Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα σκοτεινά σχέδια της τουρκίας για την Θράκη και οι προσδοκίες των πρακτόρων της

Τα σκοτεινά σχέδια της τουρκίας για την Θράκη και οι προσδοκίες των πρακτόρων της

Τα μεγαλεπήβολα σχέδια της Τουρκίας για την Ακριτική μας Θράκη δυστυχώς έχουν κυριεύσει και τον απλό μουσουλμανικό κόσμο της περιοχής. Η φράση «ο απλός λαός δεν συμμερίζεται …» είναι μόνο λόγια, για να μπορούν να δρουν ανενόχλητοι. Το προξενείο της γείτονας χώρας, μεθοδευμένα με επιμονή και υπομονή, έχει καταφέρει να εμφυσήσει την ελπίδα της τουρκοκρατούμενης Θράκης. Οι φωτογραφήσεις με την σημαία της υποτιθέμενης ανεξάρτητης Θράκης θεωρούνται δείγματα υποταγής στον σουλτάνο και εθνικής υπερηφάνειας.

Ορμώμενος από αυτό το ανθελληνικό και αντιχριστιανικό κλίμα, μόλις σήμερα, «απλός μουσουλμάνος πολίτης», σε μια διαφωνία που είχε με χριστιανό γείτονά του, τον απείλησε ευθαρσώς ότι θα τον σφάξει μόλις έρθει η Τουρκία και στη συνέχεια το έβαλε στα πόδια. Σίγουρα θα χαρακτηριστεί από κάποιους «απλό, μεμονωμένο περιστατικό», είναι όμως έτσι; Τα θεμέλια της ειρηνικής συνύπαρξης τα τελευταία χρόνια άρχισαν να τρίζουν. Οι προσδοκίες του χριστιανικού πληθυσμού σταματούν στο «προσδοκώ ανάσταση νεκρών», ενώ του μουσουλμανικού «τουρκικού» προσδοκά κάτι ανώτερο. Μη σας ξεγελάει η θρησκευόμενη συμπεριφορά και το «εμείς είμαστε αδέρφια», υποβόσκει άσβεστο μίσος.

Οι νομάδες του παρελθόντος κάνουν απεγνωσμένες προσπάθειες να αρνηθούν τους προγόνους τους και να αποκτήσουν ρίζες. Αυτή και μόνο η έλλειψη τους οδηγεί στον ξεριζωμό των άλλων, όλων εκείνων που οι ρίζες τους χάνονται στα βάθη των αιώνων. Αφού ξερίζωσαν τους Πόντιους, τους Αρμένιους, τους Μικρασιάτες, τον ελληνισμό της Πόλης, τους Κύπριους τώρα ήρθε η σειρά των Θρακιωτών. Αυτός είναι, ο επόμενος στόχος. Και εμείς σε κατάσταση μόνιμης νιρβάνας, με τον φραπέ ανά χείρας παρακολουθούμε τον σχεδιασμό τους. Αποθέτουμε τις ελπίδες μας σε πουλημένους πολιτικούς οι οποίοι πριν ακόμα ζητήσουν την ψήφο μας έχουν βάλει την υπογραφή τους στο ξεπούλημα της Πατρίδας μας, επιτρέποντας σε κάθε Τούρκικο προξενείο να καλλιεργεί τόσο ανθελληνικό μίσος.

Η εξαίρεση του κανόνα, οι φωνές των Ελλήνων Εθνικιστών, οι οποίοι φωνάζοντας απεγνωσμένα, η Θράκη Αλίσκεται, προσπαθούν να αφυπνίσουν τον Ελληνικό λαό. Όσο και αν επιδιώκουν να τους φιμώσουν αποκαλώντας τους ρατσιστές και φασίστες η αλήθεια είναι μία. Αν δεν εναντιωθούμε, δεν αγωνιστούμε και  δεν συσπειρώσουμε τις τάξεις του Ελληνικού Εθνικισμού, δυστυχώς κάποια μέρα θα πούμε με σκυμμένο πλέον το κεφάλι η Θράκη Εάλω.

Τ.Ο. Κομοτηνής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-skoteina-schedia-ths-tourkias-gia-thn-thrakh-kai-oi-prosdokies-twn-prakt#ixzz4M6fRjOId

Exit mobile version