Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σταθερά τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου με διαφορά και διψήφιο ποσοστό η Χρυσή Αυγή στη δημοσκόπηση του ΣΚΑΪ – ΒΙΝΤΕΟ

Σταθερά τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου με διαφορά και διψήφιο ποσοστό η Χρυσή Αυγή στη δημοσκόπηση του ΣΚΑΪ - ΒΙΝΤΕΟ

Έχει αρχίσει και γίνεται εξαιρετικά άβολη η θέση των δημοσκόπων με την ραγδαία άνοδο των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, που πλέον μαρτυράται από το σύνολο των καθεστωτικών δημοσιογράφων, εντός και εκτός Ελλάδας. Ενδεικτικό αυτού του τρόμου, η «αδιευκρίνιστη ψήφος» της δημοσκοπήσεως του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, που μόλις παρακολουθήσαμε, η οποία φτάνει στο… 40%

Κοιτώντας, καταρχάς, τα ποιοτικά στοιχεία της δημοσκοπήσεως βλέπουμε την κατάρρευση του Σύριζα, αφού το 85,5% θεωρεί ότι η κυβέρνηση κινεί την χώρα σε λάθος κατεύθυνση, ενώ το 86,5% των ερωτηθέντων (και το 73,5% των συριζαίων) δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι από την λειτουργία της κυβέρνησης.

Την κατάρρευση του Σύριζα δεν την καρπώνεται η Νέα Δημοκρατία, αφού ο κόσμος ξέρει πόσο μνημονιακός και ψεύτης είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ενδεικτικό το γεγονός ότι το 60,5% των ερωτηθέντων δεν πιστεύουν την κύρια εξαγγελία του για μείωση του ΕΝΦΙΑ, αλλά και το γεγονός ότι το 52,5% θεωρεί ότι η ΝΔ θα είναι χειρότερη ακόμα και από το τσίρκουλο Σύριζα – Ανέλ.

Όσον αφορά την πρόθεση ψήφου, ο Σύριζα καταρρέει στο 16%, η ΝΔ παραμένει σταθερή στο 28,5%, η Χρυσή Αυγή ασφυκτικά στο 7,5% (για να το καταφέρουν οι δημοσκόποι έβαλαν 20,5 «Δεν Ξέρω – Δεν Απαντώ»), ενώ στα λοιπά κόμματα βλέπουμε την ίδια κατάσταση με τα αποκόμματα Λεβέντη, Καμμένου και Θεοδωράκη να βρίσκονται εκτός Βουλής, γεγονός που μάλλον σημαίνει ότι η επόμενη Βουλή θα έχει λιγότερο… γέλιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την πρέπουσα αναγωγή, το ποσοστό της Χρυσής Αυγής γίνεται… ανέτως διψήφιο, ενώ το γεγονός ότι το 59% προέρχεται από κοψοχέρηδες που ψήφισαν Σύριζα και προφανώς δεν θα ψηφίσουν με τίποτα Μητσοτάκη, δείχνει ότι το ποσοστό της Χρυσής Αυγής θα αποτελέσει μεγάλη… έκπληξη για πολιτικάντηδες και δημοσκόπους.

Θα παρακολουθούμε τις παραγγελίες για… ξύδι, ώστε να αντιληφθούμε το πόσο ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή και θα σας ενημερώσουμε!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/stathera-trith-politikh-dunamh-tou-topou-me-diafora-kai-dipshfio-pososto-h#ixzz4M3ICf0kS

Exit mobile version