Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ανατολική Αττική, Νέα Μηχανιώνα

Την Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, στην Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής, πραγματοποιήθηκε ομιλία του Συναγωνιστή και βουλευτή Εύβοιας Νίκου Μίχου με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Ο Συναγωνιστής στην αρχή της ομιλίας του έκανε εκτενή αναφορά στην ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση η οποία έχει κατακερματίσει τον κοινωνικό ιστό της Πατρίδας μας. Το φαινόμενο της αθρόας εισβολής των λαθρομεταναστών έχει θέσει σε κίνδυνο την δημόσια υγεία των Ελλήνων αφού το ελληνικό κράτος δεν κάνει καμία εξέταση στους ανθρώπους που εισέρχονται στην Ελλάδα από όλες τις χώρες της Ανατολής. Επίσης, προκαλούν και τρομοκρατούν τις τοπικές κοινωνίες των ελληνικών πόλεων στις οποίες εγκαθίστανται με αποτέλεσμα οι πολίτες να φοβούνται να κυκλοφορήσουν ελεύθερα στις γειτονιές τους. Η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερή στην θέση της για άμεση επαναπροώθηση όλων των μεταναστών που έχουν εισέλθει παράνομα στην Πατρίδα μας.

Στην συνεχεία της ομιλίας του ο Συναγωνιστής σημείωσε με θερμή πως όλοι οι πολιτικοί μας αντίπαλοι που μας αποκαλούν νεοναζί και φασίστες δεν έχουν κάνει στην πραγματικότητα τίποτα απολύτως για να διεκδικήσουν τις γερμανικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο, και η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη η οποία έχει καταθέσει και σχέδιο νόμου για να επιστραφούν τα χρήματα του ελληνικού λαού από το γερμανικό κράτος ! Εν τέλει,  μας ενημέρωσε για το ξεπούλημα της εθνικής μας περιουσίας που δίνεται έναντι πινακίου φακής στους ξένους τοκογλύφους και τις πολυεθνικές εταιρείες στο όνομα της οικονομικής ανάκαμψης χωρίς να υπολογίζεται πως το ελληνικό έδαφος δεν πωλείται, δεν παραχωρείται, και ανήκει Εξ ολοκλήρου στους Έλληνες και τους Νεκρούς μας, ενώ επίσης καυτηρίασε με μεστό λόγο το ξεπούλημα και της πρωτογενούς παραγωγής με την παράδοση όλων των παραγωγικών δομών της γεωργίας μας σε ξένα συμφέροντα, πράγμα που συνεπάγεται την κατακόρυφη πτώση του ποιοτικού επιπέδου των τροφών μας. Η εκδήλωση έληξε αφού άπαντες σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος!

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν την Τετάρτη στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Μηχανιώνας για να παρακολουθήσει την ομιλία του Συναγωνιστή και βουλευτή Κιλκίς Χατζησάββα Χρήστου. Στην αρχή τον λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής Λιόκος Νικόλαος, ο οποίος παρουσίασε το 1000ο φύλλο της εφημερίδας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που «κλείνει» αισίως 23 χρόνια κυκλοφορίας και αποτελεί τη μοναδική φωνή αλήθειας μέσα στον οχετό των ΜΜΕ και της παραπληροφόρησης.

Ερχόμενος στο βήμα ο Συναγωνιστής Χατζησάββας αναφέρθηκε στις πρόσφατες κοινοβουλευτικές δραστηριότητες και την επικαιρότητα, στηλιτεύοντας τη στάση της ΝΔ, η οποία ναι μεν διαρρηγνύει τα ιμάτια της για τα προαπαιτούμενα, αλλά αυτά δεν είναι τίποτα παραπάνω παρά διευκρινίσεις πάνω στο εθνοκτόνο 3ο μνημόνιο τα οποία ψήφισε και η ίδια με 100% συσπείρωση.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο φλέγον θέμα της λαθρομετανάστευσης καθώς και στην αλλοίωση του εθνικού χαρακτήρα της παιδείας τονίζοντας ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι στο πλευρό των συλλόγων γονέων, αλλά και των κατοίκων των ακριτικών νησιών που έχουν το θάρρος να υψώσουν τη φωνή τους με το να αρνούνται να «φιλοξενήσουν» στα σχολεία τους παιδιά λαθρομεταναστών, όταν αυτοί που τους «πουλάνε» ψευτοανθρωπισμό είναι οι απόφοιτοι των χλιδάτων κολεγίων του εξωτερικού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-anatolikh-attikh-nea-mhchaniwna#ixzz4MBceIPyz

Exit mobile version