Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Λες και δεν είχε άλλα θέματα η δύσμοιρη αυτή χώρα, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε και ζήτημα Συνταγματικής Αναθεώρησης. Όχι πώς το παρόν Σύνταγμα δεν έχει ατέλειες και πως είναι το καλύτερο δυνατό, αλλά κατά πρώτον παραβιάζεται συστηματικά από τις εκάστοτε κυβερνήσεις από της εισόδου της χώρας στο μνημόνιο και δεύτερον και κυριότερο σε ποιά βάση θα κινηθεί η συνταγματική αναθεώρηση; Τα πρόσφατα δείγματα γραφής της κυβέρνησης δεν θα πρέπει να μας εφησυχάζουν, το αντίθετο μάλιστα. Πρώτον άνοιξε πόλεμο με την Εκκλησία, σε μια χώρα που από της απελευθερώσεώς της από τους Τούρκους θεωρεί τον εαυτό της Χριστιανική Ορθόδοξη και έτσι πρέπει. Κατά δεύτερον, οι συναλλαγές μεταξύ δικαστών και εκτελεστικής εξουσίας δεν προδικάζουν τίποτε καλό στα πλαίσια αυτού που στα σύγχρονα κράτη ορίζεται ως διάκριση εξουσιών. Δεν μπορεί ούτε οι δικαστές, ούτε ο πρωθυπουργός να έχουν τόσο στενές σχέσεις για κανένα λόγο. Όπως επίσης και οι πολιτικοί με τους εκδότες για τον ίδιο λόγο. Όπως άλλωστε είχε πει παλαιοτέρα ο στρατηγός Πλαστήρας στον ιδιαίτερό του, που του μετέφερε μία πένα που του την είχε κάνει δώρο ο Χρήστος Λαμπράκης και του την έστειλε πίσω: «Δε θέλω δώρα παιδάκι μου, το στυλουδάκι μου κάνει μια χαρά. Άλλωστε τα δώρα φέρνουν και αντίδωρα». Μία αρχή που οι κυβερνήσεις όλων των αποχρώσεων λησμονούν σε μια εποχή που ο λαός της παραδομένης στις ορέξεις των δανειστών Ελλάδας πένεται. Και αυτοί αντί γι’ αυτό εξυπηρετούν ο ένας τον άλλον. Αντί για όλα αυτά τα εξωθεσμικά και προκλητικά για το λαό γεγονότα, γιατί δεν αποφασίζουν μια αναθεώρηση του άρθρου 25 που αφορά τα της εκλογής των βουλευτών και του άρθρου 63 που αφορά τις βουλευτικές ατέλειες και τα αφορολόγητα για να δώσουν ένα καλό παράδειγμα στο λαό ότι τους αγγίζει και αυτούς η κρίση; Είναι δυνατόν στις μέρες μας να εκλέγονται βουλευτές που δεν έχουν δουλέψει ποτέ τους ή που δεν έχουν κάνει τη θητεία τους ως στρατιώτες; Πώς θα εκτιμήσουν τι εστί εθνική άμυνα; Πώς θα καταλάβουν τον πόνο του εργαζόμενου και του συνταξιούχου για το ψωμί τους όταν οι ίδιοι δεν έχουν ξυπνήσει ξημερώματα να πάνε σε μια οποιαδήποτε δουλειά; Και πώς είναι δυνατόν να συμπονούν αυτόν που δέχεται τη μια μείωση μετά την άλλην ή που κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του από χρέη όταν οι ίδιοι διατηρούν ατέλειες, προνόμια, πληρωμένα τηλέφωνα; Η Χρυσή Αυγή έχει από καιρό καταθέσει πρόταση για κατάργηση βουλευτικών αποζημιώσεων και προνομίων των βουλευτών. Δεν εισακούγεται. Δεν πειράζει… Κανείς δεν μπορεί να αντέξει όσα γίνονται, η αδικία θα τους πνίξει. Χρυσή Αυγή ώσπου να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.

Κωνσταντίνα Σ.

Αντίδραση, αντίσταση, αντεπίθεση με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εναντίον της μνημονιακής κατοχής

