Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

O τουρκόφιλος πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου κατά του ΑΠΟΕΛ για την Σημαία με τον Μαίανδρο στο “Γ. Καραϊσκάκης”

O τουρκόφιλος πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου κατά του ΑΠΟΕΛ για την Σημαία με τον Μαίανδρο στο “Γ. Καραϊσκάκης”

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, αναφερόμενος στο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με τον Ολυμπιακό υποστήριξε ότι αναμένεται να επιβληθεί βαρύ πρόστιμο στην ομάδα της Λευκωσίας, λόγω της εμφάνισης της Σημαίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που σήκωσαν οι οπαδοί της.

Συγκεκριμένα, ο Κουτσοκούμνης δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή της Κύπρου ότι “Είναι αρκετά τα πρόστιμα που δέχονται οι ομάδες μας, αλλά συγκεκριμένα ο ΑΠΟΕΛ θα πληρώσει ακριβά για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Η επιτροπή της UEFA είναι αμείλικτη σε θέματα ρατσισμού, γι’ αυτό και οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί”.

Ας μην προξενεί σε κανέναν εντύπωση το μίσος (η έκφραση “θα πληρώσει ακριβά” είναι ενδεικτική) που βγάζει ο τύπος αυτός για τον Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Όμιλο Ελλήνων Λευκωσίας και τους Εθνικιστές οπαδούς του, αντί να φροντίσει να ταυτιστεί μαζί τους σε μια κοινή υπερασπιστική γραμμή απέναντι στα “σαΐνια” της UEFA.

Ο Κουτσοκούμνης είχε φωτογραφηθεί στο παρελθόν με φανέλα της εθνικής Τουρκίας (!), με αποτέλεσμα να δεχθεί λαϊκή κατακραυγή και με τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ να τον εξευτελίζουν με ανακοίνωσή τους. Αυτά τα λόγια φαίνεται ότι ο τουρκόφιλος Κουτσοκούμνης δεν τα ξέχασε και γι’ αυτό τώρα βγάζει όλο του το μίσος κατά του ΑΠΟΕΛ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-tourkofilos-proedros-ths-kupriakhs-omospondias-podosfairou-kata-tou-apoel#ixzz4M9olG2Fc

Exit mobile version