Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν το γλιτώνει το δέσιμο ο “τρελαντώνης”: Ξεκίνησε η έρευνα για το μαύρο χρήμα στην ΝΔ επί των ημερών του

Δεν το γλιτώνει το δέσιμο ο “τρελαντώνης”: Ξεκίνησε η έρευνα για το μαύρο χρήμα στην ΝΔ επί των ημερών του

Οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την ανάκριση της Χρυσής Αυγής στην Εξεταστική επιτροπή για τα θαλασσοδάνεια κομμάτων και καναλιών σύντομα θα πάρουν τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Πρόσφατα ανώτατος τραπεζίτης ομολόγησε πως τα θαλασσοδάνεια ΝΔ και Πασόκ δεν θα αποπληρωθούν ούτε σε 200 χρόνια, ενώ είχαμε και την άσκηση ποινικής δίωξης στον υπεύθυνο των οικονομικών του Πασόκ, Ροβέρτο Σπυρόπουλο για την μαύρη τρύπα στα ταμεία του κόμματος.

Σήμερα τα “Παραπολιτικά” αποκαλύπτουν ότι ο αρχισκευωρός Σαμαράς δεν θα μείνει στο απυρόβλητο, καθώς έχουν αρχίσει να ανοίγουν στόματα για τις λοβιτούρες του “τρελαντώνη”.

Συγκεκριμένα γράφουν: “Τα δάνεια που εξασφάλισε η ΝΔ από τις τράπεζες επί των ημερών του Αντώνη Σαμαρά βρίσκονται στο στόχαστρο των Αρχών. Εσχάτως, άρχισαν να καταθέτουν ακόμη και (πρώην) κομματικά στελέχη, που είχαν εικόνα  όσων συνέβαιναν στο κτίριο της Συγγρού. Με βάση όσα ακούω, προβλέπω ο “Τρελαντώνης” να διπλασιάζει την δόση των χαπιών“.

Εμείς από την πλευρά μας να… ευχηθούμε καλό και σύντομο δέσιμο!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/den-to-glitwnei-to-desimo-o-trelantwnhs-jekinhse-h-ereuna-gia-to-mauro-chrh#ixzz4Lsca0I5Z

Exit mobile version