Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όταν ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση προς το ολέθριο πρώτο Μνημόνιο

Όταν ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση προς το ολέθριο πρώτο Μνημόνιο

Σαν σήμερα στις 7 Οκτωβρίου 2009, ξεκινούσε η αντίστροφη μέτρηση προς το πρώτο Μνημόνιο, το οποίο ανακοινώθηκε από τον Τζέφρυ στις 23 Απριλίου 2010 από το ακριτικό Καστελόριζο. Η πορεία αυτή προς το Μνημόνιο είχε ως εκκίνηση την σημαντική άνοδο του spread των ομολόγων, την αδυναμία έως και αδιάφορη αντίδραση από την κυβέρνηση του Γιωργάκη Παπανδρέου και τελικά την πρόσδεση της Χώρας σε μηχανισμό μέσα σε λίγους μήνες.

Ο Τζέφρυ μόλις είχε κερδίσει τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009 με ποσοστό 43,92% και 60 βουλευτές. Το πρωί της 7ης Οκτωβρίου ορκίσθηκε πρωθυπουργός, και, λίγο αργότερα, ηγήθηκε για πρώτη φορά της συνεδριάσεως Υπουργικού Συμβουλίου. «Το ζήτημα δεν είναι τα χρήματα αλλά η σωστή αξιοποίησή τους», είχε υπογραμμίσει στην ομιλία του. Προσέθεσε, δε, ότι ο πολίτης θα ήθελε να δει τα μέλη της Κυβερνήσεως ως «αντιεξουσιαστές στην εξουσία»!

Από την περιβόητη προεκλογική εξαγγελία του «λεφτά υπάρχουν» περάσαμε στο διάγγελμα του Καστελόριζου, το οποίο αποτέλεσε την αρχή για μια σκοτεινή περίοδο που οδήγησε (και συνεχίζει να οδηγεί) στην απώλεια της Εθνικής Κυριαρχίας, την ενοποίηση της δημόσιας περιουσίας και την φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού.

Τα γεγονότα, όμως, που προέκυψαν από την είσοδο της Χώρας στον εφιαλτικό κόσμο των Μνημονίων, γέννησαν και την μοναδική προοπτική ουσιαστικής αντίστασης στο ξεπούλημα της Πατρίδας και του Λαού, η οποία ακούει στο όνομα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/7-chronia-perasan-apo-thn-antistrofh-metrhsh-gia-thn-olethria-poreia-pros-t#ixzz4MRNx08Q3

Exit mobile version