Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άγρια αποδοκιμασία της Μέρκελ στην Δρέσδη από τον γερμανικό λαό

Λαομίσητη αποδεικνύεται η πρώην κομμουνίστρια, νυν φιλελεύθερη, αλλά πάντοτε εθνομηδενίστρια και οπαδός της πολυπολιτισμικότητας και των ανοιχτών συνόρων Άνγκελα Μέρκελ.

Εντελώς εχθρικό αποδείχθηκε το κλίμα που συνάντησε η (για λίγο καιρό ακόμη) καγκελάριος κατά την επίσκεψή της στην Δρέσδη για τον επίσημο εορτασμό της 26ης επετείου της επανένωσης της Γερμανίας. Ο λαός της Δρέσδης την υποδέχθηκε με συνθήματα όπως “Η Μέρκελ πρέπει να φύγει” και “προδότες του Λαού”.

Την ίδια αρνητική αντιμετώπιση είχε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γιόακιμ Γκάουκ, με την αστυνομία να απομακρύνει τελικά τους διαδηλωτές από τον χώρο της τελετής. Η πολιτική της υπέρ των “προσφύγων” και της υπερασπιστικής γραμμής των ανοιχτών συνόρων, έχει οδηγήσει την Μέρκελ και το κόμμα της σε πολύ χαμηλά ποσοστά αποδοχής, κάτι που θα επιβεβαιωθεί με την συντριβή των Χριστιανοδημοκρατών στις γερμανικές εκλογές το καλοκαίρι του 2017.

Μέχρι τότε η εθνομηδενίστρια Μέρκελ θα αποτελεί αντικείμενο συνεχών αποδοκιμασιών από τους απλούς γερμανούς πολίτες.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/agria-apodokimasia-ths-merkel-sthn-dresdh-apo-ton-germaniko-lao#ixzz4MCriX947

Exit mobile version