Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ετοιμάζονται για «έξοδο» οι συριζαίοι: Δημοσκόπηση της “Αυγής” τους βγάζει ανίκανους – Βροντερό ΟΧΙ των Ελλήνων στην λαθρομετανάστευση!

Ετοιμάζονται για «έξοδο» οι συριζαίοι: Δημοσκόπηση της “Αυγής” τους βγάζει ανίκανους - Βροντερό ΟΧΙ των Ελλήνων στην λαθρομετανάστευση!

Μάλλον βαίνουμε σε ένα παρατεταμένο προεκλογικό σκηνικό, αφού οι συριζαίοι δείχνουν ότι δεν επιθυμούν να παραμείνουν κυβέρνηση, ενώ από την άλλη οι νεοδημοκράτες απεύχονται την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης και την προσφυγή στις κάλπες. Αμφότεροι δεν θέλουν να είναι στα χέρια τους η διακυβέρνηση της χώρας όταν ενεργοποιηθεί ο «κόφτης» και όσα άλλα έχουν ήδη δρομολογηθεί.

Συγκεκριμένα, η δημοσκόπηση παρουσιάζει το 90% των πολιτών να είναι δυσαρεστημένοι από τη λειτουργία της κυβέρνησης, ενώ το 85% τονίζει ότι η χώρα κινείται σε λάθος κατεύθυνση. Παρόμοια είναι η εικόνα και για την αντιπολίτευση, αφού το 80% δηλώνει δυσαρεστημένο από την λειτουργία της αντιπολίτευσης.

Στο λεγόμενο «προσφυγικό», το 73% λέει ότι οι λαθρομετανάστες δεν είναι δυνατόν να ενσωματωθούν, ενώ το 48% των ερωτηθέντων τους βλέπει ως απειλή. Τέλος, το 51% των Ελλήνων δηλώνουν ότι η χώρα χρειάζεται πρόωρες εκλογές.

Από τα παραπάνω ποιοτικά στοιχεία, αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι επίκειται «έκρηξη» των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, ενώ η ψευτοδεξιά δεν αναμένεται να έχει κέρδη και η νίκη της εξαρτάται μόνο από το πόσο θα καταρρεύσει ο Σύριζα.

Πάντως για να φανταστείτε την απελπισία των συριζαίων, φτάσαν μέχρι να βγάλουν “καταλληλότερο” τον Κούλη. Στις εκλογές, απ’ ό,τι φαίνεται, ο Τσίπρας θα σταυρώσει μέχρι και Μπουμπούκο για να μην είναι και πάλι πρωθυπουργός.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/etoimazontai-gia-ejodo-oi-surizaioi-dhmoskophsh-ths-kommatikhs-tous-efhmeri#ixzz4LxR0iewW

Exit mobile version