Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έλληνες Γιατροί: Η ύποπτη δράση των ΜΚΟ στον χώρο της Υγείας και η υποκρισία ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

Η ανθελληνική και διαβρωτική δράση των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων είναι πλέον γνωστή σε όλους. Όπως και είναι γνωστό το γεγονός ότι οι πηγές εσόδων τους είναι ασαφείς. Εν τούτοις, πλέον είναι εμφανής η δράση τους και στο χώρο της υγείας, όπου κυριαρχεί η αδιαφάνεια και η ασάφεια.

Μία βασική πτυχή του συγκεκριμένου ζητήματος αφορά οργανώσεις οι οποίες δρουν παράτυπα και έχουν ως «καθήκον» την περίθαλψη λαθρομεταναστών. Ειδικότερα, σύμφωνα με τον Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας (Ν. 3418, ΦΕΚ Α’ 27/28-11-2005, άρθρο 7, παρ. 4) «η παροχή ιατρικής φροντίδας ή η υλοποίηση προγραμμάτων προληπτικής ιατρικής ή άλλων προγραμμάτων κοινωνικού ή φιλανθρωπικού χαρακτήρα από ιατρικούς ή άλλους φορείς του δημοσίου ή του ιδιωτικού τομέα, είναι νόμιμη μόνο μετά από έγγραφη αίτηση του οικείου τοπικού ιατρικού συλλόγου». Όσον αφορά λοιπόν την Αττική, καθ’ ομολογία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, δεν υπήρξε ποτέ συμμετοχή του στις ενέργειες των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων εντός της συγκεκριμένης περιοχής.

Με απλά λόγια, πρόκειται για οργανώσεις στις οποίες εργάζονται άτομα αμφιβόλων προσόντων, που πιθανόν να μην έχουν κάποια σχέση με τον ιατρικό τομέα, των οποίων μάλιστα οι πηγές χρηματοδότησης παραμένουν αφανείς.

Το όψιμο λοιπόν ενδιαφέρον της ΝΔ για τις ύποπτες ΜΚΟ στον χώρο της Υγείας είναι εξαιρετικά υποκριτικό, διότι τόσο οι προηγούμενες κυβερνήσεις ΝΔ, ΠΑΣΟΚ όσο και η τωρινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι συνδεδεμένες με την διαφθορά και την διαπλοκή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ellhnes-giatroi-h-upopth-drash-twn-mko-ston-chwro-ths-ugeias-kai-h-upokrisi#ixzz4MCryHuZV

Exit mobile version