Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με δόλιο τρόπο επιχειρείται κοινωνική έκρηξη και ο εγκλωβισμός των ορδών των λαθρομεταναστών στα νησιά του Αιγαίου

Με δόλιο τρόπο επιχειρείται κοινωνική έκρηξη και ο εγκλωβισμός των ορδών των λαθρομεταναστών στα νησιά του Αιγαίου

Σε συνδυασμό με τις πρόσφατες δηλώσεις Ερντογάν αποδεικνύονται για μια ακόμη φορά τα σχέδια υποχρεωτικού λαθρεποικισμού των Ελληνικών νήσων του Αιγαίου και της βίαιης αφαίρεσης της Ελληνικότητας τους. Δεν έχει πια καμία διαφορά από μια κανονική στρατιωτική απόβαση η εξέλιξη του λαθρομεταναστευτικού αγκαθιού στα νησιά του Αιγαίου. Μια αξιοζήλευτη στρατιωτική επιχείρηση ασύμμετρου πολέμου που είμαστε σίγουροι ότι μια μέρα θα διδάσκεται στις καλύτερες στρατιωτικές ακαδημίες όλου του κόσμου. Για να τονίζεται τι θα πρέπει να κάνουν οι χώρες τους ώστε να μην βρεθούν ποτέ  στην δυσμενή θέση της Ελλάδας του σήμερα.

Δυο χώρες και μια προδοτική σημερινή λανθάνουσα προσωρινή κυβέρνηση είναι υπαίτιες για την έξυπνα καμουφλαρισμένη επιτυχημένη προώθηση των ταγμάτων εφόδου των τζιχαντιστών στην νησιωτική Ελλάδα.

Πρώτα η Τουρκία που διατηρεί ανέκαθεν μια καθαρά επιθετική και επεκτατική πολιτική προς την Ελλάδα. Τελευταίο και πολύ πρόσφατο παράδειγμα είναι το θέμα αναθεώρησης της συνθήκης της Λωζάνης, δηλαδή την αμφισβήτηση της συνθήκης ειρήνης που έθεσε τα όρια της σύγχρονης Τουρκίας,  που έθεσε ευθέως ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε χθεσινές δηλώσεις του. Πρέπει να κατανοήσουμε ότι οι Τούρκοι είναι φανατικοί ορκισμένοι εχθροί του Ελληνικού Έθνους που στην πρώτη καλή ευκαιρία θα επιδείξουν αδιακρίτως όλη την μανία τους. Τι να πρωτοθυμηθούμε; Τα Ίμια; Την επιχείρηση “Βαριοπούλα” που είχε καταστρώσει το τουρκικό Nαυτικό με το σχέδιο “Suga” που προέβλεπε απόβαση στις Οινούσσες, τους Φούρνους και τη Λέρο, με συνδυασμένη ενέργεια αμφίβιων ειδικών δυνάμεων, αερομεταφερόμενων ειδικών δυνάμεων και εν τέλει βαρέων δυνάμεων; Το νεώτερο σχέδιο “Suga 2” του τούρκικου πραξικοπήματος το οποίο συμπεριλάμβανε την πρόκληση θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο; Ένα σωρό επιθετικά αποβατικά σχέδια για την Ελλάδα από την Τουρκία.

Δεύτερον είναι πολύ ύποπτη η διπλωματική στάση της Γερμανίας σχετικά με τους λαθρομετανάστες που βρίσκονται παράνομα και αδικαιολόγητα στα  νησιά του Αιγαίου. Σύμφωνα με την Deutsche Welle η Γερμανική κυβέρνηση εγείρει ενστάσεις στην προσπάθεια του αναπληρωτή υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ αρμόδιου για θέματα Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Νίκου Ξυδάκη να μεταφέρει λαθρομετανάστες από τα νησιά του Αιγαίου στην ηπειρωτική Ελλάδα. Για την ακρίβεια επιχειρηματολογεί ότι μια τέτοια προώθηση  λαθρομεταναστών από την Χίο, την Λέσβο, τη Ρόδο αλλά και από όλα τα άλλα Ελληνικά νησιά προς την Ελληνική ενδοχώρα δεν συνάδει με τη συμφωνία της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Άγκυρα. Άρα οι λαθρομετανάστες που βρίσκονται στα νησιά θα πρέπει να παραμείνουν εκεί. Να παραμείνουν εκεί και να επιδίδονται σε κάθε είδους παραβατική συμπεριφορά που αγγίζει την φρίκη. Να παραμείνουν εκεί και να επιδίδονται σε επαναληπτικές πράξεις που να αμφισβητούν την Ελληνική κυριαρχία, όπως την παρεμπόδιση της έπαρσης και υποστολής της Ελληνικής Σημαίας και σε άλλη χαρακτηριστική περίπτωση ακόμη και την καταστροφή της. Να παραμείνουν εκεί όπως θα έμενε ένα εχθρικό τάγμα εφόδου μετά από μια επιτυχημένη απόβαση.

