Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Αντί να ασχολούνται με τα Μείζονα εθνικά ζητήματα και την επιβίωση του ελληνικού λαού που αδυνατεί να εξασφαλίσει τα προς το ζην για τα παιδιά του, προσπαθούν να αλλοτριώσουν τρόπο ζωής και σύμβολα ώστε να μας επιβάλλουν τα δικά τους. Ας  ρίξουν μια ματιά στα βιογραφικά τους και ας μας πουν τι έχουν κάνει αυτό τον τελευταίο χρόνο για τον άνεργο, τον συνταξιούχο, τους νέους, την Ελλάδα . Η Χρυσή Αυγή είναι εμπόδιο στα σχέδιά τους και θέλουν με συκοφαντίες, ρητορικές του μίσους και ψεύδη να μειώσουν την αυξανόμενη δύναμή της που αντλεί από απλούς ανθρώπους. Ανθρώπους που πηγαίνουν με τα πόδια στη δουλειά, όσοι ακόμη έχουν, γιατί αδυνατούν να πληρώσουν τα υψηλά κόμιστρα, που δεν έχουν πολυτελή αυτοκίνητα και σπίτια, ούτε ανήκουν στις κλειστές κάστες των κυβερνώντων που απολαμβάνουν την χλιδή. Και όλα αυτά τα έχουν την στιγμή που ο ελληνικός λαός πεινάει και βλέπει την γειτονιά του να είναι γεμάτη αλλόθρησκους και αλλόφυλους που και φαγητό και στέγη έχουν και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, χωρίς να έχουν πληρώσει στο κράτος ούτε ένα ευρώ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που δίνει ”μάχες” στην Βουλή, δίπλα στον Έλληνα, για τον Έλληνα για την Ελλάδα.

Αγγελική Γ.

Εκτός τόπου και χρόνου ο ανιστόρητος: Ο Τσίπρας του “ΝΑΙ” εναντίον του πατέρα του “ΟΧΙ”, Ιωάννη Μεταξά

Μετά την αμφισβήτηση της Συνθήκης της Λωζάννης ,η Τουρκία ζητά την κυριότητα σε 16 νησιά και βραχονησίδες και αλλαγή του καθεστώτος που αφορά τα θαλάσσια σύνορα. Ναι, τα θαλάσσια σύνορα για τα οποία έχει πλήρη μεσάνυχτα ο Τσίπρας. Η ιστορία με αυτό το ζήτημα πάει επίσης πολύ μακριά ,αλλά μια πρώτη πολύ σοβαρή αντίδραση μπορούσαμε να είχαμε κάνει από την εποχή των Ιμίων. Τότε που χάσαμε τα τρία παιδιά του πολεμικού μας ναυτικού και έκανε ο Σημίτης γαργάρα το όλο θέμα και κατέβασε την Ελληνική σημαία από τα Ίμια. Μια προδοσία που θα τον στοιχειώνει ώσπου να πεθάνει αν έχει συνείδηση. Που μάλλον δεν έχει, γιατί απάντησε στις αιτιάσεις όσων ήταν αντίθετοι με τη χλιαρή του αντίδραση: “Μα για ένα βράχο θα κάνουμε πόλεμο;» Τότε δεν το ξέραμε, αλλά εκείνη η μαύρη περίοδος ήταν το ξεκίνημα για την καταστροφή της Ελλάδος. Τώρα, με πρωθυπουργό έναν άνθρωπο χωρίς αρχές, χωρίς ηθική και χωρίς κανένα σεβασμό ηθών, εθίμων αλλά και χωρίς καμιά γνώση διεθνούς δικαίου και διεθνών Συνθηκών.

Γιατί η Τουρκία βλέπει ότι είμαστε αδύναμοι λόγω της οικονομικής κατάστασης της χώρας, αλλά και λόγω της ανικανότητας των κυβερνώντων. Δεν ξέρω πόσο ζεστά θα αντιμετωπίσει η κυβέρνηση το ζήτημα αυτό και πόσο είναι έτοιμη να συνεγείρει και να εμπνεύσει το λαό. Εμείς πάντως ως Έλληνες Εθνικιστές λέμε δεν πειράζει αν αμφισβητήσει η Τουρκία τη συνθήκη της Λωζάννης, αφού η συνθήκη των Σεβρών μας ευνοεί καλύτερα από την άλλη που έγινε μετά τη μικρασιατική καταστροφή. Που όχι μόνο δώσαμε τόσα μέρη στην Τουρκία ελέω Ελευθερίου Βενιζέλου αλλά και το 1940 που μπήκαμε στον πόλεμο στο πλευρό της Αγγλίας δεν είχαμε καν το τσαγανό να ζητήσουμε την Βόρειο Ήπειρο ανοιχτά.  Το αποτέλεσμα από αυτή την ενδοτική στάση το ζήσαμε και το ζούμε. Η μεν Τουρκία θέλει τα νησιά, η δε Ευρωπαϊκή Ένωση εγείρει ζήτημα Τσαμουριάς. Δυστυχώς των οικιών ημών εμπιπραμένων ημείς άδομεν. Ο Θεός βοηθός. Χρυσή Αυγή ώσπου να πάρουμε τη πατρίδα μας πίσω.

Κωνσταντίνα Σ.

“Τσάμπα μάγκες”: Επίθεση παρακρατικών στα κλειστά γραφεία της Τ.Ο. Χανίων

Κάποιος καλόπιστος αναλυτής θα έπρεπε να αναρωτηθεί για ποιο λόγο δεν υπάρχει πολιτική βούληση και ποιόν εξυπηρετεί η συνεχιζόμενη οικονομική αστάθεια στο σύνολο της Ε.Ε., δημιουργώντας κλυδωνισμούς, αν όχι και καταστροφή στο λεγόμενο ευρωπαϊκό οικοδόμημα, που στην πραγματικότητα είναι η μεγαλύτερη οικονομία του πλανήτη. Ο μόνος λόγος είναι ότι οι Αμερικανοσιωνιστές, θέλουν πρώτα να καταστρέψουν την ευρωπαϊκή οικονομία και με την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, να εξαφανίσουν τα ευρωπαϊκά Έθνη τα οποία θα αντικαταστήσουν με σύγχρονους λοβοτομημένους σκλάβους και καταναλωτές χωρίς ρίζες και εθνική μνήμη  μιας και αυτό επιτάσσει η παγκοσμιοποίηση.

Π. Γ. 

MKO, λαθρομετανάστες και Σύριζα εναντίον των νόμιμων απελάσεων: Πραγματοποίησαν και πορεία στο Λιμάνι της Μυτιλήνης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-4-oktwbriou-2016#ixzz4M4LCANI8

Exit mobile version