Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Όταν άρχιζε η κατρακύλα της Πατρίδας πριν λίγα χρόνια με την πολιτική των μνημονίων, μόνο η Χρυσή Αυγή είχε ως σύνθημα σε κάθε συγκέντρωση και πορεία της “δουλειά – δουλειά στον Έλληνα εργάτη”. Κάποιοι βολεμένοι που προτιμούσαν την ζεστασιά του σπιτιού τους, που σε λίγο και αυτά τα σπίτια των Ελλήνων θα περάσουν στα χέρια των ξένων τοκογλύφων και θα κατοικούν μέσα λαθρομετανάστες, αλλόθρησκοι, νόμιζαν πως θα σωθούν από την λαίλαπα που ήρθε και χτυπάει πλέον την πόρτα τους επειδή πίστευαν στα κόμματα του “αντισυνταγματικού τόξου”. Μας είπαν εμάς τους Χρυσαυγίτες, ακραίους και ρατσιστές. Μας πολέμησαν και προσπάθησαν να φοβίσουν το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών όμως, πλέον όλοι το βλέπουν, το νιώθουν καθημερινά στην ζωή τους. Οι ίδιοι που τους έταζαν, δουλειά- μείωση ανεργίας- στήριξη των φτωχών Ελλήνων τους εξαπάτησαν. Ήταν δυνατόν να περιμένουν καλό από πολιτικούς που ξεπουλάνε πρώτα την πατρίδα και δεν δίνουν καμιά αξία στην ανθρώπινη ζωή; Ποιοι θα κοιτούσαν τους Έλληνες; Οι θιασώτες της παγκοσμιοποίησης; Πότε είδε καλό ένα κράτος από αριστερές κυβερνήσεις; Μήπως ξεχνάμε τις θηριωδίες των συμμοριτών, που οι σημερινοί απόγονοί τους, εξυμνούν και με τον τρόπο που διοικούν προσπαθούν να εξολοθρεύσουν έναν ολόκληρο λαό;  Πρέπει να γίνει ανατροπή της σημερινής πολιτικής κατάστασης. Η Ελλάδα χρειάζεται άμεσα Εθνικό Κυβερνήτη, Χρυσή Αυγή στην εξουσία και απαλλαγή των προδοτών.

Αγγελική Γ.-Α.

Η επανάκαμψη του Ψυχρού Πολέμου είναι γεγονός

Ορμώμενος από την επιστολή του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, διέκρινα μίαν ερώτηση την οποία θέτει και βεβαίως δεν θα απαντηθεί από τα κόμματα και αποκόμματα «του δημοκρατικού τόξου» και η οποία ερώτηση είναι η ακόλουθη: υφίσταται ευρύτερος σχεδιασμός ώστε οι επόμενες γενιές Ελλήνων να αποτελούνται από μία σχετική πλειοψηφία ελληνογενούς πληθυσμού με ασθενή ταυτότητα και ένα άθροισμα εθνοτικών και θρησκευτικών μειονοτήτων; Εν συνεχεία απαντά ο ίδιος λέγοντας ότι: εάν είναι έτσι, πρόκειται για μια εκπαιδευτική επιλογή εθνικής και ιστορικής εμβελείας για την οποία οι υπεύθυνοι οφείλουν να δημοσιοποιήσουν τις προθέσεις τους. Η αλήθεια είναι ότι δεν αποτελεί απλά μίαν εκπαιδευτική επιλογή αλλά προφανώς υποκρύπτονται στόχοι άλλοι ύπουλοι και δόλιοι και η απάντηση στο ανωτέρω ερώτημα δίδεται από το «Εγκυκλοπαιδικό Λεξικό του Ηλίου» το οποίο, παρεμπιπτόντως, έπαψε να εκδίδεται άμα της αποκαταστάσεως της εννοημένης κατ’ αυτούς Δημοκρατίας. Αναφέρει λοιπόν το εν λόγω Λεξικό στο λήμμα «γενοκτονία» αυτολεξεί: διεθνώς χρησιμοποιείται ο όρος genocide, παραγόμενος από την ελληνικήν λέξιν γένος και το λατινικόν ρήμα caedere, το οποίον σημαίνει φονεύω. Ο όρος γενοκτονία όπως και ο προαναφερθείς διεθνώς εδημιουργήθησαν μετά τον Β΄ Παγκόσμιον πόλεμον. Αποδίδουν εν τούτοις μίαν από αρχαιοτάτων χρόνων υφισταμένην έννοιαν και ακριβέστερον έν από αρχαιοτάτων χρόνων διαπραττόμενον έγκλημα, αποβλέπων εις την συστηματικήν και δια βιαίων ως επί των πλείστον μέσων επιδιωκομένην εξόντωσιν ολοκλήρου φυλής ή τμήματος αυτής. Η γενοκτονία δύναται να επιδιωχθεί ή δια του ομαδικού φόνου όλων ή σχεδόν όλων των μελών μιάς φυλής, ή δια συστηματικής δια διαφόρων μέσων εξασθενήσεως αυτής μέχρι του σημείου ώστε να εκλείψη βαθμιαίως. Επίσης, η δια βιαίων μέσων απαγόρευση των εθνικών, θρησκευτικών, γλωσσικών, ηθικών, ιστορικών και άλλων παραδόσεων ενός λαού υποβοηθεί εις την διαφοροποίησιν ή αλλοίωσιν της διωκομένης φυλής, εφόσον δια της μεθόδου αυτής δύναται αύτη συν τω χρόνω να απολέση τελείως κάθε εθνικόν και φυλετικόν γνώρισμά της». Συμφώνως λοιπόν με τον ανωτέρω ορισμό οι Έλληνες υφίστανται γενοκτονία και το σχέδιο δεν πρόκειται, αλλά είναι εν εκτελέσει. Κατανοούν οι Έλληνες τα ανωτέρω; Κατανοούν ότι μας κυβερνούν κατά τον λόγο και μόνο έλληνες και όχι ΕΛΛΗΝΕΣ; Κατανοούν την δολιότητα των «του συνταγματικού τόξου» ανθελλήνων; Κατανοούν ότι βιαίως αλλοιώνουν το είναι τους; Κατανοούν ότι τους ξεριζώνουν τον νου την ψυχή και την καρδιά; Κατανοούν ότι δέχονται επίθεση ονύχων αρπακτικών που  ξύνουν και κατατρώγουν την γλώσσα, τα ήθη, τα έθιμα, την θρησκεία, την ιστορία εν γένει όλον το πολιτισμό μας; Έλληνες αφυπνισθείτε. Έλληνες φανείτε αντάξιοι της ιστορίας σας. Έλληνες τιμήσατε τους προγονικούς ήρωές σας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την φιλοξενία
Χρήστος Π.

