Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αντίδραση, αντίσταση, αντεπίθεση με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εναντίον της μνημονιακής κατοχής

Αντίδραση, αντίσταση, αντεπίθεση με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εναντίον της μνημονιακής κατοχής

Η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα και η υποκριτική στάση άρνησης σ’ αυτά από το σύνολο της μνημονιακής αντιπολίτευσης, η οποία επί της ουσίας τα είχε επικυρώσει το καλοκαίρι του 2015, δεν αποτέλεσε κανενός είδους έκπληξη, καθώς το όλο αποτέλεσμα ήταν προκαθορισμένο.

Αυτό το νέο ξεπούλημα, όμως, μας δίνει για μια ακόμη φορά την ευκαιρία να ψηλαφίσουμε τα μελλούμενα και να δούμε τι μας περιμένει. Όλη η κινητή και ακίνητη περιουσία του Ελληνικού κράτους έχει τεθεί για έναν ολόκληρο αιώνα από τώρα στην διάθεση των διεθνών τοκογλύφων, οι οποίοι θα την διαχειρίζονται και θα αντλήσουν απ’ αυτή ένα ασύλληπτο ποσό της τάξης των 50 δισ. ευρώ.

Πέρα όμως από την οικονομική διάσταση του ζητήματος υπάρχει και μια ακόμη πιο σημαντική κοινωνική διάσταση. Οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σ’ αυτό που ονομάζεται κοινή ωφέλεια, ακόμα κι αν το πλειοψηφικό τους πακέτο παραμείνει στην ιδιοκτησία του Ελληνικού κράτους, θα λειτουργούν με μοναδικό κριτήριο την μέγιστη κερδοφορία τους, εξοβελίζοντας κάθε κοινωνικό κριτήριο από την τιμολογιακή τους πολιτική. Ταυτόχρονα, στο ίδιο πολυνομοσχέδιο υπάρχουν και διατάξεις που επιδεινώνουν το αντιασφαλιστικό έκτρωμα Κατρούγκαλου, ελάχιστους μόλις μήνες μετά την ψήφισή του. Διατάξεις οι οποίες είχαν παρουσιαστεί μάλιστα από τον ίδιο τον Τσίπρα ως απάλυνση των δυσμενών πλευρών του νέου ασφαλιστικού συστήματος!

Οι πολιτικοί αγύρτες και απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ, όμως, δεν περιορίζονται “μόνο” στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, αλλά ξεπουλούν και το ανθρώπινο δυναμικό του Τόπου, τον Ελληνικό Λαό. Η χειροτέρευση των όρων του αντιασφαλιστικού εκτρώματος, ελάχιστα μετά την ψήφισή του και παρά τις “διαβεβαιώσεις” και τις “δεσμεύσεις”, αποτελεί μόνο ένα πρελούδιο των όσων εφιαλτικών θα ακολουθήσουν. Η έκθεση του ΔΝΤ δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφιβολίας, καθώς ορίζει ξεκάθαρα ότι θα χτυπηθούν περαιτέρω οι κύριες συντάξεις, θα συμπιεστούν κι άλλο οι μισθοί, θα πετσοκοπεί ακόμα και το ισχνό αφορολόγητο που απέμεινε για μισθωτούς και συνταξιούχους.

Μπροστά στην ψυχρή αλήθεια της Βελκουλέσκου, η οποία με ψυχρή τεχνοκρατική μεθοδικότητα συνέγραψε την έκθεση του ΔΝΤ, η “μόστρα” του Κατρούγκαλου με το θρασύτατο όσο και ψεύτικο χαμόγελο φαντάζει εντελώς γελοία. Υπάρχουν, λοιπόν, όλα τα δεδομένα για να μη μένει η παραμικρή αμφιβολία ότι η πλήρης παραχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας, η παράδοση της δημόσιας περιουσίας και η εργασιακή – κοινωνική βαρβαρότητα εναντίον του Ελληνικού Λαού θα συνεχιστεί “εις το διηνεκές” και θα βαθύνει κι άλλο. Η γνώση για το τι περιμένει την Πατρίδα και τον Λαό, σε περίπτωση που δεν υπάρξει αντίδραση, αντίσταση, αντεπίθεση, είναι δεδομένη.

Αυτό που χρειάζεται σε κάθε συνειδητοποιημένο Έλληνα είναι η συνταύτιση και η συμπόρευση σε αληθινού και καίριους αγωνιστικούς ρυθμούς μαζί με το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, στην προσπάθεια απεγκλωβισμού και απελευθέρωσης της Χώρας από τα δεσμά της μνημονιακής κατοχής.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/antidrash-antistash-antepithesh-me-thn-chrush-augh-enantion-ths-mnhmoniakhs#ixzz4MTzQLRkB

Exit mobile version