Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Η συνθήκη της Λωζάννης δείχνει την μεγάλη προδοσία των συμμάχων της Ελλάδος, μια συνθήκη που ξερίζωσε τους Έλληνες, μια συνθήκη που τηρήθηκε μονομερώς, μια συνθήκη που δεν σεβάστηκε το τούρκικο κράτος και ξερίζωσε τους εναπομείναντες Έλληνες της Πόλης. Η τουρκία αμφισβητεί σε μόνιμη βάση τα τελευταία 40 χρόνια το καθεστώς των νησιών του Αιγαίου, και στην ουσία η κράτησε ότι ήθελε και τα άλλα τα έγραψε με ανεξίτηλα γράμματα στα παλαιότερα των υποδημάτων της. Η ελληνική αντίδραση δείχνει πίστη στο δόγμα του ψευτορωμέικου, το οποίο δεν διεκδικεί και προφασίζεται ότι δεν παραχωρεί τίποτα αλλά η ιστορία το διαψεύδει, έχοντας καταγράψει αμέτρητες υποχωρήσεις έναντι των τούρκων. Μοναδική λύση οι προτάσεις των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής, η οποία ζητά άμεση χάραξη της Ελληνικής ΑΟΖ καθώς και επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια σύμφωνα με τις διεθνείς συμβάσεις. Η Ελλάδα θα πρέπει να είναι μεγάλη και δυνατή, αλλιώς κινδυνεύει να γίνει ένας απλός δορυφόρος της Τουρκίας συνεχίζοντας την συρρίκνωση της.

Κ.Π.

Σήμερα επιστρέφουν στην Ελλάδα τα λείψανα των Ηρώων του Noratlas «Νίκη 4» – Παρουσία του Ε.ΛΑ.Μ στην τελετή παράδοσης

Όταν είχα πάει στο σπίτι ενός καταξιωμένου ανθρώπου, έναν απ’ τους λίγους Έλληνες επιστήμονες, μοιραία η συζήτηση ήρθε γύρω από τον Συναγωνιστή Ιωάννη Λαγό. Έναν άνθρωπο που σέβομαι και εκτιμώ αφάνταστα. Η αλήθεια είναι ότι πολύ δύσκολα κάποιος κερδίζει τον δικό μου σεβασμό. Διότι ο σεβασμός ο δικός μου δεν έχει κριτήριο τα πτυχία, τα πλούτη ή ακόμα και την ισχύ που έχει ένας άνθρωπος. Εγώ εστιάζω περισσότερο στα έμφυτα χαρίσματα που δίνει ο Θεός. Το κυριότερο κριτήριο μου, είναι να έχει κάποιος λόγο τιμής. Αυτό είναι το κριτήριο που για μένα διαχωρίζει για αρχή τους γυναικωτούς από τους αληθινούς άνδρες. Προτιμώ χίλιες φορές έναν πολιτικό να βαρά την γροθιά στο τραπέζι, αλλά να ξέρω ότι δεν θα με προδώσει ποτέ, παρά τον λόγιο που μου αραδιάζει ένα σωρό ψέματα. Άλλωστε μόνο με τέτοιους μπορώ να βγάλω κι εγώ άκρη. Είπα λοιπόν στον επιστήμονα αυτόν ότι ο πολιτικός πρέπει να είναι έτσι. Καθαρός και τίμιος. Ανεξάρτητα το κόμμα. Η επιστήμη μπορεί να ζωστεί γύρω του ανά πάσα στιγμή έτσι κι αλλιώς. Θέλουμε πολιτικούς που να φορούν και να τιμούν τα παντελόνια τους. Έτσι είναι η Χρυσή Αυγή. Όλα τα άλλα είναι εύκολα.

Χ. Ευάγγελος

Μετά τους γονείς των μαθητών στην Φιλιππιάδα το Indymedia απειλεί τώρα με δολοφονίες αστυνομικών

Τα πολιτικά παχύδερμα τύπου Φίλη πιάνουν στο στόμα τους τον μακαριστό Χριστόδουλο και τον ιεράρχη Αμβρόσιο. Αυτούς τους δυο εξέχοντες αγωνιστές του ορθόδοξου χριστιανισμού και του ελληνισμού. Οι διεφθαρμένοι πολιτικοί του κατεστημένου και της τσέπης τους. Αυτοί που ποδοπατούν καθημερινά δίχως ίχνος ντροπής τα όσια και ιερά ενός ολόκληρου έθνους.  Αυτοί που αποκομίζουν κέρδη από τον ψευτοανθρωπισμό τους για τους λαθρομετανάστες, και καρπώνονται έτσι απίστευτα χρηματικά ποσά από τις βρομοδουλειές που κάνουν σε βάρος της πατρίδας. Αυτοί που μετατρέπουν την Ελλάδα σε ξένη χώρα για τους Έλληνες. Έχουν και το θράσος σήμερα, να πιάνουν στο στόμα τους τον Μακαριστό Χριστόδουλο και τον Εθνικό Ιεράρχη Αμβρόσιο Καλαβρύτων! Τους πρωτοπόρους δηλαδή αγωνιστές του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας.

Σ.Μ.

Χρήστος Παππάς: Εσείς αγωνίζεστε για καρέκλα και χρήμα, εμείς για Πατρίδα και Τιμή! ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-5-oktwbriou-2016#ixzz4M9wEnOFB

Exit mobile version