Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η υποκρισία των «αντιρατσιστών» για την Ποντιακή Γενοκτονία

Με το γνωστό απύθμενο θράσος του, ο «γλείφτης» της κυβερνητικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, εθνομηδενιστής Δημήτρης Τρίμης, έγραψε τα εξής στην «Εφημερίδα των Συντακτών»:

«Άνοιξε η όρεξη της Ακροδεξιάς στο Ωραιόκαστρο με την κάλυψη του δήμου. Διαβάζουμε στα τοπικά Μέσα ότι συνεχίζονται οι ρατσιστικές προκλήσεις καθώς κάποιοι καλούν σε συγκέντρωση (μοιράζοντας φυλλάδια ρατσιστικού περιεχομένου, με τα υποκριτικά απαραίτητα συνθήματα «ζήτω η Ελλάς», «όχι στην ισλαμοποίηση» και «Έλληνα πατριώτη σκέψου») μπροστά στο μνημείο Γενοκτονίας των Ποντίων την Παρασκευή. Αναμένουμε επομένως την καταγγελία των Ποντιακών Ενώσεων ιδίως της Β. Ελλάδας, για την άθλια εκμετάλλευση από τους ρατσιστές του ποντιακού ζητήματος.»

Εάν ο Τρίμης θεωρεί πράγματι ότι «Μην ξεχνάμε ότι οι Πόντιοι της Ελλάδας είναι ως γνωστόν απόγονοι προσφύγων, θυμάτων της τουρκικής βαρβαρότητας» ας απευθυνθεί στους τέως συνεργάτες του στον «Ιό», δηλαδή το ζεύγος Ψαρρά και τον Κωστόπουλο, οι οποίοι είχαν χαρακτηρίσει την Γενοκτονία των Ποντίων ως «νεοπαγές θεώρημα» (!), αμφισβητώντας την επί της ουσίας. 

Ας απευθυνθεί, λοιπόν, στους αρνητές της Ποντιακής Γενοκτονίας «κράζοντάς» τους δεόντως και ας αφήσει ήσυχες τις Ποντιακές Ενώσεις που θα τους κάνει και ας αφήσει τις υποδείξεις για το τι θα καταγγείλουν και τι όχι…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-upokrisia-twn-antiratsistwn-gia-thn-pontiakh-genoktonia#ixzz4M6eSGqI4

Exit mobile version