Ως να μην έφτανε η παραπάνω απίστευτη επιχειρηματολογία ότι πρέπει να επηρεάζεται η Ελλάδα για μια συμφωνία που έχει κάνει η Γερμανία με την Τουρκία, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών της Γερμανίας Γιοχάνες Ντίμροντ δήλωσε ότι για την αντιμετώπιση των μουσουλμάνων τζιχαντιστών εισβολέων από τη Τουρκία η Γερμανία έχει διαθέσει στην Frontex 200 αστυνομικούς από τους οποίους μόλις οι 20 έχουν κληθεί στην Ελλάδα. Ενώ από τους 100 γερμανούς ειδικούς για θέματα ασύλου η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστήριξης για Θέµατα Ασύλου (EASO) κάλεσε μόλις 18 άτομα στα στρατόπεδα λαθρομεταναστών “hot spot” του Ανατολικού Αιγαίου. Επιπροσθέτως ο κ. Ντίμροντ έκανε την εικασία ότι ένας από τους λόγους που οι δύο παραπάνω οργανισμοί δεν έχουν καλέσει ολόκληρο το προσωπικό που βρίσκεται στη διάθεσή τους στην Ελλάδα είναι το γεγονός ότι δεν έχουν ακόμη δημιουργηθεί σε όλα τα νησιά του Αιγαίου οι αναγκαίοι χώροι και οι αναγκαίες υποδομές για να μπορούν να αναλάβουν την υπηρεσία τους. Δηλαδή απίστευτες και γελοίες δικαιολογίες που φανερώνουν καθαρά την βούληση των γερμανών να αλλοιώσουν την Ελληνικότητα των νήσων του Αιγαίου με αποβάσεις χιλιάδων αλλοθρήσκων και διαφορετικού ήθους εισβολέων που σταδιακά θα μετατρέπονται σε λαθρέποικους.

Ο τρίτος παράγοντας αλλοίωσης της Ελληνικότητας των νήσων του Αιγαίου αλλά και όλης της Ελλάδος έρχεται δυστυχώς από την πέμπτη φάλαγγα της προδοτικής σημερινής κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με δεκανίκι την Νέα Δημοκρατία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο “αντιρατσιστικός” νόμος που είναι σχεδιασμένος να καταπνίγει οποιαδήποτε Ελληνική αντίδραση στην προσπάθεια καταστροφής της Ελλάδος. Και άλλο ένα τρανταχτό παράδειγμα της προσπάθειας εγκαθίδρυσης των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα είναι οι διατάξεις του άρθρου 11 και του άρθρου 13Α του νόμου 4251/2014 «Κώδικας Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης και λοιπές διατάξεις» (Α 80), η οποία προβλέπει την κατ’ εξαίρεση και υπό όρους απασχόληση πολιτών τρίτων χωρών που στερούνται τίτλου διαμονής στην χώρα, για την αντιμετώπιση επειγουσών αναγκών της αγροτικής εκμετάλλευσης, όπως αυτή εισήχθηκε με το άρθρο 58 του Ν. 4384/2016 (Α’ 78). (ΦΕΚ Αρ. Φύλου 2671 26.8.2016).

Δηλαδή την νόμιμη απασχόληση των παράνομων διαμενόντων πολιτών τρίτων χωρών (άνευ ορθού ελέγχου και άνευ νόμιμων εγγράφων και άνευ περιορισμού σε αριθμό και άνευ περιορισμού σε εθνικότητα) στην αγροτική οικονομία. Στα επόμενα χρόνια όλοι αυτοί θα έχουν πάρει υπηκοότητα και με εγκληματικό τρόπο ακόμη και ιθαγένεια και θα μπορούν να ψηφίζουν ισότιμα με τους άλλους Έλληνες για το μέλλον της Ελλάδος. Η ανεργία των Ελλήνων θα είναι ολοκληρωτική. Ανοίγονται πια διάπλατα οι πόρτες της ολοκληρωτικής διάλυσης της Ελλάδας και της Εθνικής Ταυτότητας μας μέσα στην Πατρίδα μας με ένα έξυπνο ασύμμετρο τρόπο.

Οι θέσεις της Χρυσής Αυγής για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης είναι σαφείς και έχουν κατατεθεί με πρόταση νόμου στην Βουλή: Ποινές χωρίς αναστολή για όσους λαθρομετανάστες εισβάλλουν παράνομα στην Ελλάδα και ισόβια δεσμά για τους δουλεμπόρους.

Το κράτος είναι ο θεματοφύλακας του Έθνους. Και το Ελληνικό Έθνος αυτή τη στιγμή έχει ένα κράτος εχθρικό απέναντι του. Καλούμε όλους τους Έλληνες να πυκνώσουν τις τάξεις της Χρυσής Αυγής στον Αγώνα για την εγκαθίδρυση μιας Εθνικής Κυβέρνησης που να ωφελεί άμεσα το Ελληνικό Έθνος και να προστατεύει την Πατρίδα του.

Διαβάστε επίσης: Φιρμάνι από Κομισιόν: Οι λαθρομετανάστες ήρθαν και θα μείνουν μόνιμα στην Ελλάδα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/upopth-h-prospatheia-egklwbismou-twn-lathrometanastwn-sta-nhsia-tou-aigaiou#ixzz4Lmo9SBfe

Exit mobile version