για καζούρα και χλευασμό τύποι βρίσκονται στην εξουσία, χειριζόμενοι τις τύχες της Πατρίδας και του Λαού, κόβεται αμέσως οποιαδήποτε όρεξη για αστεϊσμό με αυτούς τους “Ραν Ταν Πλαν” της εγχώριας πολιτικής σκηνής…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/piasane-koroido-ton-marda-kai-tou-ekanan-plaka-me-dhthen-ependuth-apo-thn-s#ixzz4LZ6gGkFZ

Exit mobile version