Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παίζουν με την υγεία των παιδιών μας: Δεν έχει ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός των προσφυγόπουλων – 4 παιδιά των “hot spot” με ηπατίτιδα Α΄ στο Κιλκίς!

Παίζουν με την υγεία των παιδιών μας: Δεν έχει ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός των προσφυγόπουλων - 4 παιδιά των “hot spot” με ηπατίτιδα Α΄ στο Κιλκίς!

Πώς είπατε; Τα «προσφυγόπουλα» είναι εμβολιασμένα, δια πάσαν νόσον; Σας γελάσανε! Κι αυτό δεν το λέμε εμείς οι… ρατσιστές, το παραδέχεται το ίδιο το υπουργείο Υγείας:

«Το Υπουργείο Υγείας είναι προσηλωμένο στον στόχο της προστασίας του δικαιώματος στην εκπαίδευση και του δικαιώματος στην υγεία όλων των παιδιών που ζουν στη χώρα μας. Ο εμβολιασμός των παιδιών στα Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων-Μεταναστών γίνεται με προγραμματισμό και συντονισμό από το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και με βάση τις αποφάσεις της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών. Ο εμβολιασμός στα Κέντρα Φιλοξενίας και άλλους χώρους φιλοξενίας προχωρά κανονικά και αναμένεται ο πρώτος κύκλος να ολοκληρωθεί εντός του μηνός».

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Πως ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος εμβολιασμού, παρόλα αυτά το υπουργείο του Φίλη έσπευσε ν’ ανοίξει από προχθές τα σχολεία των παιδιών μας στα «προσφυγόπουλα», εμβολιασμένα και μη!

Άρα, τα συντρόφια είναι πολύ επικίνδυνα και παίζουν με την υγεία των παιδιών μας, κι αυτό δεν πρέπει ν’ αφήνει αδιάφορο κανέναν Έλληνα γονέα!

Τέσσερα παιδιά λαθρομεταναστών με ηπατίτιδα Α΄ στο Κιλκίς – Σύνολο 21 μέσα σε 2 μήνες!

Εμβολιασμένα είναι τα «προσφυγόπουλα», διαβεβαιώνουν τους Έλληνες γονείς οι τρελαμένοι νεοταξίτες του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, αλλά η σκληρή πραγματικότητα τους διαψεύδει!

Έτσι, ένα κοριτσάκι επτά ετών νοσηλεύεται στην Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Κιλκίς και τρεις έφηβοι, δύο 18χρονα αγόρια και ένα 14χρονο κορίτσι (όλοι παρολίγον συμμαθητές των παιδιών μας…), νοσηλεύονται στην Παθολογική κλινική του ιδίου νοσοκομείου.

Με τα παραπάνω «προσφυγόπουλα», ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ηπατίτιδας στην περιοχή του Κιλκίς, το τελευταίο δίμηνο, έφτασε τα 21!

Έλληνες γονείς προστατεύστε τα παιδιά σας!

ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tessera-prosfugopoula-paroligon-summathhtes-twn-paidiwn-mas-me-hpatitida-a#ixzz4Mrhg2y6R

Exit mobile version