Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Η Χρυσή Αυγή είτε κάποιος το θέλει είτε όχι, αντιπροσωπεύει το τι αληθινά θα πρέπει να γίνει για να ανακάμψει πραγματικά η Ελλάδα. Όλα τα υπόλοιπα κόμματα στην βουλή είναι για εκείνους που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την αλήθεια. Πολλοί την έχουν χαρακτηρίσει ακραία. Αφού πρώτα κάποιοι από αυτούς έχουν αντιγράψει πάνω από το μισό της πρόγραμμα. Έχουμε πάνω από 4 εκατομμύρια λαθρομετανάστες στην χώρα, το 90% είτε δουλεύει στην μαύρη εργασία, είτε ζει μέσα από εγκληματικές ενέργειες. Η οικονομία παρουσιάζει ύφεση, ακόμα και τώρα που οι συντάξεις και η φορολόγηση χτυπούν τον Έλληνα πολίτη, άνευ προηγουμένου. Έχουν στερήσει κάθε δικαίωμα άμυνας στους Έλληνες και τους έχουν αφήσει έρμαιο στα κοράκια των τοκογλύφων και των τραπεζών. Οι γείτονες μας απειλούν και διεκδικούν Ελληνικά εδάφη. Οι πολιτικοί απατεώνες και οι κολλητοί τους συνεχίζουν ακόμα και σήμερα να επενδύουν και να κερδίζουν απ’ την δικιά μας δυστυχία. Η αστυνομία έχει παρατήσει την προσπάθεια εφόσον βλέπουν τους εγκληματίες να περπατούν ελεύθεροι ακόμα και μετά την σύλληψη τους. Οι Ευρωπαίοι φίλοι μας δεν μας έχουν αφήσει ούτε μια μέρα να πάρουμε ανάσα, μας χτυπούν με νομικά μέσα για να μας αρπάξουν ότι έχουμε και δεν έχουμε. Η Ελληνική Ορθόδοξη εκκλησία βρίσκεται υπό διωγμό και η κυβέρνηση βρήκε την λύση να μας τσιπάρει λες και είμαστε κατοικίδια. Δημιουργώντας ένα ολοκληρωτικό, ηλεκτρονικό καθεστώς. Στην Θράκη οι Τούρκοι αλωνίζουν, ήδη νοιώθουν σαν στο σπίτι τους. Η Χρυσή Αυγή είναι ακραία φίλε μου; Αλήθεια τι πιστεύεις ότι πρέπει να γίνει για να φτιάξουν όσα μας απειλούν; Αφήσαμε τα πράγματα να κυλήσουν πολύ και στο σημείο που φτάσαμε ή θα αντιμετωπίσουμε την αλήθεια ή θα αφανιστούμε από προσώπου γης.

Χ. Ευάγγελος

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Μετά από πάρτυ αριστεριστών έγινε ο βιασμός της “αλληλέγγυας” από “προσφυγάκια” στο ΑΠΘ!

Στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ η δουλειά, η επιτυχία, ο τίμιος κόπος είναι ρετσινιά. Στην Ελλάδα της καταρρέουσας μεταπολίτευσης το χρήμα του καθενός, ο καρπός των κόπων του δεν του ανήκει. Κάποτε το κράτος εγγυόταν τουλάχιστον τρία βασικά θέματα απαραίτητα για τη ζωή του ανθρώπου. Τροφή, εργασία, κατοικία. Σήμερα ούτε οι μισθοί και οι συντάξεις είναι αξιοπρεπείς, πλείστοι όσοι Έλληνες τρώνε από τα συσσίτια, ενώ και η ιδιοκτησία αντί να απολαμβάνεται και να αξιοποιείται ακώλυτα προς όφελος του καθενός, ουσιαστικά δημεύεται μέσα από τις συνεχείς φορολογίες για να καλυφθούν οι τρύπες του προϋπολογισμού. Για να πληρώνεται ο κομματικός στρατός συμβούλων και παρατρεχάμενων του ΣΥΡΙΖΑ. Για να βρίσκονται στο σβέρκο μας άνθρωποι που αποδεδειγμένα δεν αγαπούν την Ελλάδα και που ακριβώς επειδή βρίσκονται σε μια καρέκλα, θα κάνουν τα πάντα για να την κρατήσουν. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο και επειδή δεν ξέρουμε τι θα μας βρει και τι μας περιμένει ας είμαστε έτοιμοι για όλα. Στηρίζουμε το μοναδικό Κίνημα που είναι το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, την Χρυσή Αυγή, που είναι η μόνη που στηρίζει τους Έλληνες και η οποία προσδοκά την Ελλάδα της ανάκαμψης και της δημιουργίας. Χρυσή Αυγή για να πάρουμε τη πατρίδα μας πίσω.

Κωνσταντίνα Σ.

Τι να πει για τον Παύλο Μελά ο αρνητής της φυλετικής συνέχειας των Ελλήνων, Θάνος Βερέμης;

Οι περίφημες ΔΕΚΟ που έχουν συνταξιοδοτήσει χιλιάδες βολεμένους πασόκους τόσα χρόνια τώρα που περνάνε στους ιδιώτες, ο κομματικός στρατός των ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ φροντίζει να βολέψει τα δικά του παιδιά  σε θέσεις ευθύνης και ιεραρχίας πριν έρθει ο ιδιώτης. Όσοι αντιστέκονται, είναι φασίστες και αν τυχόν δεν υποκύπτουν, βλέπουν μειώσεις στους μισθούς τους και φυσικά καθημερινά βρίσκονται υπό στενή παρακολούθηση. Τι κι αν τυχαίνει να γνωρίζουν πιο πολλά από τους ανωτέρους τους, τι κι αν έχουν περισσότερα χρόνια υπηρεσίας; Η απαξίωση είναι η επιβράβευση σε όσους συνειδητά εργάζονται και ο εκφοβισμός σε όσους δεν τους προσκυνούν. Εμείς οι λίγοι που δεν προσκυνούμε και δεν ξεπουλάμε τα ιδανικά μας, για λίγα αργύρια, αντιστεκόμαστε και θα αντισταθούμε με κάθε νόμιμο μέσο, ενάντια στην παρανομία, τον εκφοβισμό και την τυραννία. Οι θιασώτες των σταλινικών μορφωμάτων, σύντομα θα πάρουν την απάντησή τους από τον ελληνικό λαό.

Κ.Τ.

Μόνο η Χρυσή Αυγή τίμησε τα Ελευθέρια της Ξάνθης – Απόντες οι βουλευτές του “συνταγματικού τόξου”! Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-6-oktwbriou-2016#ixzz4MISr34Ie

Exit mobile version