Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Μεσσηνία, Καστοριά, Σέρρες

Την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου στα γραφεία της Τ.Ο. Μεσσηνίας πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον συναγωνιστή Δημήτρη Κουκούτση με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και έγινε μια γενικότερη πολιτική ενημέρωση στα μέλη και τους φίλους του κινήματος.

Ακολούθησε συζήτηση και σχεδιασμός δράσεων για το άμεσο μέλλον. Κοινή διαπίστωση ήταν ότι είναι άμεση ανάγκη ο Μεσσηνιακός λαός να γίνει κοινωνός των θέσεων και των αρχών του κινήματος. Η εκδήλωση έκλεισε με τον εθνικό μας ύμνο στα χείλη των παρισταμένων.

Σε μία συμβολική κίνηση προέβη ο Οργανωτικός Πυρήνας Καστοριάς, ο οποίος παρευρέθη στο χωριό Κώτας, τόπο γέννησης του θρυλικού Μακεδονομάχου, όπου και κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Ήρωα, κίνηση που εντάσσεται στα πλαίσια ανάδειξης του έπους του Μακεδονικού Αγώνα και της αναγνώρισης της θυσίας των Μακεδονομάχων. Οι δραστηριότητες κορυφώνονται και ολοκληρώνονται με την ετήσια εκδήλωση τιμής και μνήμης στο σπίτι όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο Παύλος Μελάς και στην Μητρόπολη Καστοριάς, όπου φυλάσσονται τα οστά του.

Με τη συμμετοχή κλιμακίου της Χρυσής Αυγής τελέστηκε η ετήσια εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους 91 σφαγιασθέντες Έλληνες στην Κορμίστα Σερρών, που βρήκαν μαρτυρικό θάνατο από τα βουλγαρικά στρατεύματα κατοχής, ή αλλιώς, από τους συντρόφους και ιδεολογικούς προγόνους των σημερινών κυβερνώντων και της αριστεράς. Εκ μέρους του Λαϊκού Συνδέσμου στεφάνι κατέθεσε ο Συναγωνιστής Τζαμπάζης Θεόδωρος, ο οποίος χειροκροτήθηκε από τους παρισταμένους.

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-kastoria-serres#ixzz4MTyK8aKx

Exit mobile version