Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Σκληρό BRexit” και ανάπτυξη για τους Βρετανούς – Ευρώ και Μνημόνια για τους Έλληνες

 

Σε πολύ πρόσφατη ομιλία της, την 6η Οκτωβρίου 2016,  η αγγλίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι περιέγραψε καθαρά τους στόχους που θα θέσει η κυβέρνηση της για το μέλλον της Μεγάλης Βρετανίας. Και από τις πληροφορίες που διέθεσε στους πολιτικούς αναλυτές, όλα δείχνουν ότι η Μεγάλη Βρετανία θα οδεύσει κυρίως προς την λύση ενός  “σκληρού brexit”.  

 

Με τον όρο “σκληρό brexit” εννοούμε ότι στην μελλοντική οικονομική σχέση της Μεγάλης Βρετανίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση, η Βρετανική Κυβέρνηση θα έχει κυριαρχικά δικαιώματα υπέρ του συμφέροντος των Βρετανών πολιτών. Δηλαδή επιγραμματικά το αγγλικό δίκαιο θα υπερισχύει της οποιασδήποτε ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Το σημαντικότερο αποτέλεσμα αυτής της εξέλιξης είναι ότι θα περιέλθει στην δικαιοδοσία των τελωνειακών αρχών της Μεγάλης Βρετανίας ο πλήρης έλεγχος της εισερχόμενης διακίνησης πρόσωπων και αγαθών που θα θελήσουν να διασχίσουν τα σύνορα της. Βέβαια σημαίνει και πιθανούς περιορισμούς και τέλη στην έξοδο προσώπων και αγαθών από το Ηνωμένο Βασίλειο προς την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αλλά η Μεγάλη Βρετανία προτιμάει πια περισσότερο τον έλεγχο της χώρας της από την ελεύθερη πρόσβαση στην κοινή ευρωπαϊκή αγορά. Ειδικότερα στην ομιλία της η κα Μέι τόνισε ότι η διατήρηση της ευρωστίας της μεσαίας τάξης στο Ηνωμένο Βασίλειο προέχει σε αντιπαράθεση με τη εύκολη  πρόσβαση στην κοινή ευρωπαϊκή αγορά. Επιπροσθέτως δήλωσε ότι θα υπάρχει μελλοντικά στενότερος κρατικός έλεγχος στην ανάγκη της βρετανικής αγοράς για στελέχωση της με μελλοντικούς οικονομικούς μετανάστες για όλα τα επαγγέλματα. Τις δηλώσεις της πρωθυπουργού υποστήριξε και ο ένθερμος υποστηρικτής του #brexit και υπουργός διεθνούς εμπορίου (International Trade Secretary), Λίαμ Φόξ, υπογραμμίζοντας με την φημισμένη αγγλική φλεγματική ευγένεια ότι οποιοσδήποτε μετανάστης επιθυμεί να έρθει με κύριο σκοπό απλά να καταναλώνει τον πλούτο της Βρετανίας δεν θα είναι πια καθόλου ευπρόσδεκτος στην Γηραιά Αλβιώνα. Σε αντιπαράθεση με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα το κόστος και οι κοινωνικές συνέπειες του λαθρομεταναστευτικού και λαθρεποικιστικού αγκαθιού τείνει να διαλύσει την πατρίδα μας.

Η δική μας πολιτική ανάλυση επικυρώνει την στρατηγική επιλογή του Βρετανικού Λαού για καθοριστική απόσχιση από τους κινδύνους της σημερινής Ευρωπαϊκής Ένωσης.  Από αυτούς τους κινδύνους που η Ελλάδα βρίσκεται συνεχώς σε όλο και πιο δυσμενή θέση την σημερινή εποχή.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα έντονων προβλημάτων που έχει αποδεδειγμένα πια δημιουργήσει ο καταστροφικός εναγκαλισμός μας με την ΕΕ είναι:

Οικονομική κρίση: Το ευρώ απαγορεύει στην Ελλάδα να ασκήσει ανεξάρτητη οικονομική πολιτική που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του Ελληνικού Λαού. Η σκοπίμως περιορισμένη διάθεση του νομίσματος του ευρώ στην Ελλάδα από ξένη τράπεζα, την ΕΚΤ, δηλαδή την ασφυκτική μείωση των μισθών και των συντάξεων σε συνδυασμό με τη εσκεμμένη εσωτερική υποτίμηση και την υπερφορολόγηση έχουν φέρει όλους τους  Έλληνες σε απόγνωση. Αντιθέτως η Βρετανία δεν απεμπόλησε ποτέ την στερλίνα της αλλά ούτε και την οικονομική της πολιτική.

