Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Τόσκας αντιμετωπίζει τους εγκληματίες του «Ρουβίκωνα» ως ισότιμους συνομιλητές και εκφραστές πολιτικής άποψης!

Ο Τόσκας αντιμετωπίζει τους εγκληματίες του «Ρουβίκωνα» ως ισότιμους συνομιλητές και εκφραστές πολιτικής άποψης!

Πώς να μην αποθρασύνονται οι εγκληματίες του «Ρουβικώνα», όταν ο ίδιος ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, τους αντιμετωπίζει ως ισότιμους συνομιλητές και ως εκφραστές ενός υπαρκτού πολιτικού ρεύματος; 

Σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα και σε ερώτηση «Πως θα αντιμετωπίσετε τον “Ρουβικώνα”», ο Νίκος Τόσκας απαντά, συν τοις άλλοις, τα εξής:

«Το θέμα του “Ρουβικώνα” πρέπει να αντιμετωπιστεί πολιτικά. Αν τα μέλη του νομίζουν ότι θα αλλάξουν το σύστημα μέσα από ενέργειες σαν αυτές που κάνουν, είναι σε λάθος κατεύθυνση. Θα πρέπει να δοθεί μάχη για να πειστούν τα νεαρά παιδιά ότι δεν πρέπει να προσελκύονται από τέτοιες απόψεις. Απόψεις όπως αυτή που λέει ότι η αλλαγή μπορεί να έρθει εδώ και τώρα με μια βίαιη ενέργεια είναι πέρα από την Αριστερά.»

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Τόσκας παρουσιάζει τους συγκεκριμένους τύπους ως άτομα τα οποία ενώ εμπλέκονται σε πράξεις που εμπίπτουν αποκλειστικά και ξεκάθαρα σε ζητήματα ποινικού περιεχομένου θα πρέπει να αντιμετωπίζονται πολιτικά!  Στους βάνδαλους, δηλαδή, με τις βαριοπούλες, τα σφυριά, τα λοστάρια και τα άλλα εργαλεία της «ιδεολογικής» τους δράσης, η ηγεσία της αστυνομίας θα απαντήσει με…ώριμο πολιτικό διάλογο! 

Είναι χαρακτηριστική η έκφραση «τα νεαρά παιδιά» που χρησιμοποιεί ο υπουργός για τους πορωμένους αυτούς θιασώτες της βίας, οι οποίοι φυσικά δεν είναι «παιδιά» (ούτε «μωρά», όπως πιθανότατα θα τους χαρακτήριζε η Άντα Ψαρρά…), αλλά ολόκληροι μαντράχαλοι με πλήρη συνειδητοποίηση των εγκληματικών ενεργειών που πράττουν.

Το μόνο «πρόβλημα» για τον Τόσκα είναι η «λάθος κατεύθυνση» που έχουν πάρει οι συμμετέχοντες στον «Ρουβικώνα», κάτι δηλαδή που…διορθώνεται χωρίς νομικές συνέπειες, και όχι το ότι οι τύποι αυτοί εκμεταλλευόμενοι πλήρως την ύποπτη ανοχή της εξουσίας απέναντί τους προβαίνουν σε συνεχείς παραβατικές ενέργειες καταστροφικού χαρακτήρα, οι οποίες δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την οποιαδήποτε ιδεολογικοπολιτική διάδοση απόψεων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-toskas-antimetwpizei-tous-egklhmaties-tou-roubikwna-ws-isotimous-sunomilh#ixzz4M9uMtaVG

Exit mobile version