Στελεχάρες στην ψευτοδεξιά: Μετά τον Ρουβά και τον Πρετεντέρη, ο… «Ντίνος ο γιατρός» από τις πορνογραφικές ταινίες! BINTEO

Ενώ θα έπρεπε το σχολείο να είναι κυψέλη δημιουργίας, πηγή μάθησης και χώρος προετοιμασίας για το αύριο, μπλέξαμε με τους… Φίληδες. Καταργεί ολόκληρες ενότητες από την Ιστορία, επιχειρεί να αλλάξει τα θρησκευτικά και κάνει ό,τι μπορεί για να επαναφέρει νοοτροπίες ήσσονος προσπάθειας και έλλειψη κάθε έννοιας ευγενούς άμιλλας. Σε λίγο θα ζητήσουν την κατάργηση των εικόνων από τις αίθουσες, την κατάργηση των παρελάσεων και θα βγάζουν όχι μόνο παιδιά αγράμματα από τα πανεπιστήμια, αλλά και όχλο μη σκεπτόμενο και μη όντα ικανό να αντιμετωπίσει το αύριο. Ας το καταλάβουμε καλά επιτέλους. Όσο και αν μιλάμε για την ανάγκη να ανεβούν οι οικονομικοί δείκτες, η προστιθέμενη αξία για τη δική μας χώρα είναι η παιδεία και ο πολιτισμός. Είναι να διαμορφώσουμε ανθρώπους σκεπτόμενους, θετικά προσανατολισμένους στο μέλλον και την ανεύρεση εργασίας, αλλά συγχρόνως Έλληνες που είναι ζυμωμένοι με τα νάματα της θρησκείας, των ηθών και των εθίμων της Φυλής. Δεν είναι δυνατόν να επιτρέψουμε ο Ελληνισμός να συρρικνωθεί λόγω των επιταγών της παγκοσμιοποίησης και των νεοταξιτών, που με πρόσχημα την οικονομική κατάσταση επιχειρούν να αλλοιώσουν τα πάντα. Και η Εκκλησία να κάνει κρυφά σχολεία αν χρειαστεί, όπως έκανε όποτε το απαιτούσε η περίσταση, αλλά και οι γονείς και οι κηδεμόνες έχουν βαρύνοντα λόγο στο τι παιδεία θέλουν να λαμβάνουν τα παιδιά τους. Γνωρίστε τους καθηγητές των παιδιών σας, πείτε όχι σε οτιδήποτε αντίθετο με τη θρησκευτική και εθνική συνείδηση. Οφείλουμε σε αυτούς που θα έρθουν να παραδώσουμε μια Ελλάδα ισχυρότερη και καλύτερη από αυτήν που παραλάβαμε. Με αυτούς που μπλέξαμε χρειάζεται συνεχής επαγρύπνηση γιατί επιχειρούν να δημιουργήσουν νέα τετελεσμένα καθημερινά. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Κωνσταντίνα Σ.

Ελεύθερος ο “ανήλικος” λαθρομετανάστης που λήστεψε και βίασε την “αλληλέγγυα” στο ΑΠΘ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-8-oktwbriou-2016#ixzz4MTxaEGa8

Exit mobile version