Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ, διέπραξαν έγκλημα καθοσιώσεως οι Παραολυμπιονίκες που φωτογραφήθηκαν με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής μέσα στη Βουλή! Εσείς όλοι που κυβερνούσατε σαράντα χρόνια, ήταν εξόχως πολιτισμένη η στάση σας απέναντι στην αναπηρία; Σήμερα στην εκπομπή του Αυτιά οι εκπρόσωποι του Εθνικού Κέντρου Αποκατάστασης είχαν να λένε για το χάλι που αντιμετωπίζει το ίδρυμα,  με 1,80 ευρώ να ξοδεύουν για φαγητό για κάθε ασθενή την ημέρα. Με τις καθαρίστριες να μαγειρεύουν αυτό το φαγητό με προφανείς τους κινδύνους υγείας και την ανυπαρξία του διοικητή του ιδρύματος για μήνες. Γιατί για να είμαστε ειλικρινείς γι’ αυτά τα χάλια δεν μπορεί να είναι αποκλειστικός υπεύθυνος ο ΣΥΡΙΖΑ που κυβερνάει σχεδόν δυο έτη. Είστε εσείς όλοι που κυβερνήσατε σαράντα και βάλε χρόνια, που μας πήγατε στα μνημόνια, που μας φορτώσατε περικοπές, ακρίβεια και φόρους.

Που σε εμάς τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες κοστίζουν πιο πολύ από ό,τι στους υγιείς. Μας βάλατε όλοι μαζί 24% φόρο στα βοηθήματα ανεξάρτητης διαβίωσης που χρησιμοποιούμε, που για μας δεν είναι είδη πολυτελείας αλλά μας συνδέουν με την ανεξαρτησία και τη ζωή. Κι αν στα οικονομικά αιτήματα δεν μπορούσατε να κάνετε κάτι στα θεσμικά τι κάνατε; Τι κάνατε 40 και βάλε χρόνια για την ανανέωση του Αστικού Κώδικα όπου ο ανάπηρος άνθρωπος που έχει μια κάποια περιουσία και τυχαίνει να έχει φιλάργυρους συγγενείς μπαίνει πιο εύκολα υπό δικαστική επιτήρηση από ό,τι ο εν ασωτία ευρισκόμενος που με το πάθος του είναι πηγή ζημίας για το κράτος και την οικογένεια του; Σε μια εποχή που οι άνθρωποι με αναπηρίες μορφώνονται, εργάζονται και μέσω της τεχνολογίας είναι πλήρως ενταγμένοι στη ζωή και έχουν κάθε δυνατότητα πληροφόρησης, όπως ακριβώς και ένας υγιής άνθρωπος; Δυστυχώς για σας, επιλέξαμε! Χρυσή Αυγή να ξεβρομίσει ό τόπος ώστε να φύγει ο χειμώνας από την πατρίδα μας και να έρθει η άνοιξη του Εθνικισμού.

Κωνσταντίνα Σ.

Δεν πήγαν στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Ξάνθης οι βουλευτές του Σύριζα – Πήγαν όμως στην περιοδεία του ψευδομουφτή!

Όλη την κινητή και ακίνητη περιουσία του Ελληνικού κράτους την έθεσαν για έναν ολόκληρο αιώνα από τώρα στην διάθεση των διεθνών τοκογλύφων. Και τους επέτρεψαν έτσι, να την διαχειρίζονται και να αντλήσουν απ’ αυτή τελικά, ένα ασύλληπτο χρηματικό ποσό, της τάξης των 50 δις. ευρώ. Και ποδοπάτησαν, ξέχασαν και δεν υποστήριξαν το δίκαιο του ελληνικού λαού.
Αποκάλυψαν πτυχές της πραγματικότητάς τους, αλήθειες καλά κρυμμένες και στόχους και σκοπούς αντεθνικούς. Μόνος δρόμος είναι αντίδραση και αντίσταση εναντίον της μνημονιακής κατοχής που συνεχίζουν σαν γνήσιοι συνεχιστές των προηγούμενων δεξιών κυβερνήσεων. Μοναδική ελπίδα για να πάρουμε κυριολεκτικά την πατρίδα μας πίσω είναι η Χρυσή Αυγή που παρά τον πόλεμο λάσπης που δέχεται, κρατά ψηλά τις σημαίες της Εθνική Αντίστασης.

Σ. Μ. 

Συνέντευξη Συναγωνιστή Ευάγγελου Καρακώστα εφ’ όλης της ύλης σε διαδικτυακό μέσο – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Κνίτης κ. Τσαρούχας εξοργίζεται που οι Κνίτες παρουσιαστές ειδήσεων κατέστρεψαν την χώρα. Ο Κνίτης πρωθυπουργός μαζί με τον Κνίτη πρόεδρο της τράπεζας της Ελλάδος έβαλαν κι αυτοί ένα χεράκι όμως. Απ’ την άλλη ο Κνίτης πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Μητσοτάκης (στα νιάτα του) δείχνει να αντιστέκεται στα σχέδια της ΚΝΕ. Υπογράφει όμως ότι υπόγραψε ο Κνίτης πρωθυπουργός και οι Κνίτες εταίροι της παλαιότερης συγκυβέρνησης. Συμπέρασμα; Ο τόπος κυβερνάται από την αριστερά εδώ και δεκαετίες.

Ευάγγελος Χ.

Ο Στρατηγός Παττακός, οι καλλιτέχνες και η 21η Απριλίου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-11-oktwbriou-2016#ixzz4Ml0jD7wB

Exit mobile version