Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συλλήψεις τζιχαντιστών στη Γερμανία – Βρέθηκαν εκρηκτικά που θα χρησίμευαν σε τρομοκρατικό χτύπημα

Συλλήψεις τζιχαντιστών στη Γερμανία - Βρέθηκαν εκρηκτικά που θα χρησίμευαν σε τρομοκρατικό χτύπημα

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι κρατεί δύο άτομα μετά το ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολύσει σήμερα σε κατοικημένη περιοχή της πόλης Τσέμνιτς στην ανατολική Γερμανία για τον εντοπισμό ενός 22χρονου Σύρου, ύποπτου για την προετοιμασία βομβιστικής επίθεσης και πρόσθεσε ότι “υλικά ιδιαίτερα εκρηκτικά” βρέθηκαν σε διαμέρισμα, όπου πραγματοποίησε έφοδο νωρίτερα.

Η αστυνομία δεν διευκρίνισε αν μεταξύ των δύο ατόμων κρατείται και ο 22χρονος Σύρος.

“Υλικά ιδιαίτερα εκρηκτικά” βρέθηκαν στο διαμέρισμα στο Τσέμνιτς, έγραψε στο Twitter η αστυνομία της Σαξονίας, προσθέτοντας ότι πρόσθετα μέτρα θα ληφθούν προληπτικά για την απομάκρυνση περισσότερων κατοίκων από την περιοχή.

Οι αρχές κάλεσαν τους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους. “Η περιοχή που έχει αποκλειστεί είναι τότε μεγάλη που δεν μπορούμε να αποκλείσουμε μια απειλή για τον τοπικό πληθυσμό”, δήλωσε ο Τομ Μπέρνχαρντ, εκπρόσωπος του γραφείου ποινικών ερευνών του κρατιδίου της Σαξονίας.

Τι θα συνέβαινε, άραγε, αν υπήρχε παρόμοια προετοιμασία για τρομοκρατικό χτύπημα στην Ελλάδα. Ακόμα και αν η αποδυναμωμένη από τα Μνημόνια ΕΛ.ΑΣ. κατάφερνε να βρεθεί στα ίχνη των δραστών θα υπήρχαν σφοδρές πιέσεις από ΜΚΟ και κομμουνιστική πολιτική ηγεσία, ώστε να μην υπάρξει… «αστυνομική βία και αυθαιρεσία».

Την δε σύλληψη των τρομοκρατών θα την ακολουθούσαν σφοδρές διαδηλώσεις «αλληλέγγυων» και κατάρες από τα ΜΜΕ για τους «κακόμοιρους οικονομικούς μετανάστες» που είχαν τα «εκρηκτικά» για να ζεσταίνονται και τα τοιαύτα γελοία που ακούμε κατά καιρούς.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sullhpseis-tzichantistwn-sth-germania-brethhkan-ekrhktika-pou-tha-chrhsimeu#ixzz4Mc1L84qQ

Exit mobile version