Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

1000 Φύλλα “Χρυσή Αυγή”: Εκατοντάδες Έλληνες στην επετειακή εκδήλωση της Λαϊκής Εθνικιστικής εφημερίδας – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

1000 Φύλλα “Χρυσή Αυγή”: Εκατοντάδες Έλληνες στην επετειακή εκδήλωση της Λαϊκής Εθνικιστικής εφημερίδας - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Παρουσία εκατοντάδων Εθνικιστών και με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τα χίλια φύλλα της εφημερίδος «Χρυσή Αυγή», της μόνης πραγματικά ανεξάρτητης εφημερίδος, που δεν λαμβάνει κρατικό χρήμα και ως εκ τούτου λέει την αλήθεια.

Την εκδήλωση προλόγισε ο βουλευτής Βοιωτίας, Συναγωνιστής Ευάγγελος Καρακώστας, ο οποίος τόνισε την κομβική σημασία της εφημερίδας “Χρυσή Αυγή” στους Αγώνες των Ελλήνων Εθνικιστών.

Η εκδήλωση άνοιξε με ομιλία του Συναγωνιστή και Βουλευτή Β’ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Γεωργίου Γερμενή, ο οποίος αναφέρθηκε στις πρώτες ημέρες της εφημερίδος «Χρυσή Αυγή», από το 1993 και τις διαδηλώσεις για την Μακεδονία μας. Τότε ο Κ. Μητσοτάκης είχε πει ότι η Μακεδονία θα έχει ξεχαστεί σε λίγα χρόνια.

Και πραγματικά όλες οι εφημερίδες, δεξιές και αριστερές, πλέον αδιαφορούν γι’ αυτό το ζήτημα. Στον Ελληνικό Πατριωτικό Κόσμο έχει μείνει μόνο η «Χρυσή Αυγή», η εφημερίδα των Ελλήνων Εθνικιστών, που έκλεισε 1000 φύλλα και 23 χρόνια πολιτικού αγώνα.

Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής, Νικόλαος Κωνσταντίνου, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και αρχισυντάκτης της εφημερίδος «Χρυσής Αυγή», ο οποίος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή έχει επιβεβαιωθεί στα όσα γράφονταν στην εφημερίδα αυτή, μέχρι και 23 χρόνια πίσω. 23 χρόνια που δεν ήταν άνευ θυσιών, η τελευταία σελίδα της εφημερίδος, που φέρει την υπογραφή του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, συνέχισε κανονικά παρά τις διώξεις και τις παράνομες φυλακίσεις. Διώξεις που δεν έχουν σταματήσει ακόμα, αφού ακόμα και σήμερα διώκονται οι υπεύθυνοι της εφημερίδος «Χρυσή Αυγή» για επίκληση της νομιμότητας στο θέμα των λαθρομεταναστών.

Ακολούθως στο βήμα ανέβηκε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής και από χρόνια αρθρογράφος της εφημερίδος «Χρυσή Αυγή», Γεώργιος Μισιάκας, ο οποίος αναφέρθηκε εν τάχει στην Ιστορία της εφημερίδος, που συμπίπτει με την Ιστορία του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, με τον δύσβατο δρόμο της Αρετής, ο οποίος είναι σπαρμένος από διώξεις, την πολεμική ενός ολόκληρου καθεστώτος, μέχρι και την δολοφονία των Συναγωνιστών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη. Προς επίρρωση των λεγομένων, ο Συναγωνιστής παρουσίασε ενδεικτικά δύο φύλλα της εφημερίδος μας. Το φύλλο αμέσως μετά την προφυλάκιση του Αρχηγού και των Συναγωνιστών μας, καθώς και το φύλλο αμέσως μετά την δολοφονία των Αθάνατων Συναγωνιστών μας.

Αμέσως μετά, οι Συναγωνιστές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα βίντεο με τα κυριότερα εξώφυλλα της εφημερίδος «Χρυσή Αυγή», μέσα από 23 χρόνια πολιτικού αγώνα. Από την πρώτη τρομοκρατική επίθεση εναντίον της Χρυσής Αυγής μέχρι την πρώτη προβοκάτσια και σκευωρία που αντιμετώπισε (ήδη από το 1993) το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, στο βίντεο παρουσιάστηκαν ντοκουμέντα για την συνέχεια του πολιτικού αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών και τις μεθόδους που έχει επιστρατεύσει το καθεστώς για να μας αντιμετωπίσει.

