Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αμπελόκηποι, Δυτική Ατιική

Τ.Ο. Αμπελοκήπων: Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Βουλευτή Β’ Αθηνών Συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρο, με θέμα “Τρία χρόνια πολιτικών διώξεων”. Ως ένας εκ των πρωταγωνιστών των παράνομων και αντισυνταγματικών διώξεων ο Συναγωνιστής, ξετυλίγοντας το κουβάρι της αθλιότητας, το οποίο εκτέλεσε η συμμορία Σαμαρά Βενιζέλου και υποστηρίχτηκε από όλο το αντισυνταγματικό τόξο της κλεπτοκρατίας, ανέφερε ότι η σύλληψη του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, έγινε με προσχεδιασμένο τρόπο, μόνο και μόνο διότι τα ποσοστά της κάλπαζαν εκείνο το χρονικό διάστημα και έπρεπε να βρεθεί τρόπος να ανασχεθούν.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο τρόπο που το πολιτικό κατεστημένο εκμεταλλεύτηκε τις συλλήψεις στήνοντας ένα σόου με τις ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας, για τα δελτία ειδήσεων των οκτώ, όπου έγινε μια άνευ προηγουμένου διαπόμπευση εκλεγμένων βουλευτών από τον ελληνικό λαό και μάλιστα χωρίς να έχει γίνει άρση της βουλευτικής τους ασυλίας. Τόνισε ότι παρά τις διώξεις και τις δολοφονίες που ήρθαν ένα μήνα σχεδόν αργότερα, η Χρυσή Αυγή κατάφερε να ανελιχθεί σε τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας με μόνο όπλο ένα καρτοτηλέφωνο μέσα από τις φυλακές, καθώς και την ατσάλινη και ανυποχώρητη πίστη στην Ιδέα των Συναγωνιστών που βρίσκονταν έξω. Τέλος τόνισε την ανυποχώρητη θέληση, που ξεκινά από τον Αρχηγό και καταλήγει  μέχρι και τον απλό ψηφοφόρο, για ένα διαρκή αγώνα με σκοπό να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω. Η επικοινωνία έλαβε τέλος με τους παρευρισκόμενους, μεταξύ των οποίων βρίσκονταν και κλιμάκιο Συναγωνιστών του ΕΛΑΜ, να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Τ.Ο. Δυτικής Αττικής: Με μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Συναγωνιστή Ανδρέα Μαυρίδη με θέμα ομιλίας τρία χρόνια πολιτικές διώξεις, ο Συναγωνιστής ξετύλιξε το χρονικό της σκευωρίας και ανάλυσε τα γεγονότα που εξελίχθησαν τις ημέρες εκείνες που κατά πολλούς ήταν πρωτοφανή για τα δεδομένα της Ευρώπης. Όλα έδειχναν πως ήταν και είναι μια κακοστημένη σκευωρία της χούντας Σαμαρά αλλά και ολόκληρου του Δημοκρατικού τόξου καθώς δεν υπήρξε καμία αντίδραση από τους ευαίσθητους Δημοκράτες, σαφώς η Δίκη συνεχίζεται και στο τέλος θα λάμψει η αλήθεια!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn557#ixzz4MITJOISW

Exit mobile version