Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μεγάλη ενημερωτική δράση από την Τ.Ο. Αθηνών – Ομιλία για τις παράνομες διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής Φωτορεπορτάζ

Με αφορμή της συμπλήρωσης των εκδόσεων των 1.000 φύλλων της εφημερίδος του Κινήματος μας “Χρυσή Αυγή” μέλη και φίλοι της Τοπικής Οργάνωσης Αθηνών το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποίησαν νυκτερινή δράση και διανομή ενημερωτικού υλικού και της εφημερίδος μας στο κέντρο των Αθηνών

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, όπου δείχνει την αποδοχή των θέσεων της Χρυσής Αυγής στους Έλληνες και Ελληνίδες, όπου θα αποδειχθεί και στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές όποτε αυτές διεξαχθούν.

Νωρίτερα την ίδια μέρα πλήθος κόσμου παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του Συναγωνιστή και βουλευτή Β’ Αθηνών Ηλία Παναγιώταρου με θέμα: 3 χρόνια από τις παράνομες διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής. Ο Συναγωνιστής Παναγιώταρος αναφέρθηκε με κάθε λεπτομέρεια στο χρονικό των διώξεων που εξαπέλυσε το ένοχο πολιτικό κατεστημένο εις βάρος του Κινήματος μας, καθώς και στις άδικες προφυλακίσεις του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Ότι και εάν σκαρφίστηκαν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι εις βάρος μας, τόνισε ο Συναγωνιστής, η Χρυσή Αυγή όχι μόνο δεν κάμφθηκε, αλλά κατάφερε να βγει κερδισμένη σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις που ακολούθησαν και να αναδειχθεί τρίτη πολιτική δύναμη στην χώρα, στις Ευρωεκλογές και στις εθνικές εκλογές αντίστοιχα.

Φωτογραφίες: 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/megalh-enhmerwtikh-drash-apo-thn-t.o.-athhnwn-stis-polupathes-geitonies-tou#ixzz4M3G2IVY7

Exit mobile version