Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αμπελόκηποι, Αθήνα

Τ.Ο. Αμπελοκήπων: Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε βιβλιοπαρουσίαση από τον συγγραφέα του, Συναγωνιστή Γιώργο Λιναρδή με θέμα “Γεωπολιτικός  Ορίζοντας της Μετασοβιετικής Ρωσίας” . Στην ομιλία του ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε, στις γεωπολιτικές ζυμώσεις με σκοπό την παγκόσμια κυριαρχία, οι οποίες συνοδεύονται από πολεμικά γεγονότα, όπως στη Συρία το Αφγανιστάν, τη Λιβύη και σε πολλά ακόμη μέρη του παγκόσμιου χάρτη τόσο στη  περιοχή της “καρδιογαίας” αλλά και του “παγκόσμιου νησιού” στο οποίο ανήκει και χώρα μας.

Τόνισε τις μεγάλες προσπάθειες που έκανε η Ρωσία ώστε να αναπληρώσει το χαμένο έδαφος το οποίο προέκυψε κατά την διάρκεια της μεταβατικής περιόδου όταν παρέλαβε τη σκυτάλη από τη σοβιετική ένωση. Αναφέρθηκε επίσης στο νέο ρόλο του ΝΑΤΟ, μιας και εξέλειπαν οι λόγοι ύπαρξης του όταν έπαψε να υπάρχει το Σύμφωνο της Βαρσοβίας, και τη μετατροπή του σε όργανο παγκόσμιας κυριαρχίας των αμερικανοσιωνιστών των ΗΠΑ, και της μόνιμης εστίας αναταραχής από την ίδρυση του,  του κράτους του Ισραήλ.

Τόνισε ιδιαιτέρως ότι βλάπτονται τα συμφέροντα της πατρίδας μας από την συμμετοχή μας στο ΝΑΤΟ, υπογραμμίζοντας ότι η φυσική θέση της Ελλάδος από άποψη συμμαχιών, βρίσκεται κοντά στη Ρωσία μέσα από αμοιβαίες συμφωνίες οι οποίες θα προασπίζουν το εθνικό  συμφέρον και την ανεξαρτησία της πατρίδας μας. Στην συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις και απορίες και η επικοινωνία έκλεισε με τους παρευρισκόμενους σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή Π.Γ. με θέμα: ”Η άνοδος των Εθνικιστικών Κινημάτων στην Ευρώπη”. Ο Συναγωνιστής με αναλυτικό τρόπο ανέφερε όχι μόνο τις εκλογικές επιδόσεις του κάθε Εθνικιστικού Κινήματος ανά Ευρωπαϊκή Χώρα, αλλά και τον αγώνα που δίνουν καθημερινά ενάντια στην ισλαμοποίηση της Γηραιάς Ηπείρου. Με το πέρας της ομιλίας του Συναγωνιστή ακολούθησε βιντεοπροβολή, με τις δραστηριότητες του Κινήματος από το 2010 μέχρι σήμερα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn552#ixzz4Ldd3Xv4t

Exit mobile version