Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Τσακαλώτος ξεπλένει τον Βενιζέλο για την ληστεία των μικροομολογιούχων με το PSI

 

Μια πολύ ενδιαφέρουσα αποκάλυψη κάνει η εφημερίδα “Δημοκρατία”, η οποία υπό τον τίτλο “Ο Τσακαλώτος «αθωώνει» τον Βενιζέλο για το PSI!” γράφει, ανάμεσα σ’ άλλα και τα εξής:

 

“«Σωσίβιο» στον Ευάγγελο Βενιζέλο για το θέμα του PSI πέταξε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, μιλώντας χθες στην υποεπιτροπή της Βουλής για το χρέος. Ο κ. Τσακαλώτος (εκφράζοντας προφανώς και τη θέση του Μεγάρου Μαξίμου;) ξεκαθάρισε ότι είναι εναντίον της σύστασης εξεταστικής επιτροπής που θα ελέγξει το PSI.

«Το μόνο πράγμα στο οποίο πραγματικά διαφωνώ με τον κ. Κουτσούκο είναι η εξεταστική που πρότεινε για αυτό το θέμα. Δηλαδή, θεωρώ ότι δεν υπάρχει το πλαίσιο όπου θα γίνει σοβαρή συζήτηση, γιατί εμπλέκεται η οικονομική πολιτική και η κοινωνική πολιτική, και νομίζω ότι δεν θα βρούμε άκρη. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη» είπε χαρακτηριστικά, «κηρύσσοντας» ουσιαστικά τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ αθώο!”.

Μια κυβέρνηση η οποία δεν διστάζει να γίνει το πειθήνιο “γιουσουφάκι” των διεθνών τοκογλύφων, να φτωχοποιεί στο έπακρο τον Ελληνικό Λαό, να μετατρέπει την Χώρα μας σε μια απέραντη αποθήκη ανθρώπινων ψυχών και να ρίχνει χημικά στους συνταξιούχους, δεν το έχει σε τίποτα “να βγάλει λάδι” με την πολιτική της ακόμη και τους προηγηθέντες απ’ αυτήν ασκούντες τα Μνημόνια. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν η θέση αυτή του Τσακαλώτου αποτελεί δική του πρωτοβουλία ή εντάσσεται σ’ έναν ευρύτερο σχεδιασμό της κυβέρνησης για σύγκλιση με το ΠΑΣΟΚ (ή με το μέρος που εκφράζεται από τον πρώην “Ντούτσε” του κόμματος).

Το ζήτημα, όμως, της ουσιαστικής αθώωσης του Βενιζέλου και της απόσυρσης των τεράστιων ευθυνών του για το μείζον θέμα του PSI, λόγω της τοποθέτησης του Τσακαλώτου είναι τεράστιο, καθώς η όλη κατάσταση μυρίζει μια ακόμη συγκάλυψη ενός μεγαλειώδους σκανδάλου που έφερε στο χείλος του γκρεμού την Πατρίδα και τον Λαό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-suriza-athwwnei-ton-benizelo-gia-to-psi#ixzz4METcgPfN

Exit mobile version