Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η πατριδοκάπηλη ΝΔ μέσω της πασόκας Σπυράκη ανοίγει τον δρόμο στους “τσάμηδες”

Η πατριδοκάπηλη ΝΔ μέσω της πασόκας Σπυράκη ανοίγει τον δρόμο στους “τσάμηδες”

Δημοσιότητα και αντιδράσεις έλαβε χθες το ζήτημα της τοποθέτησης του αρμόδιου επιτρόπου για τη διεύρυνση της Ε.Ε., Γιοχάνες Χαν, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ ανέφερε πως Ελλάδα και Αλβανία συζητούν επί διαφόρων διμερών θεμάτων, μεταξύ των οποίων και για το «τσαμικό ζήτημα».

Την αδράνεια της κυβέρνησης της Αριστεράς και τον ερασιτεχνισμό με τον οποίο προσεγγίζει όλα τα ζητήματα της εξωτερικής μας πολιτικής τον γνωρίζουμε επί σχεδόν δύο έτη. Εκείνο το οποίο έρχεται τώρα να αναδειχθεί, είναι ο ρόλος της ΝΔ, της οποίας ευρωβουλευτής γνώριζε επί 20 τουλάχιστον μέρες την θέση του επιτρόπου της Ε.Ε., κρατώντας τη στην αφάνεια ως επτασφράγιστο μυστικό!

Ο λόγος για την Μαρία Σπυράκη, ευρωβουλευτή της ΝΔ, η οποία γνώριζε την απάντηση Χαν εδώ και είκοσι μέρες, δίχως να πράξει την παραμικρή ενέργεια προκειμένου να υπερασπίσει τα εθνικά μας συμφέροντα. Η ερώτηση που απηύθυνε προς τον επίτροπο της Ε.Ε.. αφορούσε την ανακίνηση αλυτρωτικών διεκδικήσεων εις βάρος της Ελλάδος από κυβερνητικά στελέχη της Αλβανίας, με τον αρμόδιο επίτροπο να απαντά κατά τρόπο άκρως προκλητικό.

Εντούτοις, παρότι γνώριζε, η ευρωβουλευτής της ΝΔ απέφυγε να την κοινοποιήσει, για λόγους που μόνο η ίδια γνωρίζει.

Υπενθυμίζουμε ότι η εν λόγω ευρωβουλευτής αποτέλεσε προσωπική επιλογή του τέως προέδρου της ΝΔ, Α. Σαμαρά, προωθούμενη με κάθε τρόπο από τον κομματικό μηχανισμό ώστε να πετύχει την εκλογή της. Είναι γνωστό δε, πως η Μ. Σπυράκη προέρχεται από το σκληρό πυρήνα του ΠΑΣΟΚ, έχοντας διατελέσει σημαίνον στέλεχος της νεολαίας του.

Είναι συνεπώς προφανές ότι η ίδια η ΝΔ ευθύνεται για την κλιμάκωση της αντεθνικής αυτής μεθόδευσης από την Ε.Ε., καθώς στελέχη της αποσιώπησαν το γεγονός της πρόκλησης για λόγους που ο καθένας δύναται να αντιληφθεί. Ενδεικτικά μονάχα αναφέρουμε, πως το θέμα δημοσιοποιήθηκε την ημέρα της επίσκεψης του γενικού γραμματέα του ΥΠΕΞ στα Τίρανα.

Αυτή είναι λοιπόν, με ατράνταχτα ντοκουμέντα, η «πατριωτική» ΝΔ που κόπτεται δήθεν για την προάσπιση των εθνικών μας συμφερόντων. Όταν λέμε ότι η μασονοδεξιά βλάπτει σοβαρά τα εθνικά μας συμφέροντα, δεν υπερβάλλουμε ούτε κατ’ ελάχιστο!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-patridokaphlh-nd-mesw-ths-pasokas-spurakh-anoigei-ton-dromo-stous-tsamhde#ixzz4LkIcTcfy

Exit mobile version