Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Συζήτηση στη Βουλή για τη διαφθορά. Γελάνε και τα τσιμέντα με την αδιαντροπιά όλων των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου, πλην Χρυσής Αυγής. Κατηγορεί ο Τσίπρας τον Μητσοτάκη για διαφθορά. Αλλά μέχρι ενός σημείου, μιας και είναι συνέταιροι, εξαιτίας του ότι και δυο έχουν βάλει την υπογραφή τους για τον αφανισμό της Ελλάδος. Όταν επί ΝΔ με πρωθυπουργό τον μπαμπά του γόνου πουλήθηκαν τα τσιμέντα «Ηρακλής» στην Ιταλία, κάποιοι εκπρόσωποι της εκεί εταιρείας, καταδικάστηκαν και φυλακίστηκαν για τη μίζα μαμούθ εκείνης της εποχής που έφτασε το ποσό 2,5 δισ. δραχμές με την οποία χρηματίστηκαν παράγοντες από την Ελλάδα. Στη χώρα όπου «ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα» όλα καλά, κανείς δεν ελέγθηκε και κανείς δεν τιμωρήθηκε. Μοναδική πολιτική δύναμη που υπόσχεται κάθαρση από το 1974 και μετά είναι η Χρυσή Αυγή που σε κάθε περίσταση φωνάζει οι κλέφτες φυλακή και τα κλοπιμαία πίσω στους Έλληνες. Για αυτό το λόγο και οι κλέφτες δημιούργησαν κοινό μέτωπο εναντίον της με αποτέλεσμα φυλακίσεις, διώξεις και στο τέλος δολοφονίες. Παίζουν τα ρέστα τους κοινώς με δεδομένο ότι ακόμη και σήμερα που η χώρα είναι χρεοκοπημένη, υπάρχουν ακόμη περιθώρια κλεψιάς και βρώμικης συναλλαγής. Ή αυτοί η εμείς θα επιζήσουν σε αυτό τον τόπο που σκλαβώθηκε από ανθρώπους χωρίς ηθική, πατριωτισμό και πίστη στην πατρίδα. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Κ.Π.

Πανωλεθρία στο Eurogroup: Μειωμένη δόση αντί για το χρέος πήραν οι συριζαίοι

Κάνουν ένα εμβόλιο (προσωπικά έχω αμφιβολία και αν το κάνουν) στα προσφυγόπουλα και τα στέλνουν στα σχολεία με τα παιδιά των Ελλήνων και δεν τρέχει τίποτε σου λένε. Μάλιστα, αρμόδιοι παράγοντες ανακοινώνουν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα λοιμωδών ασθενειών. Αν υπάρξει πρόβλημα, θα βγουν και θα πουν συγγνώμη κάναμε λάθος, φυσικά σε βάρος των φτωχών Ελλήνων των οποίων τα παιδιά φοιτούν σε δημόσια σχολεία και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Είναι αλήθεια ότι από τότε που εφευρέθηκε η συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο. Και οι κυβερνώντες τέως και νυν δεν διαθέτουν ούτε ψήγμα από αυτό. Δεν ανησυχούν γιατί τα δικά τους παιδιά φοιτούν σε πανάκριβα ιδιωτικά σχολεία όπου δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθούν «προσφυγάκια». Ας λένε οι γιατροί ότι ένα εμβόλιο δεν εξασφαλίζει τις αναγκαίες προϋποθέσεις υγείας. Αν ήταν διαφορετικά, γιατί  εμβολιάζονται τα παιδιά από μωρά μέχρι να γίνουν 12-13 χρονών και πάνε βροχή τα επαναληπτικά. Ποιον κοροϊδεύουν τελικά; Εντάξει το ότι σας ψήφισαν, δεν σημαίνει ότι στη τελική θα θυσιάσουν τα παιδιά τους χάρη των ιδεοληψιών σας. Χρυσή Αυγή να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω.

Γεωργία Π.

Νέα παγκόσμια τάξη χαράσσει ο Τράμπ: “Ο Άσαντ, το Ιράν και η Ρωσία εξουδετερώνουν το Isis”

Ναι! Κάτι νέο γεννιέται στη Ευρώπη. Η Ευρώπη αναζητά την ταυτότητά της. Οι Ταυτοτιστές είναι εδώ και διεκδικούν την διατήρηση της Ευρωπαϊκής τους ταυτότητας. Οι Ευρωπαίοι Εθνικιστές είναι εδώ και τα Εθνικιστικά κινήματα στην Ευρώπη γιγαντώνονται. Η Ευρώπη αφυπνίζεται από την ραστώνη και τον λήθαργο. Ξυπνάει και βλέπει τα καταστροφικά αποτελέσματα του άκρατου καταναλωτισμού, της καλοπέρασης, της υπογεννητικότητας, του εφησυχασμού, τού:  “δεν βαριέσαι”, της νοοτροπίας της ήσσονος προσπάθειας και του ψευτοανθρωπισμού των αλληλέγγυων και των ανοικτών συνόρων, που σε συνδυασμό και με την χωρίς προηγούμενο εισβολή λαθρομεταναστών, θα οδηγήσουν (αν κάποιοι δεν τους σταματήσουν) με μαθηματική ακρίβεια στην απώλεια της Ευρωπαϊκής ταυτότητας, στην αλλοίωση των Εθνοτικών χαρακτηριστικών της Ευρώπης των Πατρίδων και τελικά στην Ισλαμοποίηση ολόκληρης της Ευρώπης. Το “Λ” που κοσμούσε τις ασπίδες των στρατιωτών της Αρχαίας Σπάρτης, το βλέπει κανείς σήμερα, να ανεμίζει στους αιθέρες των Ευρωπαϊκών πρωτευουσών τυπωμένο πάνω σε σημαίες. Έχει γίνει το σήμα κατατεθέν της αντίστασης κατά της πλημμυρίδας της λαθρομετανάστευσης και οι Αρχαίοι Λακεδαιμόνιοι, γίνονται τα σύγχρονα ινδάλματα των Ευρωπαίων Εθνικιστών Ταυτοτιστών (και δικαιολογημένα), αφού οι Λακεδαιμόνιοι, υπήρξαν οι πρώτοι Ευρωπαίοι που αντιστάθηκαν στις Περσικές ορδές, στα πεδία των μαχών των Θερμοπυλών, της Σαλαμίνας και του Μαραθώνα, όταν αυτοί έφτασαν ένα βήμα προ των πυλών της κατάκτησης της Ευρώπης. Στην Ευρώπη τού σήμερα, το τρίπτυχο:  ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ είναι τόσο επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε. Ο Ευρωπαίος πολίτης βλέπει με τρόμο την πιθανότητα να απολέσει τα πολιτιστικά του εκείνα στοιχεία εκείνα που χαρακτήριζαν μέχρι τώρα την Εθνοτική του συνοχή. Με δύο λόγια, αυτό που λέμε Ευρωπαϊκό πολιτισμό. Τα ανοικτά σύνορα και το χαμένο αίσθημα της ασφάλειας, γι’ αυτόν και τα παιδιά του, αποτελεί τον καθημερινό του εφιάλτη. Συμπέρασμα: οι Ευρωπαίοι σήμερα, αγωνίζονται και απαιτούν να πάρουν την Πατρίδα τους πίσω και αυτό δεν θα αργήσει πολύ.

Νικόλαος Η. Σκαντζός

Το ΚΚ€, οι Ούγγροι κομμουνιστές και το δημοψήφισμα για την λαθρομετανάστευση

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-12-oktwbriou-2016#ixzz4Mrg10lcJ

Exit mobile version