Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αριστερό γενικό ξεπούλημα

Αριστερό γενικό ξεπούλημα

Άρθρο στην antepithesi.gr

«Η δημόσια περιουσία δεν παραχωρείται» κραύγαζαν τα κρατικοδίαιτα ανταρτόπουλα του Σύριζα τον καιρό που βρίσκονταν στην αξιωματική αντιπολίτευση και είχαν επιδοθεί στο εμπόριο ελπίδας προς τους δοκιμαζόμενους Έλληνες. Οι ίδιοι αυτοί «κοινωνικοί αγωνιστές» ξεπουλούν σήμερα ότι βρίσκουν μπροστά τους, ισχυριζόμενοι με την χαρακτηριστική απατεωνίστικη αλαζονεία που τους διακρίνει πως εκτελούν μεταρρυθμίσεις!

Το Ελληνικό, τα αεροδρόμια που ξεπουλήθηκαν σε γερμανική εταιρεία έναντι ευτελούς τιμήματος, τα λιμάνια, ήταν μόνο η αρχή της εφαρμογής της αριστερής πολιτικής. Το νερό και η ηλεκτρική ενέργεια, περνούν με κυβερνητικές μεθοδεύσεις, αργά αλλά σταθερά, στα χέρια ιδιωτών. ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, Κτιριακές Υποδομές, ΕΛΒΟ, Αττικό Μετρό και το 34% της ΔΕΗ, εκχωρούνται στις αρμοδιότητες του περίφημου Υπερταμείου. Οι αριστεριστές τσαρλατάνοι διακηρύσσουν με πομπώδες μάλιστα ύφος, πως οι ΔΕΚΟ δεν πρόκειται να ξεπουληθούν. Τα ίδια ακριβώς βέβαια, ισχυρίζονταν και οι ξενόδουλοι της μασονοδεξιάς όταν δημιουργούσαν το ΤΑΙΠΕΔ. Τα αποτελέσματα είναι γνωστά και σίγουρα, σε καμία των περιπτώσεων ενθαρρυντικά.

Αφήνοντας κατά μέρος την εγκληματική πολιτική του γενικού ξεπουλήματος, η οποία εφαρμόστηκε και εφαρμόζεται τόσο από την αριστερά όσο και από την δεξιά, δεν μπορούμε παρά να θέσουμε το ερώτημα: ποιο είναι το σχέδιο των μνημονιακών δυνάμεων για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και την επαναδραστηριοποίηση της ελληνικής παραγωγικής μηχανής;

Η απάντηση είναι καταφανής, όχι σήμερα και χθες αλλά εδώ και έξι ολόκληρα χρόνια. Η εκποίηση δημόσιας περιουσίας και μάλιστα έναντι πινακίου φακής, η εξαθλίωση μεγάλων στρωμάτων της ελληνικής κοινωνίας, η διάλυση παραγωγικών δομών και δυνάμεων η οποία αποτρέπει και κάθε προοπτική ανάπτυξης, η δυσθεώρητη ανεργία που κατατρώει τη Νεολαία μας, δεν είναι παράγοντες που οδηγούν στο συμπέρασμα πως επιδιώκεται η οικονομική ανάπτυξη από τις θυσίες στις οποίες υποβάλλεται ο Ελληνικός Λαός. Τουναντίον, στόχος των κυβερνητικών πρακτικών είναι μονάχα η εξυπηρέτηση των διεθνών τοκογλύφων και αυτό σε συνδυασμό με την καταστροφή οποιασδήποτε προοπτικής μελλοντικής ανάκαμψης, ούτως ώστε η Πατρίδα μας να σέρνεται αενάως στο άρμα των δανειστών.

Προκειμένου να αποτραπούν οι δικαιολογημένες αντιδράσεις του Ελληνικού Λαού, οι υπεύθυνοι των δεινών έχουν φροντίσει να πλανάται επί σειρά ετών πάνω από την Πατρίδα μας, το ενδεχόμενο της επικράτησης του χάους, κατά την περίπτωση που ο Λαός θα επιλέξει την αλλαγή πολιτικής. Παρατηρείστε για παράδειγμα, την εκστρατεία που έγινε κατά της εξόδου της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τα επιχειρήματα τρόμου προς τους πολίτες. Οι Έλληνες υφίστανται την ίδια τρομοκρατία εδώ και τουλάχιστον έξι χρόνια.

Κι αν κάποιοι διατείνονταν στις αρχές της πορείας προς την καταστροφή πως οι θυσίες είναι αναγκαίες για να αποφευχθούν τα χειρότερα, πλέον μπορεί ο καθένας να διαπιστώσει πως οι Έλληνες εξαπατήθηκαν όχι από τους δανειστές οι οποίοι στοχεύουν στα υπερκέρδη, αλλά από τις πολιτικές τους ηγεσίες οι οποίες και τον παρέδωσαν στην κυριολεξία σιδηροδέσμιο στους σφαγείς τους. Κανένας υπάλληλος του ΔΝΤ και της Ε.Ε. δεν θα μπορούσε να κουνά με μίσος απύθμενο το δάχτυλο στο Λαό μας απαιτώντας νέες ανθρωποσφαγές, εάν δεν της έδινε αυτό το δικαίωμα το διεφθαρμένο ελληνικό πολιτικό σύστημα σε σύμπραξη με τους λακέδες της δημοσιογραφίας.

Όσοι συνεπώς, επιθυμούν να απαλλαγούν από ΔΝΤ και το τοκογλυφικό ιερατείο των Βρυξελλών, θα πρέπει πρωτίστως να επιδιώκουν την ολοκληρωτική πολιτική εκμηδένιση της κλίκας που εξουσιάζει την Πατρίδα από το 1974 και μέχρι σήμερα και πλουτίζει εξαθλιώνοντας τον Λαό και ξεπουλώντας την δημόσια περιουσία.

Για να τερματιστεί η εξαθλίωση και το ξεπούλημα, πρέπει να εκλείψουν πολιτικά τα ανδρείκελα των ξένων. Γι’ αυτό το λόγο, η μοναδική ελπίδα του Ελληνικού Λαού είναι ένα πανίσχυρο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/aristero-geniko-jepoulhma#ixzz4Lfw4MFog

Exit mobile version