Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα «ισοδύναμα» του Καμμένου για τους ενστόλους έκαναν… φτερά και πέταξαν!

Τα «ισοδύναμα» του Καμμένου για τους ενστόλους έκαναν... φτερά και πέταξαν!

Μια ακόμα υπόσχεση του Καμμένου (μετά από την υπόσχεση για μη επιβολή νέου Μνημονίου, μη επιβολή αυξημένου ΦΠΑ στα νησιά, κ.τ.λ., κ.τ.λ.) έκανε… φτερά και πέταξε!

Έληξε, λοιπόν, σήμερα η προθεσμία (ίσχυε μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου) για να βρεθούν χρηματικά «ισοδύναμα» και να μην παγώσουν οι μισθολογικές προαγωγές στα ειδικά μισθολόγια των ενστόλων, σύμφωνα με τον νόμο που ψήφισε η κυβέρνηση των δοσιλόγων της Μέρκελ τον περασμένο Μάιο.

Οι εκτιμήσεις είναι ότι δεν έχουν βρεθεί ισοδύναμα από όλα τα υπουργεία κι έτσι θα ισχύσει το πάγωμα των μισθολογικών προαγωγών, παρά τις συνεχείς διαβεβαιώσεις του ΨΕΥΤΗ για το αντίθετο.

Εδώ, να τονίσουμε -επειδή τα ξεφτιλισμένα διαδικτυακά του υπαλληλάκια θα διαδίδουν ότι το επέβαλαν οι «δανειστές»- ότι τα ειδικά μισθολόγια δεν είναι στα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της δόσης της 10ης Οκτωβρίου. Αλλά, «πατέντα» της συγκυβέρνησης των κομπλεξικών κομμουνιστών και της… ουράς τους, των ψεκασμένων συνοδοιπόρων τους, κατά των ενστόλων!

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-isodunama-tou-kammenou-gia-tous-enstolous-ekanan…-ftera-kai-petajan#ixzz4LveHAOJ0

Exit mobile version