Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ηλίας Παναγιώταρος: Σύριζα και ΝΔ συγκαλύπτουν την ύποπτη χρηματοδότηση των ΜΚΟ – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

O συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος στην κύρωση σύμβασης σχετικά με την ανταλλαγή πληροφοριών χρηματοοικονομικών λογαριασμών αρχικά δήλωσε πως πίσω από την συμφωνία, που υποτίθεται ότι είναι υποχρέωση της χώρα μας, υποκρύπτεται η προσπάθεια διεθνών χρηματοπιστωτικών κέντρων να ελέγξουν το σύνολο του παγκοσμίου φάσματος χρηματοοικονομικών συναλλαγών.

«Με τον αφελληνισμό της Κεντρικής Τράπεζας, που ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια, με το πέρασμα όλων των τραπεζών υπό ξένο έλεγχο και με την εκχώρηση του εθνικού νομίσματος, επιτεύχθηκε πλήρως ο έλεγχος των τραπεζικών συναλλαγών των Ελλήνων πολιτών» είπε χαρακτηριστικά.

Σημείωσε πως η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν έχει θεσμοθετημένο τρόπο υποχρεωτικής αυτόματης ανταλλαγής πληροφοριών για τους κατοίκους των άλλων κρατών-μελών, ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες, που προτρέπουν τις άλλες χώρες να το υιοθετήσουν, δεν το εφαρμόζουν γιατί δεν το έχουν υπογράψει!

«Είναι, λοιπόν, προφανές ότι το σύστημα αυτό αποτελεί και μια προσπάθεια χειραγώγησης της οικονομίας από τις Ηνωμένες Πολιτείες έναντι της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Η δε υποχωρητικότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της υπόδουλης πολιτικής που ασκούν οι ηγέτες της, συμπαρασύρει και την άβουλη και χωρίς καμία διεθνή σημασία Ελλάδα στον πόλεμο αυτό» τόνισε.

Το παρόν νομοσχέδιο εξαιρεί προκλητικά την παρακολούθηση των ροών και την ανακάλυψη της πηγής των εισοδημάτων των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και είναι μια συμφωνία με πολλά σκοτεινά σημεία την οποία υπέγραψε η υπόδουλη Ελλάς με κυβέρνηση την Νέα Δημοκρατία και την οποία κυρώνει σήμερα και πάλι η υπόδουλη Ελλάς με Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Κλείνοντας είπε πως η Χρυσή Αυγή θα καταψηφίσει χωρίς επιφυλάξεις τη συμφωνία, δηλώνοντας ότι τόσο αυτή όσο και άλλες που έχουν υπογραφεί και οι άλλες που θα υπογραφούν από τις κατ’ όνομα μόνο ελληνικές κυβερνήσεις, θα ανακληθούν όταν η χώρα μας ξαναγίνει ελεύθερη και ανεξάρτητη με μια εθνική διακυβέρνηση στο τιμόνι της.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hlias-panagiwtaros-suriza-kai-nd-sugkaluptoun-thn-upopth-chrhmatodothsh-twn#ixzz4ML6e6MTy

Exit mobile version