Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κλάμα Μούιζνιεκς: Δεν πάω στην Ρωσία γιατί δεν με αφήνουν να οργανώσω δίκτυο πρακτόρων – Έφαγε “πόρτα” από τον Πούτιν ο “Επίτροπος”!

Κλάμα Μούιζνιεκς: Δεν πάω στην Ρωσία γιατί δεν με αφήνουν να οργανώσω δίκτυο πρακτόρων - Έφαγε “πόρτα” από τον Πούτιν ο “Επίτροπος”!

Ακύρωσε την επίσκεψή του ο γνωστός και μη εξαιρετέος Επίτροπος (κατά το «Ποιος είσαι εσύ ώ επίτροπε που ήρθες στη χώρα μας να μας δικάσεις;» του Γεωργίου Τερτσέτη) Νιλς Μούιζνιεκς στην Ρωσία, λόγω των «απαράδεκτων περιορισμών που οι ρωσικές αρχές ήθελαν να επιβάλουν στο πρόγραμμά» του, όπως είπε.

Όπως είπε, οι ρωσικές αρχές ήθελαν να περιορίσουν την επίσκεψή του σε ένα 48ωρο, με μόνο μία ημέρα πλήρους εργασίας, ενώ τόνισε ότι «όταν πραγματοποιεί τέτοιου είδους επισκέψεις σε άλλες χώρες μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης, συναντά όχι μόνο τις αρχές της χώρας, αλλά επίσης εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών και μετακινείται και εκτός της πρωτεύουσας για να επισκεφθεί περιοχές σχετικές με την προβληματική της υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Αυτό που εννοεί ο Μούιζνιεκς είναι ότι στις επισκέψεις του, συναντά μέλη ΜΚΟ και διάφορους άλλους υποψήφιους πράκτορες της παγκοσμιοποίησης και τους οργανώνει σύμφωνα με τους σκοπούς των ταγών, όπως ο γνωστός Τζόρτζ Σόρος. Και έτσι δεν πάει στην Ρωσία επειδή ο Πούτιν δεν του επέτρεψε να συναντήσει και να συντονίσει τα πρακτοράκια, που βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση με την συγκεκριμένη κυβέρνηση, που ομολογουμένως κοιτά τα συμφέροντα της Ρωσίας και όχι του Σόρος.

Θυμίζουμε ότι ο Μούιζνιεκς έχει καταφερθεί πολλάκις εναντίον της Χρυσής Αυγής, όντας ένας από τους πρώτους που πρότεινε να τεθεί εκτός νόμου το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Ο ίδιος έχει λάβει πολλάκις θέση εναντίον της Ελλάδος φτάνοντας μέχρι το σημείο να απειλεί την Ελλάδα με τις ΜΚΟ και να λέει ότι οι λαθρομετανάστες είναι σημαντικότεροι από την ασφάλεια των Ευρωπαίων.

Θα μπορούσαμε να παραθέσουμε άπειρα παραδείγματα της δράσεως του «Επιτρόπου», αντ’ αυτού πριν προχωρήσουμε στην είδηση, θα θυμίσουμε παλαιότερη σχετική ρήση του Αρχηγού μας, Νικόλαου Μιχαλολιάκου:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/klama-mouiznieks-den-paw-sthn-rwsia-giati-den-me-afhnoun-na-organwsw-diktuo#ixzz4MnsTvJoO

Exit mobile version