Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τρέμετε… “ρατσιστές” του Ωραιοκάστρου: Θα σας ρίξει πολύ ξύλο ο Μέμος Μπεγνής!

Ποια κόκκινα παρακρατικά σκυλιά της τριτομνημονιακής συγκυβέρνησης; Άλλον πρέπει να φοβούνται –τι να φοβούνται, να τρέμουν στην κυριολεξία!- οι… ρατσιστές του Συλλόγου Γονέων του Ωραιοκάστρου, το παράδειγμα των οποίων μιμούνται πλέον κι άλλοι πολλοί: τον Μέμο Μπεγνή!

Για όσους τυχαίνει να μην τον γνωρίζουν, πρόκειται για ηθοποιό, του οποίου ο σεξουαλικός προσανατολισμός (αν είναι «γκέι» ή όχι…) έχει προκαλέσει μεγάλο προβληματισμό στα περιοδικά «ποικίλης ύλης».

Έτσι, λοιπόν, σε συνέντευξη που έδωσε ο λεγάμενος στην εφημερίδα «Αγορά», τους απειλεί ευθέως με «πολύ ξύλο». Διαβάστε την… τρομαχτική απάντησή του στη σχετική ερώτηση:

«Είναι απίστευτος ρατσισμός όλο αυτό που έγινε. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μια χώρα που ισχυρίζεται πως έχει δώσει τις τέχνες και τα μαθηματικά σε όλο τον κόσμο φέρεται τόσο ρατσιστικά. Αυτός ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων προφανώς και είναι για πολύ ξύλο…».

Φιλική σύσταση προς… ρατσιστές Ωραιοκάστρου: κρυφτείτε, γιατί ο Μέμος… δεν αστειεύεται! Κρυφτείτε και φυλαχτείτε!

Εθνικισμός.net 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tremete-ratsistes-tou-wraiokastrou-tha-sas-rijei-polu-julo-o-memos-mpegnhs#ixzz4M4JvRAjK

Exit mobile version