Λαθρομεταναστευτικό θέμα: Η πολιτική ιδιαίτερα της Γερμανίας επιβάλλεται στην Ελλάδα μέσω μιας κυβέρνησης μαριονέτας ΣΥΡΙΖΑΠΑΣΟΚ-ΑΝΕΛ-ΝΔ  που δέχεται να πάρει οποιαδήποτε ανθελληνική απόφαση για την αλλοίωση του Ελληνικού πληθυσμού, όσο καταστροφική και να είναι για τον Ελληνικό Λαό. Η Βρετανία έχοντας δοκιμαστεί από την ανεξέλεγκτη ως τώρα  λαθρομετανάστευση προτάσσει πια ως μέγιστο λόγο τον αυστηρό έλεγχο της εγκατάστασης καινούργιων αλλοδαπών προσώπων στην χώρα της.

Ανθελληνική νομοθεσία: Στο όνομα της σύγκλισης με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία ψηφίζονται πραγματικά ανθελληνικοί νόμοι από την εγκληματική οργάνωση των ΣΥΡΙΖΑΠΑΣΟΚ-ΑΝΕΛ-ΝΔ. Το παράδειγμα των προδοτικών νομοθετημάτων είναι τεράστιο. Αντιρατσιστικό, τρία μνημόνια, ασφαλιστικό νομοσχέδιο και  ειδικότερα βορά στα ξένα funds τα σπίτια των Ελλήνων με το τρίτο μνημόνιο. Επιπρόσθετα τρανταχτά παραδείγματα και τα νομοσχέδια για το  ξεπούλημα και την εκχώρηση του Ελληνικού εναέριου χώρου, την αναγκαστική υποταγή στην συμφωνία  μεταξύ Καναδά και Ευρωπαϊκής Ένωσης (CETA) καθώς και την περαιτέρω εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας στις πολυεθνικές με την συνθήκη TTIP μεταξύ Αμερικής και Ευρωπαϊκής ένωσης.

Αντιθέτως στην Βρετανία ποτέ δεν υπήρξε καταλήστευση των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων και ποτέ δεν δόθηκαν απλόχερα θαλασσοδάνεια στα κόμματα και στα προπαγανδιστικά κανάλια τους. Στην Μεγάλη Βρετανία δεν υπάρχει ληστρικό τόξο με τους αντίστοιχους ΣΥΡΙΖΑΠΑΣΟΚ-ΑΝΕΛ-ΝΔ μέσα στην βουλή που να νομοθετεί κατά του Βρετανικού Λαού. Η Μεγάλη Βρετανία παίρνει τώρα άμεσα μέτρα για να ενισχύσει την μεσαία τάξη της ενώ η αντίστοιχη Ελληνική μεσαία τάξη τείνει να εξαφανιστεί από την λαίλαπα της κομμουνιστικής αριστεράς.

Το Ηνωμένο Βασίλειο συνειδητοποίησε την καταστροφική δίνη που έχει περιέλθει η Ευρωπαϊκή Ένωση και την κατάλληλη στιγμή δήλωσε απεμπλοκή. Εμείς ως Ελλάδα πότε θα τολμήσουμε να δούμε την αλήθεια και να δράσουμε προς όφελος μας; Πότε θα δούμε ότι ως Έθνος καταστρεφόμαστε και ότι μόνο με μια Εθνική Κυβέρνηση θα μπορέσουμε να επιβιώσουμε στις απαιτητικές δοκιμασίες του άμεσου μέλλοντος; Πότε θα ενωθούμε με τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή, την μόνη δύναμη που μπορεί να υψώσει μια ασπίδα προστασίας στις ύπουλες και φανερές επιβουλές των “ξένων φίλων” αλλά και αιώνιων εχθρών του Ελληνικού Έθνους;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sklhro-brexit-kai-anaptujh-gia-tous-bretanous-eurw-kai-mnhmonia-gia-tous-el#ixzz4Mkz25njr

Exit mobile version