Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πύργος, Αμπελόκηποι

Στις 28 Σεπτεμβρίου συμπληρώθηκαν τρία έτη από την έναρξη των πολιτικών διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής, με την σύλληψη του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου αλλά και άλλων βουλευτών και στελεχών του Κινήματος. Με αφορμή αυτή την επέτειο, αλλά και την κυκλοφορία του χιλιοστού φύλλου της εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ο Συναγωνιστής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Νίκος Κωνσταντίνου, μίλησε στο γραφείο της Τ.Ο. Πύργου.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, όλοι οι Χρυσαυγίτες θα πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι για αυτές τις διώξεις που αποτελούν τίτλο τιμής για κάθε Αγωνιστή, ενώ για την εφημερίδα είπε ότι η «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» έγραψε και συνεχίζει να γράφει ιστορία, αποτελώντας σημείο αναφοράς στο Εθνικιστικό Κίνημα.

T.O. Αμπελοκήπων: Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Συναγωνιστή Παναγιώτη Κελεπούρη, ιατρό καρδιολόγο και μέλος του δικτύου Ελλήνων Γιατρών, με θέμα “Το DNA των Ελλήνων”. Στην επιστημονικά τεκμηριωμένη του ομιλία του ο Συναγωνιστής απέδειξε με στοιχεία, ότι η Ελληνική Φυλή παραμένει αναλλοίωτη εδώ και χιλιάδες χρόνια, επικαλούμενος τις μελέτες, τριάντα σχεδόν χρόνων του Ιατρού Τριανταφυλλίδη, ο οποίος συνεργάστηκε με διεθνώς αναγνωρισμένα πανεπιστήμια, έφτασε στο ανωτέρω συμπέρασμα . Εκεί ακριβώς έγκειται και η λυσσαλέα αντίδραση των εχθρών του ελληνισμού, ξένων και ντόπιων, οι οποίοι προσπαθούν να πείσουν ότι καμιά σχέση δεν έχουμε με τους αρχαίους Έλληνες.

Τόνισε ότι τις  παραπάνω μελέτες και ανακαλύψεις, σκοπίμως το πολιτικό κατεστημένο της χώρας αποκρύπτει ώστε να είναι ευκολότερη η αποκοπή των ριζών των Ελλήνων με σκοπό την βιολογική εξόντωση της Ελληνικής Φυλής. Στο τέλος απάντησε σε ερωτήσεις και απορίες του κοινού, και η επικοινωνία έλαβε τέλος με τους παρευρισκόμενους να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn555#ixzz4M0gBxiNH

Exit mobile version