Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ακόμα ένα ψέμα Τσίπρα: Κενό γράμμα η εξαγγελία για προσλήψεις προσωπικού στα Δημόσια Νοσοκομεία

Ακόμα ένα ψέμα Τσίπρα: Κενό γράμμα η εξαγγελία για προσλήψεις προσωπικού στα Δημόσια Νοσοκομεία

Με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων εξέθεσε για ακόμη μια φορά τις ύπουλες επικοινωνιακές τακτικές των στελεχών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που σε κάθε ευκαιρία εξαγγέλλουν προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, χωρίς ωστόσο να προχωρούν σε πράξεις.

Αν ληφθεί υπόψιν το παρελθόν της συγκεκριμένης «αριστερής» κυβέρνησης, τότε οι αναγγελθείσες προσλήψεις με τα κέρδη από τις τηλεοπτικές άδειες, μάλλον δεν θα γίνουν ποτέ πραγματικότητα.

Ειδικότερα, τον Απρίλιο του 2015 ο πρωθυπουργός είχε αναγγείλει την πρόσληψη 4.500 προσλήψεων στον χώρο της υγείας, οι οποίες δεν έγιναν ποτέ.

Ακόμη, όσον αφορά τις  εξαγγελίες από την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης για 10.000 προσλήψεις εργαζομένων, δεν έχει γίνει καν προκήρυξη των συγκεκριμένων θέσεων.

Ουσιαστικά, οι συνεχείς υποσχέσεις για προσλήψεις στον τομέα της Υγείας δεν αποτελούν παρά μια φτηνή επικοινωνιακή πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, κάτι φυσικά το οποίο συνηθίζει η κυβέρνηση και για τα υπόλοιπα προβλήματα του τόπου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-ergazomenoi-sta-dhmosia-nosokomeia-diapseudoun-gia-akomh-mia-fora-ton-ts#ixzz4MZgWV5RY

Exit mobile version