Στο βήμα ακολούθως ανέβηκε καταχειροκροτούμενος ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος ξεκίνησε αναφερόμενος στις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις, στην συζήτηση για την κατάντια στην οποία έχει φέρει την Παιδεία το πολιτικό κατεστημένο, τώρα επί Σύριζα και παλιότερα επί Νέας Δημοκρατίας, στις τουρκικές απειλές πολέμου, στην αφόρητη κατάσταση που επικρατεί στο θέμα των λαθρομεταναστών, αλλά και την ελπίδα που ανατέλλει από τα όλο και περισσότερα «Ωραιόκαστρα», από την αντίσταση των Ελλήνων, η οποία κορυφώνεται παρά την τρομοκρατία που άσκησε το καθεστώς με απειλές ποινικών διώξεων και «αλληλέγγυων» ταγμάτων εφόδου.

Ο Νικόλαος Μιχαλιάκος αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα των τουρκικών προκλήσεων, των δηλώσεων Ερντογάν για την Συνθήκη της Λωζάνης, τονίζοντας και την στάση του Ελευθέριου Βενιζέλου, το γεγονός ότι η συγκεκριμένη Συνθήκη αποτελεί ήττα για την Ελλάδα, αλλά και τον ρόλο των «μεγάλων δυνάμεων» στη σύναψη αυτής της Συνθήκης.

Αναφέρθηκε δε και στις ενέργειες – εγκλήματα που έχει προβεί η τουρκία, παραβιάζοντας την εν λόγω Συνθήκη. Εγκλήματα με εθνοκαθάρσεις, διωγμούς και σφαγές κατά του Ελληνισμού.

Επανερχόμενος στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή», της οποίας υπήρξε πρωτεργάτης, ο Αρχηγός αναφέρθηκε στους αγώνες της συγκεκριμένης εφημερίδος, η οποία δεν έχει λάβει ποτέ διαφήμιση ή επιχορήγηση, αλλά είναι αποτέλεσμα ΜΟΝΟ της Πίστεως των Χρυσαυγιτών στον Αγώνα και της Θέλησης τους για Νίκη,της Απαξίας που έδειχναν όλοι οι Συντελεστές – Συναγωνιστές για τις πιέσεις, τις θυσίες και την πολεμική του καθεστώτος, ξεκινώντας από τα πρώτα ψεύδη του 1993, μέχρι και σήμερα, από το πρώτο φύλλο της εφημερίδος, την πρώτη συγκέντρωση για τα Ίμια, μέχρι την είσοδο στη Βουλή, πιστοί πάντα στα Ιδεώδη του Ελληνισμού.

Στην συνέχεια ο Αρχηγός, αναφέρθηκε στον πολιτικό αγώνα της Χρυσής Αυγής, από τη δημιουργία της εφημερίδας, μέχρι τα Συνέδρια του Λαϊκού Συνδέσμου, την είσοδο στη Βουλή και τα άρθρα της σελίδος 24 που γράφησαν από τα κρατητήρια της Αντιτρομοκρατικής και τις Φυλακές Κορυδαλλού. Έναν αγώνα που αποτυπώνεται στην ιστορία της εφημερίδος «Χρυσή Αυγή», η οποία περιέχει τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου, οι οποίες όσο περνάει ο καιρός επιβεβαιώνονται σε όλα τους τα σημεία. Από την επέλαση του ΔΝΤ που είχαμε προβλέψει ήδη από το 2003 με άρθρο του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, μέχρι την αντίστοιχη επέλαση των λαθρομεταναστών.

 

Η δυναμική επετειακή εκδήλωση έληξε με άπαντες τους συμμετέχοντες να ψάλλουν σε στάση προσοχής τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Το παρόν στην επετειακή εκδήλωσε έδωσε η δόξα του Ελληνικού αθλητισμού που τίμησε το εθνόσημο με την εθνική ομάδα μπάσκετ, ο Στηβ Γιατζόγλου!

Άφιξη Αρχηγού Χρυσής Αυγής 

 

Περισσότερες φωτογραφίες:

 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/1000-fulla-chrush-augh-ekatontades-ellhnes-sthn-epeteiakh-ekdhlwsh-ths-laik#ixzz4LxTVyhBX

Exit mobile version