Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή Ηλείας τίμησε την Μάχη της Ζαχάρως και τον Καταδρομέα Σπύρο Μανιάτη, πεσόντα του Noratlas – Φωτορεπορτάζ

Η Χρυσή Αυγή Ηλείας τίμησε την Μάχη της Ζαχάρως και τον Καταδρομέα Σπύρο Μανιάτη, πεσόντα του Noratlas - Φωτορεπορτάζ

Για τρίτη συνεχή χρονιά, η Χρυσή Αυγή Ηλείας διοργάνωσε την εκδήλωση Τιμής για την Μάχη της Ζαράχως που όπως πολλές άλλες επετείους, έχει διαγράψει η επίσημη πολιτεία.

Στην φετινή εκδήλωση συμμετείχαν δεκάδες Εθνικιστές και αυτή αφιερώθηκε σε δύο Ζαχαραίους Συναγωνιστές που φέτος έλειπαν από κοντά μας, τον Γρηγόριο Κοτσώρη και τον Ιωάννη Αλεξανδρόπουλο.

Παρών και ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου, Δημήτριος Κουκούτσης ο οποίος μίλησε προς τους παριστάμενους, ενώ το ιστορικό της Μάχης ανέγνωσε ο γραμματέας της Τ.Ο. Πύργου, Μενέλαος Σωτηρόπουλος – καθώς και το Προσκλητήριο Ηρώων.

Στην συνέχεια κατετέθη το δάφνινο στεφάνι στην Μνήμη των Νικητών, ενώ οι Συναγωνιστές έψαλλαν με πάθος τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής σε στάση προσοχής.

Μία ημέρα πριν, αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής Ηλείας έδωσε το παρόν και στην ταφή των Ιερών Λειψάνων του Καταδρομέα Σπύρου Μανιάτη από την Ζαχάρω, ο οποίος ήταν ανάμεσα στους Νεκρούς του Noratlas στην Κύπρο το 1974.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-hleias-timhse-thn-machh-ths-zacharws-kai-ton-katadromea-spuro#ixzz4MdPRjalF

Exit mobile version