Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στην RAI 1: Η Χρυσή Αυγή δίνει σθεναρά τον Αγώνα εναντίον αυτών που θέλουν να ξεπουλήσουν την Πατρίδα μας! ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Στις αρχές Αυγούστου ο Ιταλός δημοσιογράφος Franco Di Mare πήρε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη από τον Γενικό Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Ν. Γ. Μιχαλολιάκο.

Η συνέντευξη βιντεοσκοπήθηκε στα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης στην Μεσογείων και προβλήθηκε στο πλαίσιο της εκπομπής “Frontiere” στις 27 Αυγούστου.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής απάντησε για την ταυτότητα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, επισημαίνοντας ότι η Χρυσή Αυγή δίνει τον Αγώνα εναντίον όλων αυτών που θέλουν να ξεπουλήσουν τις Πατρίδες.

Παράλληλα, απάντησε για τις σχέσεις του κόμματος με τα εθνικιστικά κινήματα της Ευρώπης και για τα σύμβολα που χρησιμοποιεί η Χρυσή Αυγή.

Επεσήμανε ότι η Χρυσή Αυγή είναι ουσιαστικά η αντιπολίτευση στην Ελλάδα, καθώς ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία ψηφίζουν από κοινού όλους τους μνημονιακούς νόμους. Το δημογραφικό είναι το σημαντικότερο πρόβλημα για την Ευρώπη και την Ελλάδα και η αθρόα λαθρομετανάστευση τείνει να αλλοιώσει τον πληθυσμό της χώρας.

Τέλος, τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή αντιστέκεται σθεναρά στους διεθνείς τοκογλύφους και στην επιχειρούμενη ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-sto-rai-1#ixzz4Mb1luoDV

Exit mobile version