Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μαύρη προπαγάνδα και συκοφαντικά σεμινάρια από τις ΜΚΟ του Σόρος στην Ελληνική Αστυνομία κατά της Χρυσής Αυγής

Μαύρη προπαγάνδα και συκοφαντικά σεμινάρια από τις ΜΚΟ του Σόρος στην Ελληνική Αστυνομία κατά της Χρυσής Αυγής

Ένα «αντιρατσιστικό» σεμινάριο έλαβε χώρα σε άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας από μέλη ΜΚΟ, προκειμένου να τους μεταφέρουν τις εντολές του αφεντικού για τη νέα «αντιρατσιστική» αστυνομία.

Το σεμινάριο ανέλαβε η ΜΚΟ «Αντιγόνη» του γνωστού και μη εξαιρετέου ανθέλληνα και φιλοσκοπιανού Μιχάλη Τρεμόπουλου, ο οποίος τυγχάνει αντιπρόεδρος της εν λόγω ΜΚΟ. Την συγκεκριμένη ΜΚΟ την είχαμε «γνωρίσει» πριν από μερικές ημέρες, όταν παραθέταμε την λίστα με τις ΜΚΟ που τα παίρνουν από τον Τζόρτζ Σόρος.

Στην ίδια ΜΚΟ, όπως είχαμε σημειώσει, μετέχουν οι Νάσος Θεοδωρίδης (δείτε εδώ μερικά από τα άρθρα του 1,2,3,4), ο Ανδρέας Τάκης, Γενικός Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Εσωτερικών επί κυβερνήσεως Λουκά Παπαδήμου και υπουργείας Φώφης Γεννηματά, και άλλοι.

Την «αντιρατσιστική επιμόρφωση» των αστυνομικών χρηματοδότησε η Ευρωπαϊκή Ένωση και ανέλαβε η επίσης γνωστή και μη εξαιρετέα Αναστασία Τσουκαλά. Θυμίζουμε ότι η εν λόγω… ευαίσθητη και… ευείδης «αντιρατσίτρια» δεν είναι νέα στο κράτος των διορισμών. Μπορεί αυτή τη στιγμή να «δουλεύει» ως σύμβουλος του Τόσκα και να τα αρπάζει από το κράτος, αλλά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά.

Ως γνήσια «ευαίσθητη» είχε διατελέσει και σύμβουλος του Πασόκου Παπουτσή όταν τα ΜΑΤ έπαιρναν εντολές να «λιώνουν» πορείες με ΑμΕΑ.

Η εν λόγω «αντιρατσίστρια», επιπλέον, διαθέτει εμπειρία του αντικειμένου, αφού είχε αναλάβει ανάλογο «μάθημα» επί κυβερνήσεως Σαμαρά – Βενιζέλου, έτσι για να βλέπουμε και την συνέχεια του ανθελληνικού κράτους. Και για να αντιληφθούμε το πόσο την ενδιαφέρει την εν λόγω η τήρηση των νόμων, ήταν αλληλέγγυα του ληστοτρομοκράτη Ρωμανού.

Ας πάμε τώρα στο «μάθημα», όπου γίνεται μία άνευ προηγουμένου προπαγάνδα εναντίον της Χρυσής Αυγής και «διδάσκει» τους αστυνομικούς, ώστε να αποκτήσουν την μαρξιστική εμπάθεια εναντίον των Ελλήνων και να αδιαφορούν για τις δικαστικές αποφάσεις.

Συγκεκριμένα, η «διδασκαλία» στηρίζεται σε μία σειρά περιστατικών που διδάσκονται στους παρόντες αστυνομικούς. Η πρώτη, δηλαδή αυτή που αφήνει και όλη την εντύπωση, αφορά τη δολοφονία, στο κέντρο των Αθηνών, ενός Πακιστανού.

Αναφέρεται, λοιπόν, στο μάθημα ότι «τα ευρήματα από τις έρευνες αστυνομικών στα σπίτια τους αποκάλυψε την καθαρή σύνδεση με των δύο δραστών με το νεο – φασιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής», ενώ παρακάτω συνεχίζει λέγοντας ότι «η απόφαση του δικαστηρίου ορίζει ότι η κατοχή των φυλλαδίων της Χρυσής Αυγής δεν είναι επαρκή ως αποδεικτικά στοιχεία για το ρατσιστικό κίνητρο. Ωστόσο, η ύπαρξη αυτών των φυλλαδίων μαζί με τις συνθήκες τις επιθεσης, επιβεβαιώνουν την άποψη ότι η επίθεση ήταν ένα έγκλημα μίσους».

Δηλαδή, για όσους δεν το κατάλαβαν, για τους «αντιρατσιστές» δεν έχει σημασία που ακόμα και ο Ντογιάκος απέτυχε να συνδέσει την εν λόγω δολοφονία με την Χρυσή Αυγή… Ένοχη, για αυτούς, είναι και πάλι η Χρυσή Αυγή. Το λέει και ο «πατερούλης» τους ο Σόρος που πληρώνει την… προλεταριακή χλιδή τους.

Και το «μάθημα» συνεχίζει με την παράθεση πολλών άσχετων περιστατικών (ακόμα και περιστατικό όπου οι ένοχοι ήταν σεσημασμένοι νεοδημοκράτες!), με το ίδιο ακριβώς σκοπούμενο, την καταδίκη της Χρυσής Αυγής, παρά το γεγονός ότι κανένα περιστατικό δεν έχει σχέση με το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Βεβαίως και δεν γίνεται καμία αναφορά στα εγκλήματα κατά Ελλήνων, τις δολοφονίες, τις ληστείες, τους βιασμούς και όλα τα άλλα που βιώνουν οι Έλληνες την εποχή της λαθρομετανάστευσης. Σκοπός, άλλωστε, της παγκοσμιοποίησης είναι να το… βουλώσουν οι Έλληνες και να μην αντιδρούν στην αντικατάστασή τους από τους λαθρομετανάστες. Όπως λέει και το σύνθημα των αναρχικών – παρακρατικών που κάνουν πραγματικότητα οι κυβερνήσεις από την ψευτοδεξιά και το κλεφτοΠασόκ μέχρι τον Σύριζα και τους ψεκασμένους συνοδοιπόρους τους, “Ελλάδα Σκάσε”.

Κώστας Αλεξανδράκης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/maurh-propaganda-kai-sukofantika-seminaria-apo-tis-mko-tou-soros-sthn-ellhn#ixzz4Ldegb7Hl

Exit mobile version