Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα “Εμπρός”: Οι τουρκόφρονες Ζεϊμπέκ και Ιλχάν ευχήθηκαν στην “τουρκική μειονότητα” της Δυτικής Θράκης!

Ο βουλευτής του Ποταμιού, Ιλχάν Αχμέτ με στο κόμμα των τουρκοφρόνων, DEB

Άρθρο της εφημερίδας “Εμπρός”

Ευχές δημοσίευσαν στην εφημερίδα «Γκιουντέμ» της 9/9/2016 για το επικείμενο τότε Κουρμπάν Μπαϊράμι επιφανή στελέχη της μουσουλμανικής μειονότητας. Και δεν ήταν όλες ίδιες. Κάποιοι ήσαν περισσότερο πρόθυμοι να εκφράσουν τα φιλοτουρκικά τους αισθήματα από κάποιους άλλους.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσείν Ζεϊμπέκ αναφέρει: «Εύχομαι στην Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης για το Κουρμπάν Μπαϊράμ, μέρες γεμάτες με ειρήνη, γαλήνη και ευτυχία», ενώ ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, Αϊχάν Καρα Γιουσούφ, αναφέρει: «Εύχομαι σε όλους τους μουσουλμάνους για το Κουρμπάν Μπαϊράμ, μέρες γεμάτες με ειρήνη, γαλήνη και ευτυχία». Παρόμοιες ευχές με αναφορές σε «Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης» έδωσαν οι Αχμέτ Χατζηοσμάν (πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ), Μεχμέτ Εμίνογλου (στέλεχος της ΝΔ), Ισμαήλ Χουσέ Μουσταφά (στέλεχος και περιφερειακός σύμβουλος της ΝΔ) και ο βουλευτής Ροδόπης με το ΠΟΤΑΜΙ Ιλχάν Αχμέτ. Τέτοια «προξενική» αναφορά δεν έκανε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης Μουσταφά Μουσταφά.

Διαβάστε επίσηςΔικαίωση των καταγγελιών της Χρυσής Αυγής για τον Ζεϊμπέκ: Χαρακτήρισε ως «τουρκική» την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης!

Όλο το «συνταγματικό τόξο» στο τουρκικό προξενείο: Τους ενώνει η έχθρα για τον Ελληνισμό – Φωτορεπορτάζ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/efhmerida-empros-oi-tourkofrones-zeimpek-kai-ilchan-euchhthhkan-sthn-tourki#ixzz4MCss8qbV

Exit mobile version