Το πρόβλημα των Ελλήνων δεν θα λυθεί επειδή καταβάλουν προσπάθειες να το λύσουν, θα λυθεί όταν το καταλάβουν. Για να αντιληφθούν, πρέπει να δουν τη ζωή τους. Το πρόβλημα είναι σαν ένα μπερδεμένο κουβάρι και εσύ τραβάς από την άκρη για να ισιώσεις το σκοινί, για να ξεμπλεχτεί. Παρατηρείς ότι κάθε φορά, απ’ όποια πλευρά κι αν το πιάσεις, όση προσπάθεια και να καταβάλεις, κι εκεί που νομίζεις ότι κάτι καταφέρνεις, έρχεται ένα μαγικό χέρι τραβάει από την αντίθετη φορά το σκοινί και στο ξανακάνει κουβάρι. Και κάθε φορά στο αφήνει όλο και χειρότερα μπλεγμένο. Τα «βάσανα» δεν τα περνάει ο άνθρωπος για να βασανιστεί, αλλά για να μάθει. Η γνώση (που καταλήγει μεν στην σοφία), αφορά (δε) κάτι πολύ απλό, αυτό που λέμε ανοιχτό οπτικό. Και θα μου πεις, δεν με ενδιαφέρει η γνώση, ούτε με αφορά η σοφία, εγώ απλά να ζήσω θέλω. Και θα σου πω ότι είναι άρρηκτα συνδεδεμένα. Για να το θέσω σωστότερα, βλέπεις μόνο ό,τι το πρόβλημα σε αφήνει να δεις. Θα φέρω ως παράδειγμα τους Σύριους, οι οποίοι το μόνο που βλέπουν είναι: ή θα φύγω μετανάστης ή θα σκοτωθώ από τις βόμβες που πέφτουν από τον ουρανό. Εσύ λοιπόν, που δεν είσαι Σύριος, μόνο αυτές τις δύο εκδοχές βλέπεις ή υπάρχουν κι άλλες; Πάμε στα δικά μας; Αυτό που μόνο βλέπεις είναι: Ή θα πληρώσω ή θα μου πάρουν το σπίτι. Αυτές πιστεύεις ότι είναι οι μόνες εκδοχές που υπάρχουν, ή μόνο αυτές τις δύο βλέπεις; Το ανοιχτό οπτικό λύνει τα προβλήματα. Πώς; Θα χρησιμοποιήσω πάλι τους Σύριους: Έχουν πέσει σε μία παγίδα, πιστεύουν ότι γίνεται εμφύλιος στην χώρα τους. Επειδή την έφαγαν την παραμύθα που τους πλάσαραν, θεωρούν τον πόλεμο που γίνεται στην χώρα τους άδικο και δεν έχουν καμία όρεξη να συμμετέχουν. Νομίζουν ότι δεν τους αφορά. Νομίζουν ότι πολεμούν οι σύριοι με τους τζιχαντιστές που τους θεωρούν κι αυτούς Σύριους. Μιλάμε για τους τζιχαντιστές, την πιο κραυγαλέα αμερικανιά. Κάτι πρέπει να σου θυμίζει αυτό μιας και στην χώρα μας έχουμε φάει αντίστοιχη παραμύθα. Μπορούμε να πούμε και μεγαλύτερη, αφού δεν μας ρίχνουν καν βόμβες, με τα λεφτά θα πάρουν την δική μας πατρίδα. Υπάρχει και κάτι άλλο ενδιαφέρον. Γιατί στους Σύριους ρίχνουν βόμβες ενώ για εμάς διάλεξαν πιο αναίμακτο πόλεμο, τον οικονομικό; Πατάνε εκεί που μπορούν να πατήσουν, για να προπαγανδίσουν, ώστε να διασύρουν την χώρα την οποία θέλουν να κατακτήσουν. Στους μουσουλμάνους χρησιμοποιούν τον θρησκευτικό τους φανατισμό, σε εμάς το “λαμόγια, μιζαδόροι!” Μόνο γι’ αυτό μπορούν να προπαγανδίσουν εναντίον των Ελλήνων και να γίνουν πιστευτοί, σ’ αυτό πατάνε, άρα οικονομικό μόνο πόλεμο μπορούσαν να αρχίσουν! Η Χρυσή Αυγή είναι δίπλα σου. Πέρνα στην Εθνική Αντίσταση για να πάρεις τη Πατρίδα σου πίσω.

Γεωργία Π.

Η μαρξιστική σχολή της Φρανκφούρτης και τα “αντιρατσιστικά” νομοσχέδια

Όταν τα σιωνιστικά λόμπι στην Αμερική έδωσαν ρητή εντολή στον Σαμαρά να φυλακίσει και μέσω των καναλιών να μηδενίσει δημοσκοπικά την Χρυσή Αυγή, απέδειξαν ότι δεν θέλουν μια έντιμη κυβέρνηση στην Ελλάδα, δεν θέλουν μια Ελλάδα αξιοκρατική, δεν θέλουν γενικότερα μια Αληθινή Ελλάδα. Προτιμούν, γιατί τους βολεύει, πολιτικούς που να τα παίρνουν. Και σαν τον Ξέρξη ούτε που θέλουν να ακούν για Έλληνες που αγωνίζονται για ένα κλαδί ελιάς. Αυτούς τους τρέμουν. Αυτοί δεν παράγουν χρέη, αυτοί δεν υποτάσσονται και δεν ελέγχονται. Αυτοί που περπατούν ξυπόλητοι μέσα στις αλάνες είναι ανίκητοι. Οι τρελοί όλων των εποχών και όλων των αιώνων που σκλαβιά δεν γνώρισαν μέσα τους.

Ευάγγελος Χ.

Σαν χάρτινος πύργος κατέρρευσε η προπαγάνδα των εγχώριων επαγγελματιών “αντιρατσιστών” – Το Νόμπελ Ειρήνης πήγε στην Κολομβία…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-9-oktwbriou-2016#ixzz4MXm319sR

Exit mobile version