Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Θρακιώτες αλιείς κινδυνεύουν καθημερινά από τους τούρκους που εισβάλουν μέχρι και το μέσον του Αιγαίου. Οι τούρκοι μπορούν να αλιεύουν, όπου θέλουν με την προτροπή του τουρκικού ναυτικού και την ανοχή της “ελληνικής” κυβερνήσεως. Κάποτε υπήρχε ελληνική τορπιλάκατος και δεν κουνιόταν κανένας τουρκαλάς να ψαρέψει στα δικά μας χωρικά ύδατα, μετά η προστασία υποβιβάστηκε σε πυραυλάκατο, ώσπου σήμερα, δεν υπάρχει τίποτα που να προστατεύει τους Έλληνες. Η “ελληνική” λοιπόν κυβέρνηση απούσα; Ασφαλώς και όχι. Παρούσα για να μοιράζει αφειδώς πρόστιμα, αν οι Έλληνες αλιείς περάσουν 50 μέτρα από το όριο, την ώρα που οι τούρκοι ψαράδες μπαίνουν πολλά μίλια παράνομα στα δικά μας ύδατα. Για να πληρωθεί ένα τέτοιο πρόστιμο απαιτείται αίμα. Τίθεται το σκάφος σε αργία για 10-20 και πλέον μέρες. Αφαίρεση του ναυτικού φύλλου από τον καπετάνιο (άρα δεν δύναται να εργαστεί αυτό το διάστημα πουθενά). Χρηματική ποινή περί τα 1200 €. Σκεφτείτε τώρα, όταν τα πρόστιμα είναι 2-3-4 για κάθε σκάφος. Θέλουν τον αφανισμό των Ελλήνων αλιέων στην περιοχή, διότι έχουν δώσει το μισό Αιγαίο και οι ΄Ελληνες ψαράδες τους ενοχλούν!

Λίζα Α.

Σε διατεταγμένη υπηρεσία τα παπαγαλάκια της ΝΔ που χρεώνουν την άνοδο της Χρυσής Αυγής στον ΣΥΡΙΖΑ

Όταν ο Τσίπρας ή ο Μητσοτάκης χάσουν την εξουσία και πέσουν τότε θα δείτε το αληθινό πρόσωπο της αριστεράς. Τότε θα καταλάβετε για ποιον λόγο οι Κνίτες που βρίσκονται στο ΠΑΣΟΚ, στην ΝΔ, στο ΚΚΕ στον ΣΥΡΙΖΑ και αλλού, ήταν τόσο πολύ υπέρ των «μεταναστών». Θα καταλάβετε για ποιον λόγο τους στοιβάζουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης σε όλη την επικράτεια. Θα καταλάβετε επίσης για ποιον λόγο όλες οι θέσεις κλειδιά τις κατέχουν μόνο εκείνοι που «φοίτησαν» στην ΚΝΕ από παιδιά. Από την μεταπολίτευση και μετά, κουμάντο στην Ελλάδα κάνει μόνο η ΚΝΕ. Αφού με υπόγειο τρόπο κατάργησε την ‘’δεξιά’’ εδώ και πολλά χρόνια, με τη σύμφωνη γνώμη της ίδιας. Η κατάρρευση των αξιών και των υποδομών οφείλεται άλλωστε σε όλα αυτά τα κόμματα. Τι κοινό έχουν; Την ΚΝΕ. Θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να εξεγερθούν οι λαθρομετανάστες στα “hot spot”. Μας έχουν ήδη στοχοποιήσει. Οι αλληλέγγυοι θα τους οργανώσουν. Η Ελληνική αστυνομία και ο Στρατός να τα έχει τετρακόσια. Οι άνθρωποι αυτοί είναι αρρωστημένα επικίνδυνοι.

Ευάγγελος Χ.

Ανεδαφικό και μη βιώσιμο το σχέδιο σύστασης ευρωπαϊκού στρατού

Όταν οι πολιτικοί ενδιαφέρονται για την Πατρίδα τους και βάζουν την ασφάλεια των πολιτών πιο πάνω από οτιδήποτε άλλο, όπως στην Ουγγαρία, έχουμε τα εξής αποτελέσματα: Εγκρίθηκε νομοσχέδιο που επιτρέπει στο στρατό να πυροβολεί λαθρομετανάστες. Το Κοινοβούλιο της Ουγγαρίας ενέκρινε σήμερα ένα νομοσχέδιο το οποίο προβλέπει την περαιτέρω ενίσχυση των εξουσιών της αστυνομίας και του στρατού απέναντι στους πρόσφυγες και τους μετανάστες και δίνει το πράσινο φως στους στρατιώτες να ανοίγουν πυρ υπό ορισμένες προϋποθέσεις. Το νομοσχέδιο το οποίο εισηγήθηκε η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Βίκτορ Ορμπάν -για την έγκρισή του χρειαζόταν ενισχυμένη πλειοψηφία, τα δύο τρίτα των βουλευτών-υιοθετήθηκε με 151 ψήφους υπέρ, 12 ψήφους κατά και 27 αποχές. Βάσει του νόμου καθιερώνεται η δυνατότητα μαζικής ανάπτυξης στρατιωτών στα σύνορα, ενώ αναγνωρίζεται το δικαίωμα υπό ορισμένες συνθήκες ο στρατός και η αστυνομία να ανοίγουν πυρ εναντίον των μεταναστών, υπό την προϋπόθεση τα όπλα να είναι «μη θανατηφόρα». Ο στρατός έχει επομένως το δικαίωμα να κάνει χρήση πλαστικών σφαιρών, πυροτεχνικών συσκευών, δακρυγόνων και όπλων που εκτοξεύουν δίχτυα, σύμφωνα με το κείμενο που αναρτήθηκε στον ιστότοπο του ουγγρικού Κοινοβουλίου. Επιπλέον, εξουσιοδοτείται ο στρατός να διεξάγει ελέγχους για την ταυτοποίηση στοιχείων και να προχωρά στην κράτηση των μεταναστών. Ο νόμος, με τον οποίο ολοκληρώνεται η αντιμεταναστευτική νομοθεσία που τέθηκε σε ισχύ την 15η Σεπτέμβρη, επιτρέπει στην αστυνομία να διεξάγει έρευνες σε κάθε οικία ιδιώτη όπου υπάρχουν υποψίες ότι βρίσκονται μετανάστες. Αυτά τα νομοθετήματα έχουν τεθεί σε ισχύ στις περιοχές που έχουν κηρυχθεί «σε κατάσταση συναγερμού λόγω της μαζικής μεταναστευτικής ροής», ένα μέτρο που εφαρμόστηκε κατά περίπτωση σε έξι επαρχίες που συνορεύουν με τη Σερβία, την Κροατία, τη Σλοβενία και την Αυστρία.

Γεωργία Π.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ: Στα γήπεδα οι σημαίες του Εθνικιστικού Κινήματος – Τρόμος στην UEFA που απειλεί με τιμωρίες!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-1-oktwbriou-2016#ixzz4Lmopqa9a

Exit mobile version