Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στην Μνημονιακή Ελλάδα ένας στους δύο συνταξιούχους λαμβάνει σύνταξη κάτω από το όριο της φτώχειας!

Στην Μνημονιακή Ελλάδα ένας στους δύο συνταξιούχους λαμβάνει σύνταξη κάτω από το όριο της φτώχειας!

Οι συνταξιούχοι αποτελούν έναν από τους κλάδους εκείνους, οι οποίοι νιώθουν τόσο έντονα στο πετσί τους τα αποτελέσματα των Μνημονίων ώστε να βρίσκονται στα όρια της φτωχοποίησης.

Ένας στους δύο συνταξιούχους λαμβάνει σύνταξη μικρότερη από το όριο της φτώχειας, που βρίσκεται στα 665 ευρώ. Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που δείχνουν ότι οι αλλεπάλληλες περικοπές συντάξεων έχουν οδηγήσει στην απόγνωση μεγάλη μερίδα συνταξιούχων.

Ενδεικτικά της εξαιρετικά δύσκολης κατάστασης που έχει διαμορφωθεί είναι τα στοιχεία που έδωσε χθες στη δημοσιότητα το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων (ΕΝΔΙΣΥ). Συγκεκριμένα:

Και όμως, το κακό δεν σταματά εδώ, καθώς θα υπάρξει και συνέχεια, με τον περιβόητο αυτόματο «κόφτη» να βρίσκεται προ των πυλών. Οι συνταξιούχοι αντιμετωπίζονται κατά σειρά ετών, απ΄όλες τις μνημονιακές κυβερνήσεις, ως ένα περιττό βάρος το οποίο δεν έχει λόγο ύπαρξης και γι αυτό πρέπει να αφανισθεί.

Οι συνεχείς αφαιμάξεις των απολαβών που δικαιούνται, λόγω των κόπων μιας ζωής, έχει ως σκοπό την τελική εξόντωσή τους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/enas-stous-duo-suntajiouchous-lambanei-suntajh-katw-apo-to-orio-ths-ftwchei#ixzz4LftiRldE

Exit mobile version