Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έργα και ημέρες “δημοκρατικού τόξου”: Ανταλλαγή ύβρεων «επιπέδου» στη βουλή από Ψαριανό και Σκουρολιάκο

Κοιτάξτε πώς χαρακτηρίσαν «Τα Νέα» την μετατροπή της βουλής σε… Τρούμπα οι βουλευτές του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός και του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρολιάκος. Υπό τον τίτλο «Βρισιές στο Περιστύλιο» γράφτηκαν τα εξής: «Παραμένω στη Βουλή, όπου λίγα λεπτά μετά τη ρίψη φυλλαδίων εντός της Ολομέλειας από τον Θανάση Πετράκο, ένα θερμό επεισόδιο ξέσπασε ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρολιάκο και τον ποταμικό βουλευτή Γρηγόρη Ψαριανό. Όλα ξεκίνησαν όταν ο τελευταίος εξερχόμενος της Ολομέλειας ρωτήθηκε για το περιστατικό με τα φυλλάδια. Περνώντας από δίπλα του ο Σκουρολιάκος, τον άκουσε να απαντά και φέρεται ότι του είπε «στην επόμενη Βουλή θα είσαι εσύ που θα πετάς χαρτάκια».

Ε, ύστερα από αυτό ποιος άκουσε τον Ψαριανό και δεν φοβήθηκε. Ή, έστω, δεν ντράπηκε γιατί τα «γαλλικά» του ήταν πολύ προχωρημένα. «Ρούφα τώρα ένα ένα τα που@@ια» είπε ο βουλευτής του Ποταμιού, με τον Σκουρολιάκο να του απαντά, σύμφωνα με μάρτυρες, «Α, ρε ξεφτίλα, μιλάς και συ». Ο Ψαριανός δεν το έβαλε κάτω. «Ρούφα τώρα ένα ένα τα π@@ια επέμεινε και πρότεινε στον βουλευτή της συμπολίτευσης να «χορέψει περήφανος κι ένα τσάμικο στη Ρούμελη».

Την ίδια περιγραφή είδαμε και σ΄όλα τα υπόλοιπα συστημικά ΜΜΕ, με το περιστατικό αυτό να περιγράφεται απλώς ως «Άγριος καυγάς», «Άναψαν τα αίματα», «Θερμό το κλίμα», «Ξέφυγαν από τα επιτρεπτά όρια» κλπ.

Είναι τα ίδια ΜΜΕ που όταν οι βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αποκαλούν τους προδότες, τους κλέφτες και τους απατεώνες των κομμάτων του «συνταγματικού τόξου» με την συγκεκριμένη ιδιότητα που χαρακτηρίζει τις πράξεις τους, τότε αυτοί ωρύονται για «προσβολή του Κοινοβουλίου», «ύβρεις κατά της Δημοκρατίας», «ασέβεια στους θεσμούς» και φυσικά τα… κλασικά «ρατσιστικό παραλήρημα», «χρυσαυγίτικη χυδαιολογία», «φασιστική λάσπη» κλπ.

Τώρα, που οι εκπρόσωποι της «δημοκρατίας» ανταλλάσσουν χαρακτηρισμούς επιπέδου οίκου ανοχής, δεν βγαίνει κανείς να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για τον Κοινοβουλευτισμό, ούτε φυσικά καλεί τον… Φρούραρχο για να βγάλει τον ταραξία βουλευτή εκτός της αιθούσης.

Οι… εκλεκτοί εκπρόσωποι του «κοινοβουλευτικού τόξου» κάνουν ό,τι μπορούν για να δείξουν ότι η υποκρισία ζει και βασιλεύει στο (εντελώς) σάπιο βασίλειο της Δανιμαρκίας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/antallagh-ubrewn-epipedou-sth-boulh-apo-psariano-kai-skouroliako.-edw-den-k#ixzz4LddpnlTR

Exit mobile version